Prognoza za dane Lunarnog ciklusa


Dnevni horoskop, Prognoza za lunarni dan1. dan
Dan za izolaciju
Danas je savršen dan za izolaciju i odmor. Nije preporučljivo da se krećete u velikom društvu jer je smanjena moć koncentracije, ne prihvatajte poziv za izlazak, vidjanje sa prijateljima ili bilo kakve važne poslovne kontakte. Ukoliko je to neizbežno, pokušajte da izađete u što diskretniju atmosferu, jer bi se u krugu bliskih ljudi mogao naći neko ko već dugo čeka da iskoristi vaše prisustvo u negativnom smislu.  Neka vam mnogobrojni izazovi pojačaju pažnju i prisebnost.

2. dan
Dan povoljan za učenje
Nasmejani Jupiter vlada današnjim danom pružajući vam priliku da se opustite. Učinite to na otvorenom planirajući relaksaciju u prirodi daleko od gradske vreve. Posvetite se sebi,  svojim mislima o narednoj nedelji, provodeći vreme u šetnji, sa partnerom, porodicom i decom.

9. dan
… je dan tokom kog ne treba ništa započinjeti jer će svi rezultati biti beznačajni u odnosu na vaš uloženi trud. Puno priče i gestikulacije uz veoma malo ostvarenih rezultata zato preporučujemo da se pozabavite čitanjem ili slikanjem, nekom kreativnom delatnošću.

10. dan
Kako god da započnete bićete u ćorsokaku. Bolje ništa ne preduzimajte već dan provedite obavljajući kakve kućne poslove i pripremajući planove za narednu nedelju. Dobar popodnevni san će vas dodatno relaksirati.

11. dan
Danas, bez ikakve osnove postajete preterano ekstrovertni. Imate izraženu potrebu za isticanjem svoga rada ali vas okruženje ignoriše. Mentalni i verbalni deo su neusklađeni a čak i sopstvena mašta radi protiv vas. Neophodno je da pronađete unutrašnji mir. Na poslu izbegavajte svaku inicijativu jer možete doneti pogrešne odluke.

12. dan
Dan za porodična okupljanja i planirana slavlja. Potrudite se da pronađete odgovarajući način da udovoljite potrebama vaših bliskih članova porodice i zadovoljite svoju potrebu za opuštanjem. Dan bez značajnih poslovnih aktivnosti.

13. dan
Ne propustite ovaj izuzetno povoljan dan za sve aktivnosti kada će svi vaši talenti doći do punog izražaja pružajući maksimalne rezultate. Napravite iskorak ka progresu i blagostanju. Aktivirajte se.

14. dan
Danas je neophodno da uložite napor za realizaciju i da svojim bližnjima ukažete malo više poverenja. Materijalna situacija se poboljšava ali nemojte odmah rasipnički postupati. Dozvolite da neke vaše do sada potiskivane poslovne ideje napokon ugledaju svetlost dana. Bićete izuzetno zadovoljni rezultatima.

15. dan
Što manje danas govorite to ćete postizati bolje rezultate. Iako ste puni sjajnih ideja za realizaciju,  prećutite ih i mudro sačekajte neki bolji trenutak. Ukoliko otkrijete svoje planove postoji opasnost da ih neko drugi preuzme i realizuje zato je bolje da ih sačuvate za sebe dok ne osmislite i poslednji detalj do ostvarenja.

16. dan
Danas ništa ne možete sami već radite sve u paru: sa partnerima, prijateljima, članovima porodice.  Zablistaćete punim sjajem i važno je da tu prednost iskoristite. Povoljan je dan za upoznavanje novih ljudi, za izlaganje originalnih projekata i planova jer će svi želeti da učestvuju i pomognu u realizaciji. Sjajna podrška i mogućnost napredovanja na poslovnom planu. Finansijski dobitak ili unapređenje vam se smeškaju.

17. dan
Dan koji pruža odlične mogućnosti za duhovni rad – prepustite se čitanju omiljene knjige ili planirajte da provedete dan u šetnji kroz prirodu. Detaljno analizirajte dosadašnja iskustva, akcije i posledice. Možete se posvetiti podučavanju dece, pomoći starijim članovima porodice  ili odraditi neke kućne poslove za koje u poslednje vreme niste imali dovoljno vremena.  Iznenadan finansijski dobitak.

18. dan
Vreme je da se prepustite uživanju u sopstvenom miru i stečenom blagostanju. Od svog doma sačinite malenu oazu – ostanite u krevetu što je duže moguće. Poslednjih dana ste potrošili i poslednje atome energije i sada je veoma značajno odvojiti jedan dan za kompletnu relaksaciju i regeneraciju. Odmarajte i tokom popodnevnih sati.

19. dan
Dan za aktivnost. Danas vas očekuju radosne vesti o skorom organizovanje svadbe, uvećanju nasledstva, planiranju novih poslova. Imaćete sjajan osećaj da ste deo svega što se događa uprkos vašim upornim nastojanjima da se držite postrani.

20. dan
Problemi u braku. Ne pokušavajte uzaludno da baš danas popravite situaciju. Ako budete žurili sve će biti pogrešno shvaćeno. Ako upoznate osobu suprotnog pola baš na ovaj dan, na vreme ga se odrecite! Uštedećete sebi vreme i neprijatnosti koje bi bile posledica ovog kontakta.

21. dan
Ostanite pribrani jer vas danas očekuju nepredviđeni problemi u vezi ili braku. Nemojte uzalud pokušavati da na brzinu rešite situaciju kratkim izgovorima jer ćete u žurbi izgovarati pogrešne reči.
Ukoliko ste sami i danas upoznate osobu koja u vama probudi emotivnu zainteresovanost nemojte previše očekivati od ove veze. Uštedećete sebi vreme i brojne neprijatnosti koje mogu da proisteknu iz ovog kontakta.

22. dan
Dan je promenljive sreće zato se prepustite trenucima mentalne ravnoteže i vaš savršeni unutrašnji balans doći će do punog izražaja kroz dobre snove a ideje koje se pojave tokom dana biće od ogromnog značaja za vašu budućnost. Trenutak je za promene, napredovanje na poslu i u odnosima sa drugima,  kao i uskladjivanje sebe kroz analizu ranijih iskustava. Sami sebi ste najbolji oslonac.

23. dan
Dan pod vladavinom planete Venere – kao stvoren za svadju i ljubomoru zato je dobro da od jutra savladate svoje nagone i primirite nervozu kako biste sebe i ukućane poštedeli izlišnog besa i neprijatnih situacija.

24. dan
Saturnov dan koji će malobrojnim parovima doneti priču o večnoj ljubavi, dok za ostale može označiti krah u dosadašnjoj vezi. Budite spremni na preokrete, fleksibilni, otvoreni za sve promene koje partner ponudi. Na polju rada danas se nikako nemojte oslanjati na sretne okolnosti već uložite maksimalnu energiju da sve zadatke obavite savesno.

25. dan
Nepovoljan dan. Budite oprezni i ne planirajte značajne aktivnosti. Najbolje bi bilo da ga provedete u čišćenju. Ono čemu težite nije tako daleko od vas. Ne uočavate budućnost na pravi način. Okrenite se nekom ko je u vašem neposrednom okruženju i poslušajte njegov savet.
Izuzetno slab dan na svim poljima zato savetujemo oprez na ulici i na radnom mestu jer je opasnost od povreda naglašena. Koliko do emotivne situacije budite trezveniji – osoba za kojom tragate nije daleko od vas ali je ne vidite u pravom svetlu ni na pravi način. Okrenite se nekom ko vam je veoma blizu i uvek na usluzi i prepoznaćete sve u tim očima.

26. dan
Katastrofa se nastavlja. Bolje je da ostanete kod kuće ne dozvoljavajući sebi da padnete u iskušenje odlaska na kakav poslovni ručak, ljubavni sastanak ili kafu sa prijateljima. Opasnost po ravnotežu porodične harmonije koja je uspostavljena vašim skorim zalaganjem – zato budite razumni.

27. dan
Žestoki Mars vlada današnjim danom i zato nemojte konkretizovati nikakve ideje jer se kasnije može ispostaviti da ste srljali u nepredviđene situacije. Pametnije je da ovakav dan ostane bez ostvarenja. Budite ležerni i sve će se odvijati bez većih poteškoće a problemi se mogu pojaviti vašim saradnicima.

28. dan
Danas sanjarite o veličini koja vam nije dostupna i savet je da prihvatite granice svoje kompetentnosti. Biće vam teško, ali budite skromni i realni iako to nije u vašoj prirodi. Današnji dan zahteva oprez pri radu, jer će u suprotnom biti ispunjen sitnim greškama, a njihove posledice će tokom narednih dana biti veoma teško korigovati. Zato je bolje ne upuštati se u nepromišljene akcije.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Oslobodite se stresa

Tue May 7 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Stres je problem s kojim se suočavaju svi zodijački znaci, ali neki su nervozi podložniji više od drugih. Device se teško opuštaju jer su stalno u pokretu, željne da svaku sitnicu dovedu u red. Rakovi brzo menjaju raspoloženje, zbog čega takođe imaju […]