Pun Mesec 15° STRELAC/BLIZANCI *Juni 2020.


Pun MESEC 15° STRELAC opozicija SUNCE 15° BLIZANCI 05. Juni 2020. 21:12

Kako će PUN MESEC na osi 15° Strelac/Blizanci uticati na vas?

Ova neobična Lunarna eklipsa odvija se na kraljevskim stepenima zodijačkih znakova Strelca i Blizanaca, aktivirajući izuzetno snažan fokus  na promene koje će uslediti u vašem život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan. Ova Junska lunarna eklipsa pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se ne želite više osloniti.

Ova lunacija primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za ličnim rastom, želje za ekspanzijom, ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom promenljivom znaku ukazuje na oslobadjanje od discipline koja održava svest, ali i na izvesnu spremnost za sazrevanje.

Pun Mesec u promenljivom znaku STRELCA odličan je za društvene kreiranje novih prilika za rast. Na stabilnoj udaljenosti sa Jupiterom u zodijačkom znaku Jarca podržava donosi talas otvorenosti za nove puteve. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora, dobro proverite tačnost informacija koje dobijate.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 15° znaka Strelca ili Blizanaca (i sekundarno drugih PROMENLJIVIH znakova Devica i Ribe), a posebno ukoliko se u konjukciji sa 15° nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞
AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalazi 15° zodijačkih znakova Strelca i Blizanaca), jer će i one ukazivati na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskolu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja., stoga želja da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja sveta iz tačke “Ega”, nije više deo jednačine. Ipak, kako je Mesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju osećaja za odnose, sa impulsima za promenu.

PRIMARNO PUN MESEC 15° STRELCA
Osoba koja ulazi u mračni tunel. Crna rupa u steni.

SUNCE 15° BLIZANACA
Čovek kleči i čekićem razbija kamenje. Čovek na krovu zgrade postavlja table; drugi ih donosi penjući se dugačkim merdevinama.

ASC Karte PUNOG Meseca na 27° STRELCA
Sahrana i otvoren grob. Veliki broj ljudi se tiska i oseća uzbuđenje. Kornjača.

MC 25° VAGE
Jak čovek sa perjanicom, oklopom i pričvršćenim kopljem, sprema se za napad. Čaplja.

IC 25° OVNA
Kraljev čovek predaje skiptar onom koji kleči na jednoj nozi. Stepen otkrića.

Vladar Mc-a Rx VENERA 12° BLIZANACA
Stepenice, sa rukohvatima na vrhu, koje ne vode nikuda. Vukovi na mesečini obilaze oko lešine.

Vladar Ic-a MARS 15° RIBA
Tigar štiti svog mladunca. Dva mača, formiraju slovo X.

DISPOZITORI opozicije Mesec/Sunce su Rx JUPITER 26° JARCA i MERKUR 9° RAKA

Rx JUPITER 26° JARCA
Prostrana zemlja ispresecana šumama. Dva čoveka se utrkuju.

MERKUR 9° RAKA
Okrugla biljka se probija kroz žbunje i otvara se da prikaže svoju lepotu. Široko hrastovo drvo na čijim granama pevaju ptice. Deca se igraju oko korena drveta.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE
AKAŠA HRONIKE 063/222-539

PUN MESEC (05.06.2020. u 21:12) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.

Balansirajte svoje emocije sa individualnim. Na praktičnom nivou možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoj. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE
AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Ovo je prelep Pun Mesec uz koji ćemo zakoračiti u sasvim novu realnost – Uživajte u njemu!

KLJUČNE SMERNICE 05.06.2020.

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

JUNSKA faza PUNOG MESECA na osi 15° Strelac/Blizanci nosi izuzetno stabilizujuće prilike.

PUN Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira opozicija Mesec/Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Ukoliko još uvek oklevate rešite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite sa ušuškavanjem u komfornoj zoni, pratite primere SNAŽNIH i NEZAVISNIH!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

ENERGETSKA PROMENA koja sledi uz Lunarnu eklipsu je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞
AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Ametist *Budin kamen

Mon Jun 8 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ametist se smatra kamenom Sv. Valentina i verne ljubavi. Zaista Sv. Valentin je nosio prsten od ametista na kome je bio ugraviran lik Kupidona. Grci su verovali da je vrlo delotvoran kada je u pitanju pijanstvo – otuda i ime amehustos koje […]