PUN MESEC 08° Jarac/Rak* Decembar 2020.


Pun Mesec (30.12.2020.u 4:28) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu.

Današnji Pun Mesec je na osi 8° Rak/Jarac, te se aktivnije bavimo temama prošlih života. Rak je čuvar prošlosti, zaštitnik sećanja, lepote i nostalgije, nosilac tradicije, emocija, i lekcije mnogih prošlih života, te ukoliko ne naučite da prepoznate Deja vu nećete se povezati sa porukama prošlih života. Evo kako se pripremiti za ponovni susret sa elementima prošlosti.

Balansirajte svoje emocije, na praktičnom nivou možete uočiti poteškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili starijim članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija tokom ove faze stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoje mišljenje. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Da li ste dovoljno samouvereni, sigurni u sebe? Ova misao će isplivati na površinu upravo tokom faze Punog Meseca u kardinanalnom vodenom zodijačkom znaku Raka.
Znak Raka je povezan sa tarot kartom Kočija, na kojoj su u kočiju upregnuta dva konja koja vuku u dva različita pravca. Ova karta ukazuje na sukob svesnog i nesvesnog, ali i na želju da pronadjete način da povežu ove dve moćne sile koje upravljaju kočijom (vama). Reč je o kontroli koja je organska, uskladjena sa prirodnim tokovima.
Vreme je da uočite koje vas emocionalne teme odvlače sa planiranog puta. Ako dozvolite da vas preplavi snažan talas emocija zaista ćete uočiti uzorke i reakcije koje su najčešće dobro prikrivene. Pun Mesec u znaku Raka je osetljiv na vibracije koje ga okružuju, na koji način vaša emocionalna atmosfera podržava vaše potrebe? Na koji način vas drži u ustajalim vodama?
Ovaj Pun Mesec će vas svojom punoćom vratiti na mesta gde su prikrivene emotivne scene i rana sećanja, one koje nas “vuku napred” s vremena na vreme. Zimska ravnodnevnica donosi početak nove solarne godine unoseći svakim danom sve više svetlosti. Opozicija Meseca sa Suncem će razjasniti gde je potrebno da pronadjete solidan temelj. Možda ćete se posvetiti temeljnom sredjivanju doma, u bukvalnom ili možda simboličkom smislu, dok Mesec u prvim danima Januara lagano bledi do faze Novog radjanja.

Pronalazite novu snagu tragajući za emocionalnim suvereninetom koji je suština znaka Raka, kako biste se oslobodili tereta prošlosti i živeli danas. Ovo je način da steknete samouverenost i sposobnost da se uzdignete nad prohtevima koje nameće svakodnevni život. Ostali faktori koji su u igri otvaraju naš um za neobično, novo i nekonvencionalno, ukazujući na načine kojima se adaptiramo menjajući fokus sa spoljne ka unutrašnjoj perspektivi.
Ovo je prelep Pun Mesec uz koji ćemo zakoračiti u sasvim novu realnost – Uživajte u njemu!

Analiza ovog astrološkog uticaja u vašem ličnom horoskopu zahteva detaljniju analizu. Zakazivanje je Super lako, klikom na LINK 60 Minute Meeting i izaberi svoj termin u Kalendaru i to je to!

Pred nama je PUN MESEC (30. decembra 2020 04:28) koji aktivira osu 8° kardinalnih znakova, a najugroženiji su pripadnici znaka JARCA rodjeni u intervalu I dekade (22.12. do 1. Januara), ali ni Ovnovi (22.03. – 03.04) i Vage  (22.09. – 03. Okrobra) nisu poštedjeni neprijatnosti koje mogu trajati sve do sredine Januara 2021.

Iznenadjenja mogu biti prilično neprijatna, a pred Jarčevima je izazovan interval spoznaje o preuzimanju obaveza i odgovornosti, posebno ukoliko ste rodjeni na finalnim stepenima I dekade.

Kako će PUN MESEC Rak/Jarac uticati na vas?
Ukoliko je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment (pozicija svetala (Sunce, Mesec), uglova dispozitora istih na 8° Jarca.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 8° Jarca koja je aktivirana Punim Mesecom (ali i 8° stepeni Ovna, Raka, Vage, Jarca) očekuje vas “okretanje lista”, u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?
Ovu fazu Punog Meseca će najviše osetiti rodjeni u I dekadi JARCA koji su opterećeni raščišćavanjem na ličnom planu, PRIPREMITE se za nove smernice koje samo u početku mogu delovati slabo. 

PRIMARNO PUN MESEC će aktivirati osu 8° KARDINALNIH znakova
* Asc-a 1° Strelca i vladar Asc-a Jupiter 2° Vodolije
* SUNCE/MESEC opozicija 8° Jarac/Rak
* Ic/Mc eklipse 20° Ribe/Devica
* vladari Ic/Mc eklipse Neptun 18° Riba i Merkur 14° Jarca
* Dispozitor Sunca Saturn 1° Vodolije konjunkcija vladar Asc Jupiter

Opozicija Meseca i Sunca aktivira osu 8° Rak/Jarac
Ovaj dan je veoma dobar za post, ili početak dijete jer se u danima koji slede telo najlakše oslobadja toksina i eliminiše nakupljene masnoće. Veoma je rizičan dan za postoperativni oporavak. Na dan punog Meseca i tri dana pre njega nije dobro primati vakcine. Sada je uticaj Meseca na Zemlju u kulminaciji tj. na vrhuncu. U ovim danima primećeno je da mesečari hodaju u snu, a rane intenzivnije krvare. Lekovite biljke koje su ubrane u ovim satima imaju maksimalno dejstvo, ali se povećava broj slučajeva nasilja i različitih oblika kriminalih aktivnosti. U porodilištima se znatno uvećava obim posla.

16. lunarni dan DAN ZA UMERENOST U SVEMU
– Treba da se odmaramo od aktivnosti prethodnih lunarnih dana, ali to treba biti aktivni odmor
– Danas je dan za vežbe jer moramo pokrenuti našu energiju da teče
– Treba isključiti sve što iritira svadju, galamu, muziku ….
– Dobro je družiti se, putovati, odmarati, čistiti kuću, tuširati se JER PRLJAVŠTINA JE ZNAK i duhovne nečistoće
– Organ na koji treba obratiti pažnju: slezina

LUNARNA opozicija sa SUNCEM će se odraziti VRLO NEPOVOLJNO na sve koji u ličnom horoskopu imaju aktivne segmente 8° ose KARDINALNIH znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac).
Ovaj relativno negativni tranzit mogao bi delovati vrlo stimulativno na vas tako što bi vam omogućio bolji uvid u stvari i pomogao vam da se lakše prilagodite novonastalim okolnostima, i ukoliko su u vašem natalnom horoskopu aktivni segmenti oko 08° ZEMLJANIH (Bik, Devica, Jarac) ili VODENIH znakova (Rak, Škorpion, Ribe).

Pun Mesec predstavlja kulminaciju svega što smo započeli u fazi Mladog Meseca, što je donelo fokus na balans poslovnih i finansijskih odnosa. PUN MESEC sada u znaku JARCA je u opoziciji sa SUNCEM u znaku RAKA podseća da se okrenemo sebi kako bismo imali šansu za napredovanje na spoljnom planu ka ciljevima koji su postavljeni u fazi Mladog Meseca u znaku BLIZANACA.

SUNCE aktivira 08° JARCA Sabijski simbol:
Čovek se penje uz strmo brdo, putem napravljenim od koraka. Na vrhu stoji anđeo, držeći zlatnu krunu i bodri ga. Krst i slomljeni ključ.

MESEC aktivira 08° RAKA Sabijski simbol:
Malo selo u plodnoj dolini. Pauk u uglu sobe, pomno posmatra igru blesavih muva, koje se bezglavo približavaju granici njegove dominacije.

ASC karte Punog Meseca aktivira 01° STRELCA Sabijski simbol:
Čovek sa isukanim mačem. Izvanredan vodopad.

Dve natalne kuće vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem PUNOG MESECA (kuće Vašeg ličnog natalnog horoskopa u kojima se nalaze 08° Raka i 08° Jarca) ukazuju na oblasti života u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.
Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 08° zodijačkih znakova Raka ili Jarca, a posebno ukoliko se u neposrednoj blizini (konjunkciji) nalaze Asc, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, vladari ličnih planeta ili ASC-a, kao i ose vašeg natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ova lunacija može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

Dobra vest je – rezultat ovog pročišćenja će biti izuzetno pozitivan.
Vaše potisnute želje pokretače sada jasno sagledavate i nužno je da se posvećeno pozabavite rešavanjem sve dok je Saturn u igri.
Stoga će svaki zarobljeni emotivni teret koji ste nosili u dubljim nivoima bilo svesnog ili podsvesnog tokom proteklih meseci, isplivati kako bi bio eliminisan.
Preuzimate ponovo svu emotivnu moć nad svojim impulsima, utvrdjujući svoje potrebe i planirajući bazu za realizaciju.

Kada bi sve zamke života nestale i sigurnost ostala samo kao bledo sećanje više bismo živeli u sadašnjem trenutku. Potrebno je da se oslanjamo više na svoje instinkte i veru u sebe, na sopstvene veštine. Ovaj Pun Mesec na osi Rak/Jarac će podriti vaše samopouzdanje kako biste se suočili sa trenutkom, sa avanturom koja će vam otvoriti vrata da spoznate ko ste zapravo.

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Merkur je već neko vreme izvan faze retrogradnosti, i trebalo bi da su vam sve informacije već sasvim predočene. Ukoliko imate još neku nedoumicu rešite je HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite da pratite primere slabih – POKAŽITE svoje sposobnosti LIDERA!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

ENERGETSKA PROMENA koja sledi uz PUN MESEC je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Lajtmotivi za PUN MESEC na osi Rak/Jarac
~ uočite u kojoj životnoj oblasti ste već predugo pasivni i pokrenite se ponovo
~ uočite gde ste zavisni i tragajte za načinom da se uzdate u sebe, da stvorite nezavisnost
~ okrenite se prijateljima koji će pomoći da ponovo otkrijete svoju moć, i koji vas neće podržati u prepuštanju obezvoljenosti
~ obratite pažnju na to kako drugi utiču na vas – da li vas energizuju ili iscrpljuju
~ posvetite se aktivnostima koje vas vode ka onome što želite da postanete

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Iako Ovnovi više nisu pod stresnim delovanjem Urana još u sećanju nose potrebu da delaju i reaguju, nisu statični. Mnogo je impulsivnosti na polju seksualnosti, i sve prisutnija težnja za slobodom u odnosima, čak i izvan postojećeg partnerstva u potrazi za pronalaženjem novog i nedoživljenog. Javlja se težnjada nezavisno upravljaju i materijalnih resursima.

Iznenadno poznatstvo za Rakove i brzi razvoj emocija donosi sreću i talas optimizma. Partner je u fazi slabljenja. 

Vaga proširuje svoje vidike, intelektualno i duhovno, nove prilike za putovanja i život u inostranstvu, poslovno povezivanje sa stranim zemljama. Uprkos finansijskim ograničenjima pojavljuju se nove prilike za poslovni uspeh. 

Jarac je u fazi preuzimanja i organizacije novih obaveza, što zahteva izvesn osnaživanje na nivou telesne i mentalne snage. Dugoročni projekti su u toku.

LUNARNA OPOZICIJA SA SUNCEM  na 08° Jarac/Rak zodijačke ose (30. Decembar 04:28) donosi kratak ali intenzivan interval lošeg raspoloženja i pogoršanja odnosa medju supružnicima. Iskoristite ovaj interval za promene na emotivnom i ljubavnom planu. Započnite nešto novo – “okrenite list”. Pripadnice lepšeg pola mogu imati manje zdravstvene tegobe. Mogući su i zdravstveni problemi sa očima i stomakom, kao i emocionalna nestabilnost.

Ovaj dan je veoma dobar za post, ali veoma rizičan za postoperativni oporavak. Na dan Punog Meseca i tri dana pre njega nije dobro primati vakcine. Pošto je sada uticaj Meseca na Zemlju u kulminaciji primećeno je da tada mesečari hodaju u snu, a rane intenzivnije krvare. Lekovite biljke koje su ubrane u ovim satima imaju maksimalno dejstvo, ali se povećava broj nasilnih slučajeva i različitih oblika kriminalih aktivnosti, dok se u porodilištima znatno uvećava obim posla.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Pazite se, tokom današnjeg dana se sve pozitivne i negativne osobine čoveka intenziviraju.

DANAS JE DOBRO ZAPOČETI SA PROMENOM NAVIKA. Sve negativno menja se u pozitivno – SEX danas pustoši organizam, zato ga izbegavajte – Dobro je jesti vruću hranu (mahunarke) i voće, jer je puno vlage – NE PREDUZIMAJTE poslovne i finansijske poduhvate – NIKAKO druženje sa pretpostavljenima, gozbe, pokretanje sporova, kockanje – Ukoliko se danas desi nešto neprijatno kriv je vaš nepravilan početak lunarnog ciklusa – Organ na koji treba obratiti pažnju: pankreas, dijafragma    

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK RAKA
Mesec je u znaku Raka u svom sedištu te može izazvati plimu emocija, želju za bavljenjem porodičnim aktivnostima i prepuštanje emocijama. Bićete osetljiviji i ranjiviji nego inače, činiće se da je vaša ljubavna patnja nešto najvažnije na svetu. Prevelika doza emocija može da uguši glas razuma, ali ne dozvolite da vas uznemire trivijalna pitanja, već usmerite misli na unutrašnju duhovnu energiju, koja će vam pomoći da problem rešite što bezbolnije. Mnogi će se žaliti jedni drugima, jer su preosetljivi i traže nekoga da ih sasluša… U ovim danima mogući su manji probemi sa varenjem, te disciplinujte ishranu. Opustite se i budite u miru sa sobom, prihvatite trenutne okolnosti i uživajte u svakom trenu.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Anđeli *Januar

Wed Dec 30 , 2020
57 Nemamiah nmmyh 01.01. – 05.01. Arhanđel Mihael *Prosperitet, jasnoća, inteligencija. Donosiji intelektu fleksibilnost i otvorenost, oslobađa od rutine, donosi blagostanje i podržava preduzetništvo. Ovo je Anđeo čuvar onih koji se bore za pravdu, posebno štiti one koji se angažuju u zaštiti slabijih, bolesnih, starih i ugroženih, pa i starih, dece […]