PUN MESEC 8° BLIZANCI/STRELAC

PUN MESEC 8° BLIZANCI/STRELAC


30. novembra u 10:29 CET, Pun Mesec je na 8° Blizanaca. Ovaj moćni Pun Mesec je ujedno i prvo u nizu pomračenje od dva Pomračenja u roku od dve nedelje.
Tokom Mesečevog pomračenja, Pun Mesec polako se priguši dok prolazi kroz Zemljinu senku, Mesečevo pomračenje stoga stimuliše naše emocionalno telo i jača svest o nesvesnim obrascima i strahovima. Pomračenja su uvek snažno povezana sa Mesečevim čvorovima, a samim tim i sa Putovanjem naše Duše (na individualnom i kolektivnom nivou).
Dakle sva pomračenja prenose nove energetske kodove, učitavamo transformativne informacije koje su simbolizovane zodijačkim znacima: Mesec i Severni čvor u Blizancima, Sunce i Južni čvor u zodijačkom znaku Strelca koji traži svoju ličnu istinu, što smo otvoreniji za ova transformativna učitavanja, to ih lakše i brže možemo integrisati, možete to činiti dok boravite u prirodi, tokom meditacije, kreativnih procesa.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Lunarna pomračenja daju nam šansu da shvatimo koliko smo na ličnom putu odmakli u odnosu na fazu prethodnog cilja, zahvaljujući njima stičemo bolji uvid u to da li smo tamo gde bismo želeli da budemo ili je možda vreme da ispravimo svoj kurs. Prethodno Mesečevo pomračenje u istom polaritetu bilo je 5. juna 2020, te će aktuelni ciklus Pomračenja nastaviti teme započete tada. Izbegavajte skrivanje iza prevazidjenih uverenja društvene uslovljenosti. Zato sada jeste dobar trenutak da razmislite o dogadjajima koji su bili aktivni tada, o planovima koje ste realizovali, i planovima kojima je nužno pristupiti na drugačiji način kako biste ih prilagodili novim okolnostima. Mesečeva pomračenja usmeravaju našu pažnju na ono što treba da se integriše i uravnoteži na kolektivnom i individualnom nivou tokom dužeg vremenskog perioda. Vreme je da se pripremimo za velike promene u životu, posebno u odnosu na strukture verovanja i sposobnost da učimo, ostajemo prilagodljivi i inteligentno koristimo svoj svakodnevni um. Naša fizička i emocionalna tela snažno vibriraju pod intenzitetom svega toga. Najbitnije od svega, pomračenja podržavaju promene svesti i tako nas približavaju putu naše Duše.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Sezona pomračenja je započela 20. novembra (deset dana pre nego što Mesečevo pomračenje postane egzaktno) i trajaće do 24. decembra.
Današnje pomračenje Meseca ima dva Kvinunksa, Neptun u Ribama kvadrira osu Mesečevih čvorova i podržavajuću trigon Severnog čvora sa Hironom. Kako kolektivna svest nastavlja da se budi, ono što je bilo u senci sve više izlazi na svetlost, tako da to možemo jasnije videti i na svesnom nivou se bolje nositi sa tim. Pomračenja Meseca omogućavaju nam da vidimo i aspekte Senke svakog znaka, kao i posledice naših izbora i motivacije takođe postaju očiglednije.
Do januara 2022. Lunarni čvorovi će aktivirati polaritet Strelac/Blizanci, te tražimo ravnotežu i integraciju kolektivnog i pojedinačnog:
Mesec i Severni čvor u Blizancima pozivaju nas da se potrudimo da saznamo više o veštinama komunikacije , kako delimo ili obrađujemo informacije, i da tražimo načine da naučimo šta nam treba ako želimo da povežemo sve tačke i inteligentno komuniciramo. Lični rast će sada postati lakši ako radimo na našim veštinama komunikacije i svakodnevnoj interakciji sa našim neposrednim okruženjem. Ako ostanete radoznali otvorenog uma pred vama će se nizati sjajne prilike za ravnotežu i ispunjenje u svim oblastima života.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Uz Sunce u promenljivom vatrenom znaku Strelca i konjunkciji sa Južnim čvorom poželjno je da suzbijamo svaku tendenciju da ostanemo u okvirima dogme sa sistemima uverenja. Poruka je da izbegavamo da živimo isključivo u skladu sa standardima našeg kulturnog ili verskog uslovljavanja i precenjujemo naše postojeće sisteme uverenja. Vreme je da osvestimo sve tendencije da se bespogovorno vežemo za priče koje sebi pričamo o životu, da budemo samopravedni i da progonimo one koji se u svojim stavovima razlikuju. Sve Uz promenljiivost i kombinaciju ova dva brza elementa vazduh Blizanci i vatra Strelac jasno je da postoji previsoka doza nestrpljenja, stoga je poželjno kretanje i um teži da zaboravi da će nekim delovima nas možda trebati više vremena da stignu tamo gde smo se već usmeili. Imajte na umu da je nestrpljenje oblik straha: strah od toga da se stvari kreću presporo ili da se vreme ne podudara sa našim uslovljenim mislima ili očekivanjima. Tamne strane oba znaka aktivirana pomračenjem su upravo rasejanost i prekomernost, ciničnost, samopravednost, dogmatičnost. A svaki put kada govorimo o senkama što više svetla unosite to manje uticaja senke imaju na nas.
Zato je sada važno više nego ikada da ne stvaramo ravnoteu informacijama koje u talasima dolaze do nas i mudrošću, energijom generisanom iz životnih iskustava tragamo za većom istinom od svega što nam se plasira i širim razumevanjem kreirajući lične puteve spoznaje. Skrećući pažnju ka neusklađenosti između potrebe za mentalnom igrom i želje za povezivanjem na dubokom emocionalnom nivou, ostajete li otvoreni, ili je um zaokupljam mentalnim igrama – poput slušanja vesti ili čitanja o tome šta misle drugih ljudi.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Zahvaljujući Neptunu koji je još uvek stacionisan nakon 5-mesečne retrogradnosti izuzetna je otvorenost pristupa duhovnim uvidima i kreativnosti. Možda bismo želeli da razmotrimo šta leži iza naših uobičajenih omiljenih priča i percepcije, da tražimo širinu koju dobijamo kada ničemu ne pridajemo značaj i priznajemo značenje koje smo već dali svemu oko nas. Naša intuicija ima pristup božanskoj inteligenciji, koja je sposobna da opaža paradokse i osnovnu međusobnu povezanost, a ne delove i polaritete. Vreme je da se oslobodimo predrasuda i koncentrišemo na ono što je korisno, male stvari i naizgled neprimetni rituali su jednostavan način da se osećamo bolje, uvodjenje 20-minutne duhovne prakse ili malo više kretanja i šetnje može podići nivo vibracije i učiniti da se osećate dosta drugačije.
Postoje činjenice, ali veoma je važna lična interpretacija – mi smo ti koji pripisujemo značenja, generišemo pretpostavke i zaključke, a one vremenom kreiraju uverenja, ta uverenja pletu mrežu dogadjaja i nastavljaju da stvaraju našu realnost. Kada promenimo tumačenje činjenica, možemo u potpunosti promeniti perspektivu i početi stvarati sasvim drugačiju realnost. Ovo zahteva otvoren um, otvoreno srce i stalnu spoznaju da ništa nije statično i ništa nije odvojeno od nas samih.
Posmatrač utiče na ono što posmatra, jer sve uvek deluje u interakciji sa svim ostalim. I zapravo postoji li uopšte univerzalna istina?

Pomračenja snažno usredsređuju na završetke i početke, gurajući nas napred u našoj evoluciji i potpunije povezujući sa putovanjem naše Duše. Koliko god možete, verujte da šta god da je razlog za napuštanje ili uništavanje jednog puta otvara nam puteve ka nečemu boljem – što smo otvoreniji za promene, to ćemo lakše preći na sledeći nivo.

Dve natalne kuće vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci BLIZANACA i STRELCA) ukazuju na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila novim individualnim ciljevima.
Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 8° primarno PROMENLJIVIH znakova Blizanaca, Device, STRELCA i Riba, koji su aktivirani Punim Mesecom, i ose fiksnih znakova 5° do 12° Škorpion/Bik tj ukoliko se na naznačenim stepenima nalaze Asc, Sunce, Mesec, ili ose vašeg ličnog horoskopa (I, IV, VII, X) ova faza PUNOG MESECA može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu koji će se odvijati tokom narednih 6 meseci.

SABIJSKI SIMBOLI aktivirani
~ Asc karte Punog MESECA 28° JARCA
Mračan bazen oivičen drvenim bedemima. Čovek ide iza krave držeći ruku na njenim leđima i navodi je kući sa ispaše.
~ SUNCE 8° STRELCA
Čovek stoji na bini i gleda u publiku ispred sebe. Kuća u plamenu.
~ MESEC 8° BLIZANACA
Lavirint na nebu, iz koga se ka zemlji spušta tanki, srebrni konac. Silueta žene koja drži globus u jednoj i skiptar u drugoj ruci.
~ Rx URAN 7° BIKA
Dva mača na zemlji formiraju krst. Čovek stoji na njima, sa žezlom uperenim ka nebu. Starac grabuljama skuplja grančice i slamu, na obali reke.
~ VENERA 10° ŠKORPIONA
Jagnje daleko od ogade u koju gleda. Zec čuči ispred svoje jazbine, dok se iznad njega uzdiže Mesec.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Lajtmotivi za Pun Mesec u znaku BLIZANACA
~ uočite u kojoj životnoj oblasti pokrećete nove početke (kuće natalnog horoskopa u kojima je pozicionirana opozicija Mesec/Sunce 19° Blizanci/Strelac
~ obratite pažnju na to kako drugi utiču na vas, da li komunikacija sa njima pomaže ili deluje iscrpljujuće na vas
~ posvetite se aktivnostima koje vas vode u pravcu cilja kome ste psovećeni

KAKO definisati efekte Punog Meseca u ličnom horoskopu?
PRIMARNO lunarna opozicija sa Suncem će aktivirati promene kod pripadnika grupe PROMENLJIVIH zodijačkih znakova:

Podznak STRELAC
Ovde se izražava vaša ličnost, fokusiranost na sebe, energični ste i puni entuzijazma. Ovo faza Punog Meseca stimuliše promenu ličnosti, izgleda i ličnog odnosa prema sebi. Važan je orbis sa tačkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, događaj je intenzivniji. Moguće su promene ličnog stila ponašanja, kozmetičke operacije, početak dijete. Bavite se odnosima.

Podznak RIBE
Događaji u vašem domu su mnogo intenzivniji, jači i počinju biti javni. Odnosi se na vašu porodicu, vaše okruženje, vaše nekretnine i dom. Moguće je preseljenje, odnosi s roditeljima postaju jači i dublji, kupovina nove kuće ili deca odlaze od roditelja, može označiti i vreme završetaka i konačnih odluka, jer je četvrta kuća i kuća završetaka. Traga se za ravnotežom i stimulisana je potreba za balansom između karijere i porodice. Pun Mesec u IV kući može da uzrokuje i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

Podznak BLIZANCI
Sa pomračenjem Sunca u VII kući stimulisani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti sa neprijateljima i konkurencijom. Pojačan je intenzitet događaja jer je sedma kuća ugaona i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Naglašeni su odnosi na privatnom i poslovnom području. Odnosi i dogovori u to vreme počinju ili završavaju.

Podznak DEVICA
Aktivira teme statusa, vaš javni imidž, vašu karijeru i publicitet, položaj u zajednici, a ima upliv i na našu sudbinu i životnu misiju. Može da izazove događaje sa jednim (istopolnim) od roditelja, možemo da promenimo posao ili da napredujemo na poslu. Eliminisanje prevaziđenih profesionalnih obrazaca i moguć sukob sa nadređenima.

Sekundarno PUN MESEC donosi aktivaciju za…

Podznak ŠKORPION
Pomračenje Sunca u drugoj kući stimuliše naše vrednosti, finansije, imovinu i način na koji vrednujete sami sebe, povećaju ili umanjuju osećaj sigurnosti. Za vreme pomračenja Meseca u drugoj kući već realizujete vaše namere i iznova postavljate vrednosti u ličnom životu, misli o investicijama, finansijskoj realizaciji.

Podznak VAGA
Pomračenje Sunca u trećoj kući stimuliše čovekove intelektualne potrebe, vaše povezivanje sa drugima, komunikaciju, učenje, studije, saobraćaj, rodbinu i kraća putovanja.

Podznak LAV
Peta kuća je domen ljubavnih tema, dece i kreativnosti, svih ličnih kreacija od umetničkih dela, knjiga i muzike. Završavate kreativne projekte, rešavate stvari sa decom. To je ujedno i odlično vreme za začeće. VREME je za novi početak. Prijateljski odnos može da pređe u ljubavni odnos.

Podznak RAK
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, kućnim ljubimcima i svakodnevnicom.

Podznak BIK
Odlično vreme za promene na području finansija i investicija. Može se pojaviti i nasleđe, a može se povećati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

Podznak OVAN
Putovanja u inostranstvo, novi duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili počinjete novu edukaciju. Završavate planiranje za putovanje ili samo putovanje.

Podznak VODOLIJA
Pridružujete se organizacije istomišljenika, vaš društven život se proširuje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta kuća je kuća nade, želje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema deci.

Podznak JARAC
Tajne mogu da se otkriju, radite na nekim tajnim psihološkim temama ili imate romatične tajne veze sa ljudima koji su vam duhovno bliski. Obično su to karmičke veze. Nesebično pomažete drugim ljudima ili odlučujete da se povučete u izolaciju, traganje za svrhom životnog putovanja u dubinama duše. Možete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probuđeni, i u tom slučaju možete posvetiti služenju drugim ljudima. To je dobro vreme za terapije, za meditaciju ili rešavanje nedovršenih poslova.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Merkur sekstil Saturn *tranzit

Tue Dec 1 , 2020
Benefite ovog SEKSTILA iskoristite maksimalno ukoliko ima ličnih planeta na 28° ZEMLJANIH (Bik, Devica, JARAC) i FIKSNIH (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija) zodijačkih znakova. Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 26° do 29° zodijačkih znakova BIKA,  Raka, Device, ŠKORPIONA, […]
mars sekstil saturn