Promena lošeg nasleđa – Naš život po našoj promisli!


the brain

Na radionici PROMENA LOŠEG NASLEDJA učimo kako se brišu obrasci dobijeni od začeća do 21 godine života, često mimo naše volje. Dozvolite sebi preobražaj kroz jednostavan i praktičan rad na našem LETOPISU koji je zapisan sa otvarenjem svake čakre.

PRVA ČAKRA – ČAKRA KORENA – Crna do tamno smedja boja
Ova čakra se otvara od trenutka začeća u majčinoj utrobi do pola godine nakon rođenja nalazi se na repnom pršljenu. Od primljenih informacija i emocija od roditelja i osoba iz okruženja zavisi kakav obrazac ćemo poneti za čitav život. Korena čakra je osnova za razvijanje našeg osećanja o boravku na ovome svetu. Da li se osećamo sigurno, bezbedno, zaštićeno, spokojno i kao deo celine ovoga sveta. Na to utiču vrlo direktno osećanja i razmišljanja naše majke dok smo još u njenoj utrobi. Kako se ona osećala tako se osećamo i mi. Kako su se osećali ljudi u našem najbližem okruženju, otac, deda, baka, rodbina, tako ćemo se osećati i mi. Sve ove okolnosti određuju naš život. Ukoliko su preovladavale negativne emocije stvorićemo sliku da je ovaj svet jedno veliko nesigurno i opasno mesto za nas, i teško će nam biti da se opustimo. Tokom života ovakve emocije stvaraju nam obrsce i uverenja po kojima se ponašamo u svakoj sličnoj situaciji u koju posumnjamo da je na neki način opasna po nas.

DRUGA ČAKRA
Ova čakra je crvene do narandžaste boje, otvara se od druge polovine prve godine do druge života, nalazi se u predelu donjeg stomaka. Ona predstavlja naše mesto u porodici, naše mesto i odnose sa drugim ljudima. Ukoliko smo primili obrasce iz porodice da smo baš ovakvi kakvi jesmo poželjni i voljeni, ukoliko su roditelji napravili divne i dobre porodične i prijateljske odnose u toliko nam je jednostavnija komunikacija sa spoljnim svetom, sa društvom. Ako su razvijeni obrasci ponašanja u porodici sa puno medjusobnog poverenja i ljubavi takvi ćemo i mi biti tokom života i socijalna inteligencija biće razvijena i kreativna. Sa lakoćom ćemo pokazivati svoja osećanja i prihvatati ljude oko nas.

TREĆA ČAKRA
Ova čakra je žute boje iI nalazi se u gornjem delu stomaka. Otvara se od 2.5 do 4.5 godine života. U tom periodu života skupljamo utiske naših bližnjih kao i nepoznatih kakvi smo. Ukoliko primamo pozitivne signale o nama da baš takvi kakvi jesmo smo dobri tu sliku o sebi nosićemo celoga života. Svaku karakterizaciju o nama kroz naše postupke upijamo i nosićemo kroz ceo život.

ČETVRTA ČAKRA
Ovo je srčana čakra i zelene je boje, otvara se od 4.5 do 6.5 godine života. Način na koji smo dobijali ljubav određuje našea uverenja i obrasce za život. Ako smo dobijali ljubav zato što smo jeli, bili poslušni ili zato što smo ispunjavali zahteve strogih roditelja na bilo koji način takvu ljubav i oblike ponašanje ispoljavaćemo prema drugima, a istu vrstu ponašanja i ljubavi očekivati od njih. Ako je dobijanje ljubavi bilo uslovljeno a bili smo često izloženi izlivima negodovanja, ljutnje ili besa dolazi do blokade energije i u postizanju životnih ciljeva jer ćemo biti pod pritiskom nevoljene i nesigurne osobe.

PETA ČAKRA
Ova čakra se nalazi u nivou grkljana i nebesko plave je boje. Peta čakra se otvara u periodu od 6,5 do 8,5 godina života deteta. Ona predstvlja naš razuman odnos u selekciji istina i laži, u prihvatanju društvenih i samostalno donetih zaključaka. Ona je ključ našeg kontakta sa svetom. Ona utiče na naš odnos prema nama samima kroz samopoštovanje i poštovanje drugih. Kroz ovu čakru izražavamo sebe i razvijamo svoju samostalnost.

ŠESTA ČAKRA
Ovo je čeona čakra indigo plave boje, i otvara se od 8.5 do 14 godine života. Ukoliko smo pravilno vaspitavani sa puno ljubavi, poštovanja u smiremoj i radosnoj porodičnoj atmosferi moći ćemo nesmetano da izražavamo svoje životne vizije, težimo ka ispunjenju naših želja sa samopouzdanjem i bez straha. Ako smo se razvijali pod pritiskom onda će doći do nesigurnosti, nesamostalnosti kao i do poteškoća u donošenju odluka.

SEDMA ČAKRA
Nalazi se na temenu, ljubičaste je boje i otvara se u periodu od 14 godina do 21 godine života. U ovom period nam predstoji prihvatanje božanske, duhovne prirode univerzuma i samospoznaja kroz ljubav prema sebi i drugima, samopoštovanje i poštovanje kao i kreativnost. Ukoliko su predhodne čakre usaglašene i oslobodjene stahova, nesigurnosti i utoliko smo uravnotežena, smirena, srećna i uspešna osoba po svojim i društvenim shvatanjima.

Ukoliko u našem biću živi strah, nesigurnost, smušenost, bolešljivost ili bilo koji obrazac lošeg nasleđa poželjno je raditi na promenama lošeg nasleđa u ispravno i dobrobitno po nas.

Radionice vodi Mira Saičič. Njeno dugogodišnje usavršavanje od Ruske škole, preko Silva metode do Vlajićeve “Svetlosne formule” i energetske igre misli vodi vas do prirodnog stanja ravnoteže, do bića oslobođenog nepotrebnih strahova, negativnih i destruktivnih misli i loših energija. Njeno poznavanje izuzetno širokog spektra malo poznatih isceliteljskih znanja i tehnika čini je unikatnim predavačem neiscrpnog znanja.

Informacije i prijave za radionice 063/222-539
Dinamika – 1 dvočas u trajanju od 90 minuta nedeljno
Termin se definiše po okupljanju grupe polaznika

CENA ZA TROMESEČNI CIKLUS RADIONICA 9990 Rsd
ZA REDOVNE POLAZNIKE SVAKA ČETVRTA RADIONICA GRATIS

PLAĆANJE NA MESEČNOM NIVOU 

KOME SU NAMENJENE
Čakra radionice su namenjene svima koji shvataju izuzetan značaj psihofizičkog zdravlja. Jednostavne tehnike balansiranja čakri i isceljujući rad na procesima harmonizacije obezbedjuju život pun ljubavi i izobilja, sposobnost za brzo kreiranje ciljeva i njihovu realizaciju.
Polaznici su nakon okončanog kursa u potpunosti osposobljeni za rad.  Obezbedite zdravlje i blagostanje sebi i voljenima.
Studiozno poznavanje funkcija čakri ključno je za rad u energoterapiji i fizioterapiji, kod praktikovanju reiki i eft tehnika, kao i za sve ostale vidove isceljenja.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kako se osloboditi strahova

Sun Oct 2 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Neuro-lingvističko programiranje (NLP) i tehnike koje pomažu da postanemo uspešniji, oslobodimo se fobija. NLP je nauka o uspehu. Komunikaciona veština raport može da pomogne da steknete pet puta više poznanika, klijenata, prijatelja. Zašto, uprkos tome što žestoko vežbaju, mnogi teniseri ne mogu […]