Promenite misli da promenite život


Promenite misli da promenite zivotNaša ličnost, koja se ispoljava kroz navike i emocionalne rekacije je kreirana našim mislima, a misli možemo promeniti. Evo nekoliko vežbi koje ća vam pomoći da razmišljate pozitivnije, da postanete samosvesniji, koncentrisaniji, da bolje razumete ljude, da reagujete emotivno blaže i postanete prilagodljiviji.

ZAKAŽITE SVOJU SESIJU KVANTNE HARMONIZACIJE

UČINITE KUĆU I RADNO MESTO OPTIMISTIČNIM
Ako želite da imate pozitivniji pogled na svet, ispunite kuću i radno mesto stvarima koje vas podsećaju na lepe događaje (fotografije porodice, suveniri sa putovanja). Kako se ne biste toliko navikli na njih da prestanete da ih primećujete, menjajte fotografije na svakih nekoliko nedelja.

IZRAZITE ZAHVALNOST
Izražavanje zahvalnosti pomoći će vam da se osećate optimističnije. Recite ‚‚hvala” onome kome treba da budete zahvalni i vodite dnevnik kako biste svakog dana mogli da se podsetite šta je sve lepo u vašem životu.

DELITE KOMPLIMENTE
Kad god možete, udelite nekome kompliment. Na taj način ćete istrenirati sebe da vidite dobro u ljudima, u životu i u sebi samima.

SVESNO MEDITIRAJTE
Ako želite da postanete samosvesniji, probajte svesnu meditaciju. Izaberite vreme kada se osećate najsvesnije i najbudnije, sedite uspravno, koncentrišite se na disanje, mislite o radu vašeg tela, osluškujte ga, a ako vam to skrene pažnju, jednostavno se ponovo usredsredite na disanje.

KONCENTRIŠITE SE DESET MINUTA DNEVNO
Ako želite da poboljšate svoju koncentraciju i pažnju, svakog dana sedite na deset minuta u tihoj sobi otvorenih očiju i koncentrišite se na određeni objekat (na stonu lampu, sliku na zidu), držite svoju pažnju i oči na tome, a ako vam misli odlutaju, vratite ih na objekat.

OBRATITE PAŽNJU NA GOVOR TELA
Ako želite da postanete bolji u komunikaciji sa ljudima, posmatrajte njihov govor tela u javnosti i pokušajte da pogodite koje emocije izražavaju. Obratite pažnju na facijalnu ekspresiju i govor tela vaših prijatelja i kolega i uporedite da li se poklapaju sa tonom njihovog glasa.

IDENTIFIKUJTE EMOCIONALNE OKIDAČE
Ako želite da vam emotivne reakcije budu manje nagle i prilagođenije situaciji, napravite listu događaja ili ponašanja koja izazivaju vaše reakcije. Zatim provedite 15 minuta razmišljajući o tome što ste napisali i dišite duboko za to vreme sve dok se ne osetite lagodno i opušteno.

VIZUALIZUJTE SAOSEĆANJE
Ako želite da postanete prilagodljivi, radite sledeće vežbe od 5 do 10 minuta dnevno, četiri do pet puta nedeljno: zamislite nekog za koga znate da pati (bolesnog komšiju ili prijatelja sa problemima u braku, na primer) i pri svakom uzdahu zamišljajte da preuzimate na sebe njegovu patnju. Pri svakom izdahu, zamišljajte da se patnja pretvara u saosećanje koje će osobi olakšati bol.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.04.2017.

Thu Apr 27 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 28.04. će biti vrlo spokojan dan, a obeležiće ga 2 lunarna i 1 planetarni aspekt, lunarna i VENERINA promena znaka. Mesec se kreće od 28° BIKA do 11° […]
Astrološki dogadjaji