Pun Mesec 25° STRELAC/BLIZANCI *Juni 2019.


Pun MESEC 25° STRELAC opozicija SUNCE 25° BLIZANCI 17. Juni 2019. 10:30

Kako će PUN MESEC na osi 25° Strelac/Blizanci uticati na vas?

Ova neobična Lunarna eklipsa odvija se na finalnim stepenima zodijačkih znakova Strelca i Blizanaca, stišavajući energiju koja unosi promene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan. Ova Junska lunarna eklipsa pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se ne želite više osloniti pa krećete napred.

Ova lunacija primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za ličnim rastom, želje za ekspanzijom, dok na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom promenljivom znaku ukazuje na oslobadjanje od discplinovanih stanja koji održavaju svest, ali i na izvesnu spremnost za sazrevanje.

Pun Mesec u promenljivom znaku STRELCA odličan je za društvene kreiranje novih prilika za rast. Na stabilnoj udaljenosti sa Jupiterom u Strelcu podržava donosi talas otvorenosti za nove puteve. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora, dobro proverite tačnost informacija koje dobijate.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 25° znaka Strelca ili Blizanaca (i sekundarno drugih PROMENLJIVIH znakova Devica i Ribe), a posebno ukoliko se u konjukciji sa 25° nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalazi 25° zodijačkih znakova Strelca i Blizanaca), jer će i one ukazivati na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskolu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja., stoga želja da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja sveta iz tačke “Ega”, nije više deo jednačine. Ipak, kako je Mesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju osećaja za odnose, sa impulsima za promenu.

Pun Mesec 25° STRELAC/BLIZANCI *Juni 2019.

PRIMARNO PUN MESEC 25° STRELCA Div čudovišnih dimenzija. Maska koja predstavlja lice nitkova.

SUNCE 25° BLIZANCI Prostrana soba puna skupocenog nameštaja i nekoliko ogledala. Nekoliko mladih ljudi u prodavnici. raspravlja i razmenjuje mišljenja o batinama.

ASC Karte PUNOG Meseca na 2° DEVICE Slon sa utvrđenjem na leđima. Čovek sa kacigom, radi sa naučnim instrumentima.

IC 25° ŠKORPIONA Mladež. Čovek pliva na nemirnom moru.
MC 8° BIKA Slon. Lepa žena vodi dete za ruku i usput bere cveće.

Vladar Mc-a
MARS 20° RAKA Kralj jaše konja. Bled Mesec promiče kroz oblake, otkrivajući napušteni brod na moru.

Vladar Ic-a
VENERA 10° BLIZANACA Trougao čija je baza 3/4 dužine njegove stranice, ima malu kružnu figuru na vrhu svakog ugla. Grupa cigana okupljena oko kotla u kome se sprema hrana.

*Vladari opozicije Mesec/Sunce su Rx JUPITER 18° STRELCA i MERKUR 19° RAKA
Rx JUPITER 18° STRELCA Čovek u čamcu na jezeru. Zmija u vatrenom krugu.
MERKUR 19° RAKA Velika zgrada sa granitnim zidinama, nejasno i tamno izgleda. Konjušar jaše svetog konja.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

PUN MESEC (25.06.2019. u 10:30) je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.

Balansirajte svoje emocije sa individualnim. Na praktičnom nivou možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoj. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Ovo je prelep Pun Mesec uz koji ćemo zakoračiti u sasvim novu realnost – Uživajte u njemu!

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

KLJUČNE SMERNICE 17.06.2019.

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

JUNSKA faza PUNOG MESECA na osi 25° Strelac/Blizanci nosi izuzetno stabilizujuće prilike.

PUN Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće koje aktivira opozicija Mesec/Sunce u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Ukoliko još uvek oklevate rešite svoje nedoumice HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite sa ušuškavanjem u komfornoj zoni, pratite primere SNAŽNIH i NEZAVISNIH!

Ostanite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

ENERGETSKA PROMENA koja sledi uz Lunarnu eklipsu je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki događaji za 11.07.2019.

Thu Jul 11 , 2019
ČETVRTAK 11.07.2019. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 1 Sunčev, 1 Marsov i 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 8° do 20° ŠKORPIONA. Rani jutarnji časovi protiču uz izuzetno povoljan trigon Meseca i Venere 9° Škorpion/Rak(3:28 do 5:28). Težićete nežnostima i emotivnoj sigurnosti. Ovo je interval koji donosi […]
Spicum Astrologija Horoskop