PUN MESEC na 11° VODOLIJE


Kako će PUN MESEC na osi 11° Vodolija/Lav uticati na vas?
Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 11° znaka Vodolije ili Lava (i sekundarno drugih fiksnih znakova Škorpiona i Bika), a posebno ukoliko se konjunkciji sa ovim stepenom nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih meseci.
Takodje obratite pažnju i na DVE kuće Vašeg ličnog natalnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Lav i Vodolija), jer će i one ukazivati na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoLavu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Kada Pun Mesec aktivira osu Vodolija/Lav atmosferski uslovi su abormalni, specifični. Vetrovi, vihori, čas topli čas ledeni čine opasno velike planinske staze i vazdušna putovanja, posebno za male avione i helikoptere. Električne linije često se prekidaju pod žestinom vetra ili leda, jači električni kvarovi, neredi i zbrka u saobraćaju, pa i smetnje na radiju, kidanje telefonskih kablova, problemi u telekomunikacijama, rizik od nuklearnih nesreća i eksperimentisanju, kao i u kosmičkoj industriji., poremećaji u tonskoj filmskoj industriji, električnim centrala, internet komunikaciji i svim oblastima koje spadaju u kategoriju “nove tehnologije”.
Dolazi do nesrećnih slučajeva, pada proizvodnje i potrošnje, isto važi i za automobilsku industriju. Smrt poznatih naučnika i istraživača. Nestabilnost u političkim strankama desnice ili dolazak na vlast dikaktora, nesporazumi medju sindikatima.

Na individualnom nivou efekat Punog Meseca se oseća kao atak na ličnu slobodu i nezavisnost, pa se mogu izazvati raskidi zbog nestrpljivosti, grešaka, neustrašivosti, i brzo se i zažali. Porast nesrećnih slučajeva na putu i u vazdušnom saobraćaju, napadi anksioznosti i moždani udari, sve je posledica stresnih situacija. Vene i kičma su oslabljeni, loš period za asmatičare.
Nikada tokom godine promene nisu intenzivne ni u ličnom ni u profesionalnom životu kao tokom ovih 14 dana do narednog Mladog Meseca.

Kako će PUN MESEC na osi 11° VODOLIJA/LAV uticati na vas?

Zadržiti Umerenost. Neophodno je da uzmete u obzir činjenice i lični pogled na stvari. Negujte znanja i veštinu, osećaj za zlatnu sredinu, kreativnu snagu i sukcesivno prilagođavanje. Samo sveobjedinjujući unutrašnji procesi vode ka skladnom jedinstvu. Nemojte žuriti sa odlukama već dobro razmislite.

Vreme je da počnete život po vašim uslovima!
Ova neobična totalna Lunarna eklipsa odvija se na samom početku II dekade zodijačkih znakova Vodolija/Lav, kreirajući veoma snažnu energetsku bazu koja može da unese promene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.
AVGUSTOVSKA eklipsa pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se ne želite više osloniti pa krećete napred.

Ovaj PUN MESEC primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom fiksnom znaku ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje principa koji održavaju svest, ali i na izvesnu stagnaciju i nespremnost za promene. Stoga PUN MESEC u VODOLIJI ima primarnu tendenciju da uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje, dok u opuzicji Sunce u Lavu teži da ustanovi principe i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi. Dispozitor Meseca u Vodoliji je Uran na 10° fiksnog znaka Bika, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za inovativne pristupe i želju da započnu nešto novo.
Pun Mesec u vazdušnom znaku Vodolije odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava.

Vladar Asc-a karte lunacije je Retrogradni Saturn 27° JARCA, u egzaktnoj opoziciji sa MERKUROM 27° Raka, i konjunkciji sa Rx Jupiterom/Rx Plutonom predstavlja žestok sukob krutih Jarčevih tradicionalnih pristupa koji blokiraju novonastajuće matrice novog doba. Ovo je sporan interval za pregovore na svim nivoima, za sklapanje ugovora ili veću kupovinu – dobro proverite tačnost informacija koje dobijate.

Fiksni vazdušni muški zodijački znak Vodolije je humanističkog karaktera, zato nemojte biti iznenadjeni ako osetite potrebu da se više nego obično družite sa prijateljima. Pod uticajem Meseca u Vodoliji takodje ćemo osećati snažan nagon da budemo od pomoći drugima. Ovo je idealan period i za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla reči “igra” n a individualnom nivou. Uradite nešto novo, zabavno i kreativno. Više od svega ovaj Pun Mesec podseća ko ste vi na ličnom nivou, i koja je svrha vašeg postojanja. Kao što je rekao Karl Jung, “Sloboda ne znači odbacivanje bilo kakve odgovornosti – tada je reč o povratku u stanje haosa, a ne o istinskoj slobodi da svako od nas samostalno kreira sopstveni životni stil.”

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja. U znaku Vodolije, stoga želja da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja sveta iz tačke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Lava, nije više deo jednačine. Ipak, kako se pun Mesec odvija kroz faze do egzaktne opozicije sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju sposobnosti koju poseduje Lav da ima zdrav osećaj za prihvatanje sebe, sa kvalitetom Vodolije za transpersonalizaciju.

PRIMARNO AVGUSTOVSKA lunacija će aktivirati stepene:
* ASC Karte PUNOG Meseca na 6° JARCA
* vladar Asc-a lunacije Rx Saturn na 27° JARCA
* MESEC/SUNCE opozicija na 11° VODOLIJA/LAV
* Vladar PUNOG MESECA je URAN 10° BIKA
* Ic/Mc lunacije na 4° BIK/ŠKORPION
* vladari Ic/Mc VENERA 27° BLIZANACA i MARS 19° OVNA/Rx PLUTON 23° JARCA

Lav se pridržava tradicionalnog pristupa i sklon je da pokuša da podredi sve svojoj snažnoj volji, privržen je konzervativnim standardima koji su ukorenjeni duboko u prošlosti, dok je pogled Vodolije koja seže ka eksperimentisanju i istraživanjima onaj koji traga za društvenom promenom i vodi nas ka budućnosti.
Kako bismo razrešili ovu snažnu opoziciju potrebno je koristiti kreativan pristup Lava koji inspiriše promene na nivoima koji nisu lični, koji će nam pomoći da jasnije razumemo našu ulogu u kosmičkoj celini.
Kroz nov pristup koji aktiviraju Mesec i Sunce na osi 11° Vodolija/Lav vreme je da se oslobodimo stagnacije i predrasuda koje nas zadržavaju, i posegnemo za jedinstvenim razrešenjem kroz koje svako od nas može uz razumevanje bliskih pronaći sopstveno zadovoljstvo.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE i AKAŠA HRONIKE… 063/222-539

PUN MESEC (03.08.2019. u 17:58) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.

SABIJSKI SIMBOLI
* ASC Karte PUNOG Meseca na 6° JARCA Lavirint. Srce probodeno ekserom.
* vladar Asc-a lunacije Rx SATURN na 27° JARCA Veliki haos, konfuzija i magla. Šestar i kompas
* MESEC/SUNCE opozicija na 11° VODOLIJA/LAV
~ SUNCE 11° LAV Bik, bele boje, pase u senci velikog drveta u parku. Brod na mirnom moru. Sva su jedra podignuta, a jarbol je ukrašen obiljem ptica.
~ PUN MESEC 11° VODOLIJA Čovek kopa grob. Lav besni na rešetke kaveza.
* Vladar PUNOG MESECA je URAN 10° BIKA Čovek na prestolu sa skiptarom u ruci i krunom na glavi. Oko njega su znaci bogatstva. Škrabotina i nečitki potpis olovkom.
* IC lunacije 4° BIKA Čamac na velikom jezeru. Dva čoveka u njemu veslaju. Dobronamerni čovek cepa drva. Oko njega su voćnjaci puni voća, a tik uz njega ovca pase travu.
Vladar IC-a lunacije VENERA 27° BLIZANACA Kuća barona sa prostranim parkom okruženim gigantskim drvećem. Veliko i dobro obrađeno parče zemlje.
* MC lunacije 4° ŠKORPIONA Žena sa harfom u ruci. Detelina.
Vladar MC-a lunacije MARS 19° OVNA Čovek leži na zemlji sa presečenim vratom. Čovek opremljen za borbu i dug i opasan put.

Balansirajte svoje emocije sa individualnim. Na praktičnom nivou možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoj. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.


PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Da li ste dovoljno spremni za promene?
Ova misao će isplivati na površinu upravo tokom faze Punog Meseca u fiksnom vatrenom znaku Vodolije.

Znak Vodolije je povezan sa tarot kartom ZVEZDA, koja predstavlja nadu, veru, čiste i dobre namere. TRENDSETER. Naglašeni tipovi Vodolije se konstantno trude da postignu ravnotežu između mentalne i emotivne stabilnosti, u svim životnim oblastima i na svakom koraku. Zvezda je tu da podseti njihovo okruženje da nije neophodno da se uklapate u trendove da biste bili srećni, već naprotiv da se izdvajate iz gomile.

Znak Lava je povezan sa tarot kartom SNAGA. Ova karta treba da obogate i unutrašnju snagu kako bi se lakše suočili sa životnim izazovima i ponekad ostavili ego po strani. ULOGA VLADARA. Simbolizuje strast, prevazilaženje strahova, kreativnost i jake želje. Treba biti spreman prihvatiti sve ono što čovek spozna u sebi, jer se tada s većom energijom usmeravamo u nove izazove. Nužno je da pripadniici zodijačkog znaka Lav strpljivo razvijaju unutrašnju snagu kako bi se samostalno suočavali sa životnim izazovima i ponekad ostavili ego po strani.

Vreme je da uočite koje vas emocionalne teme odvlače sa planiranog puta. Ako dozvolite da vas preplavi snažan talas emocija zaista ćete uočiti uzorkei reakcije koje su najčešće dobro prikrivene. Pun Mesec u znaku Vodolije je osetljiv na vibracije koje ga okružuju, na koji način vaša emocionalna atmosfera podržava vaše potrebe? Na koji način vas drži u ustajalim vodama?

Pronalazite novu snagu tragajući za svesnim suvereninetom koji je suština znaka Lava, kako biste se oslobodili tereta prošlosti i živeli danas. Ovo je način da steknete samouverenost i sposobnost da se uzdignete nad prohtevima koje nameće svakodnevni život. Ostali faktori koji su u igri otvaraju naš um za neobično, novo i nekonvencionalno, ukazujući na načine kojima se adaptiramo menjajući fokus sa spoljne ka unutrašnjoj perspektivi.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

KLJUČNE SMERNICE 04.08.2020.

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

AVGUSTOVSKA faza PUNOG MESECA na osi 11° Vodolija/Lav nosi izuzetne prilike za ekspanziju.

PUN Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira opozicija Mesec/Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Ukoliko još uvek oklevate rešite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite sa ušuškavanjem u komfornoj zoni, pratite primere SNAŽNIH i NEZAVISNIH!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

ENERGETSKA PROMENA koja sledi uz Lunarnu eklipsu je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera u tranzitu kroz znak Raka 2020.

Fri Aug 7 , 2020
Tranzitna Venera je upravo okončala tranzit kroz zodijački znak Blizanaca, ulazi u znak Raka 07.08. u popodnevnim časovima, i tranzit će okončati 07.09.2020. Venera je planeta emocija, a njen ulazak u hipersenzitivan znak Raka označava početak perioda tokom kog će biti naglašena potreba da naša najdublja osećanja podelimo sa drugima. […]