Prognoza za DAN Broj 9


9Kada se broj 9 pojavi u numerološkom kodu dana…  
Sada ste na kraju devetodnevnog ciklusa i možda već osećate promene u vazduhu. Budite sigurni da možete tako da preuredite stvari da budete u harmoniji sa vašim sopstvenim ličnim iskustvima i vašim sopstvenim načinom gledanja na stvari. Sada je vreme da odbacite sumnje koje nosite sa sobom i sklopite primirje sa ljudima sa kojima ste imali probleme u prošlosti, i pripremite sebe za novu životnu fazu.
Verovatno ćete jasno videti važne veze koje će vam biti potrebne za dalji razvoj, mada ćete prvenstveno prepoznati reakcije koje je izazvalo vaše ponašanje u prošlosti. Raskinućete veze sa ljudima sa kojima ste provodili vreme, ali koji vam ustvari nisu ništa značili i napravićete mesta za nova poznanstva. Možda ćete biti pomalo depresivni kada se osvrnete i pogledate unazad, ali zbog toga ne treba da žalite, ukoliko gledate u budućnost. Ako ste bili pesimista, zapazićete da će vaš stav biti otvoreniji i prepoznaćete vašu šansu. Ipak, pre nego što zaronite u neku aktivnost, trebali bi konačno da završite sve poslove koje ste već započeli. Ovo vam neće odvraćati pažnju i poboljšaće vašu koncentraciju.

PROGNOZA ZA datum/mesec/godinu BROJ 9
Dovršavajući ciklus broj Devet postiže ispunjenje šireći spoznaju o svemu što se ranije dogodilo. U broju Devet nalazimo osećaj dovršenosti i providnosti dok on ponovno okreće pogled prema sočivu sa beskrajnim potencijalom. Mudrost stečena iskustvom čini Devet istinski velikim učiteljem.
Broj Devet nagoveštava finiš i ispunjenje puta brojeva. On nosi čitavu priču o predjenom putu – sve kvalitete i simbole brojeva koji mu prethode, pa u broju Devet tražimo sećanje, iskustvo i mudrost. 
Taj se broj takodje nalazi na početku ovog puta, nepomično stojeći izmedju zaršetaka i početaka, na ivici novog rodjenja. On poseduje osobinu transparentnosti jer putnik na svom putovanju pre svega mora proći kroz sočivo nule u broju deset pre nego što se upusti u novi ciklus.
Zadatak broja Devet je da ponudi prednost svog iskustva i mudrosti onima koji ga okružuju. Mera u kojoj je to moguće ostvariti zavisi od stepena čitave evolucije duše tekom ciklusa. Ukoliko broj Devet uspe da pretvori svoju potencijalnu mudrost u konkretno ili intelektualno znanje, teško bi mogao doseći onu tihu tačku potpune mudrosti i svesnosti. Kako bi postigao ispunjenje mora naučiti kretati se izvan sebe: u razdvojenosti on se seća svega.

UKOLIKO želite da idete korak dalje u razumevanju numeroloških ciklusa izračunajte vaš Lični dnevni Numerološki kod, a zatim dodajući mu Dnevne numerološke vrednosti pročitajte prognozu za taj dan. 

Lični Numerološki kod se dobija na sabiranjem datuma vašeg rodjenja i svodjenjem odredjenih numeroloških sekvenci na proste brojeve (posebnu pažnju obratite na vrednost dvocifrenih brojeva iz kojih svodite na jednosifreni). 
Npr 10.03. 1977. 
Bioritamski broj 10+3 = (13) 1+3 = 4 
Generacijski broj 1+9+7+7 = (24) 2+4 =6
LIČNI BROJ 4+6 = (10) 1+0 = 1
Numerološki kod osobe rodjene 10.03.1977. je 461

Dnevni numerološki kod se dobija dodavanjem dnevne numeričke vrednosti svakoj pojedinačkoj cifri iz numerološkog koda.  
Numerička vrednost datuma 18.08.2011. je 3 (1+8+8+2+1+1 = 21 = 3 ) 
Nakon što vrednost 3 saberete sa svakom pojedinačnom cifrom iz Ličnog Numerološkog koda dobijate Dnevni Numerološki kod 794, i možete pročitati prognoze i dnevne preporuke za svaki od navedenih brojeva u sekciji Numerologija – Prognoze. 

Dnevne aktivnosti takodje možete planirati tako što Dnevnom numerološkom kodu dodate broj ČASA u kom planirate važan dogadjaj 
Ako je vaš datum rodjenja 10.03.1977., i planirate važan poslovni sastanak 18.8.2011., u 14 časova PROGNOZA 461+3 = 794 + (14) 5 = 359 je Vaša Lična Numerološka vrednost 14 sata, dana 18. Avgusta 2011. godine.

Iako je sam sistem dobijanja Numeroloških kodova pojednostavljen, pri tumačenju je potrebno da dodatno razmatrate sinergiju dobijenog koda (Časovnog, Dnevnog, Mesečnog, Godišnjeg) sa Vašim ličnim Numerološkim kodom. Npr. osoba sa Ličnim Numerološkim kodom 156 se ne može sjajno osećati u danu/mesecu/godini Broja 2 jer joj je energija Dvojke asinhrona, suprotna je njenim karakteristikama te može biti emotivno osetljiva, besna i razdražljiva jer je primorana da zavisi od nekoga, da čeka, da ulaže i bavi se osećanjama i emocijama umesto da bude fokusirana na sebe, na sopstvene aktivnosti i rezultate svog rada…


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mjesec u znacima *Sljedbenik

Sun Mar 17 , 2013
On je varka, simbol nestalnosti, boli, mraka, tlapnji, zazora depresije, obožava broj 2, 7, 12 i 18, a slaže se s brojevima 4, 6 i 14. On ej goli kamen, opljačkana strana Velebita, njega zapravo nema on je tat, lopov, kradljivec, on je niškoristi, samo odražava stanje okoline. Ako je […]