Pun Mesec 00° VAGA/OVAN *Mart 2019.


21.03.2019. u 02:43 na 00° ose VAGA/OVAN.

Kako će PUN MESEC na osi 00° Vaga/Ovan uticati na vas?

Ova neobična Lunarna eklipsa odvija se na samom pragu zodijačkog znaka Vage, stvarajući veoma snažnu energiju koja može da unese promene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.
Ova Martovska lunarna eklipsa pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se ne želite više osloniti pa krećete napred.
Ne odlažite promene jer se snažna prilika poput ove neće ponoviti u narednih 17 godina.

Ova lunacija primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom promenljivom znaku ukazuje na oslobadjanje od discplinovanih stanja koji održavaju svest, ali i na izvesnu spremnost za promene.

Pun Mesec u kardinalnom znaku VAGE odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava. Ekspanzivni Jupiter u Strelcu podržava sekstilom poziciju Meseca i donosi talas otvorenosti za nove pristupe. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora ili veću kupovinu – dobro proverite tačnost informacija koje dobijate.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 00° znaka Vage ili Ovna (i sekundarno drugih KARDINALNIH znakova Rak i Jarac), a posebno ukoliko se konjukciji sa 00 stepenom nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Vage i Ovna), jer će i one ukazivati na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskolu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja., stoga želja da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja sveta iz tačke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Ovna gde je Sunce u znaku egzaltacije, nije više deo jednačine. Ipak, kako je Mesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju sposobnosti koju poseduje Vaga da ima zdrav osećaj za odnose, sa kvalitetom Ovna za akciju.

PRIMARNO PUN MESEC 00° VAGA Čovek sa isukanim mačem, u agresivnom položaju, četvrtasta figura.
SUNCE 00° OVAN Snažan čovek stoji, obučen u grubu, tešku kožu. Ramena su mu gola, a u ruci drži batinu. Herkules. Čovek ore sredinom beskrajne ravnice.

* ASC Karte PUNOG Meseca na 18° JARCA Razrušeni rudnik uglja, stena na sred uzburkanog mora

* vladar Asc-a lunacije SATURN na 19° JARCA Osoba se penje spiralnim stepeništem na čijem se vrhu vidi sunčeva svetlost, majmun sedi pred ogledalom

* Ic/Mc lunacije
Ic 16° BIK Čovek pliva uzvodno i ne pravi napredak, Vrlo mala kućica u podnožju vrlo visoke planine. Iznad kućive vise stene koje prete da je unište.
Mc 16° ŠKORPION Naga žena. Ruinirani brod je nasukan na obalu

* Vladari Ic/Mc VENERA 23° VODOLIJE i MARS 23° BIKA
* Vladari opozicije Mesec/Sunce je 23° VODOLIJE i MARS 23° BIKA
23° BIKA Iznad zemlje, Sunce se uzdiže na horizontu, ali je ipak mrak na tom delu neba. Vrane se hrane u koritu isušene reke.
23° VODOLIJE Čovek prekrštenih ruku. Iza njega ubica sa nožem koji se sprema da ga ubode. Čovek u gruboj odeći,cepa drva blizu drvljanika.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE i AKAŠA HRONIKE… 063/222-539

PUN MESEC (21.03.2019. u 2:43) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.

Balansirajte svoje emocije sa individualnim. Na praktičnom nivou možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoj. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Ovo je prelep Pun Mesec uz koji ćemo zakoračiti u sasvim novu realnost – Uživajte u njemu!

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

KLJUČNE SMERNICE 21.03.2019.

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

MARTOVSKA faza PUNOG MESECA na osi 00° VAGA/OVAN nosi izuzetno stabilizujuće prilike.

PUN Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira opozicija Mesec/Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Ukoliko još uvek oklevate rešite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite sa ušuškavanjem u komfornoj zoni, pratite primere SNAŽNIH i NEZAVISNIH!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

ENERGETSKA PROMENA koja sledi uz Lunarnu eklipsu je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

ASTROLOŠKI kalendar APRIL 2019.

Sun Mar 31 , 2019
Pred vama je ASTROLOŠKI kalendar u kome su navedena sva planetarna kretanja za APRIL 2019. pored navedenih svih Mesečevih mena (Lunarnih faza), navedene su promene znaka za svetla i sve planete, ptolomejevi aspekti, stacioniranost i retrogradnost planeta, sve solarne i lunarne eklipse, dani lunarnog ciklusa, lunarne stanice. Možete ga odštampati […]
Astroloski kalendar APRIL 2019