AKTUELNO!!! Pun Mesec Juli 2018.


Pun Mesec u Vodoliji *2018
27.07. u 22:20 na 4┬░ ose Lav/Vodolija se odvija lunarna eklipsa – Pun Mesec u znaku Vodolije. Ova lunarna eklipsa primarno aktivira li─Źnu temu izra┼żavanja ┼żelje za emocionalnom slobodom, ┼żelje za oslobodjenjem. Na li─Źnijem nivou ukazuje na sukob izmedju li─Źne volje i sputavaju─çih uticaja okru┼żenja. Mesec u ovom fiksnom znaku ukazuje na odlu─Źnost i strogo pridr┼żavanje principa koji odr┼żavaju svest, ali i na izvesnu stagnaciju i nespremnost za promene. Stoga tranzitno Sunce u Lavu koje ima primarnu tendenciju da ustanovi principe i regulative kojih bi se trebali pridr┼żavati svi, a nasuprot tome Mesec u Vodoliji uo─Źava individualne razli─Źitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje. Dispozitor Meseca u Vodoliji je Uran u kardinalnom znaku Bika, koji ukazuje na otvorenost ┼żenske populacije za inovativne pristupe i ┼żelju da zapo─Źnu ne┼íto novo.

Bi─çe neophodno da unesete ravnote┼żu individualnim pristupom aktuelnim dnevnim dogadjajima. Mogu─çe su te┼íko─çe i nesporazumi u odnosima sa suprotnim polom, a mogu─çe i sa autoritetima i roditeljima. Konfrontacija ega i emotivnih potreba ─çe danas biti centralne teme. Vitalnost je slaba stoga svedite stresne situacije na minimum. Poku┼íajte da bolje razumete stanovi┼íta osobe sa kojom ste u konfliktu, da bolje spoznate njene adute pre nego ┼íto se ─Źvrsto zauzmete za svoj stav. Uspostavite bolji kontakt sa li─Źnim emocijama, impulsi se mogu menjati u zavisnosti od aktuelnih dogadjaja i osporiti dobro rasudjivanje.

Kada je Mesec u znaku Vodolije primarne teme su logika i povla─Źenje u sebe. “Ljudi imaju ose─çaj da su “pokidani” izmedju ┼żelje da budu racionalni, bez obaveze, i ┼żudnje za strasnom igrom i avanturom. Klju─Ź je, kao i uvek, u pronala┼żenju odgovaraju─çeg balansa. Odli─Źno re┼íenje je pru┼żiti sebi po malo od svega. U┼żivajte u svojim emocijama i dozvolite sebi da se zabavite, ali ukoliko dogadjaji postanu isuvi┼íe intenzivni, odstupite i iskoristite neko vreme da uo─Źite pozadinu svega. Tako ne─çete izgubiti postignutu ravnote┼żu.

ŠTA VAMA DONOSI PUN MESEC na osi LAV/VODOLIJA?
TELEFONSKA KONSULTACIJA 063/222-539

Vodolija je sna┼żnog humanog karaktera zato nemojte biti iznenadjeni ako osetite potrebu da se vi┼íe nego obi─Źno dru┼żite sa prijateljima. Pod uticajem Meseca u Vodoliji prisutan je i sna┼żan nagon da budete od pomo─çi drugima.
Ovo je┬áidealan period za meditaciju, za poniranje u sebe i pronala┼żenje novog smisla re─Źi “igra”. Uradite ne┼íto novo, zabavno i kreativno.
Vi┼íe od svega ovaj Pun Mesec podse─ça ko smo i koja je svrha na┼íeg postojanja. Kao ┼íto je rekao Karl Jung, ÔÇťSloboda ne zna─Źi odbacivanje bilo kakve odgovornosti ÔÇô tada je re─Ź o povratku u stanje haosa, a ne o istinskoj slobodi da svako od nas samostalno kreira sopstveni ┼żivotni stil.”

Pun Mesec ozna─Źava kulminaciju mese─Źevog ciklusa i po─Źetak faze opadanja i otpu┼ítanja. U znaku Vodolije, Pun Mesec ja─Źa tendenciju da se dostigne maksimalna ta─Źka socijalne pravde i pravi─Źnosti ÔÇô osmatranje sveta iz ta─Źke “Ega”, ba┼í kakav uo─Źavamo kod znaka Lava, nije vi┼íe deo aktuelne jedna─Źine. Ipak, kako je Pun Mesec u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma zna─Źajno napraviti ravnote┼żu izmedju sposobnosti koju poseduje Lav da ima zdrav ose─çaj za prihvatanje sebe, sa kvalitetom Vodolije za transpersonalizaciju.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

U idealnom slu─Źaju tokom ove lunarne faze prona─çi ─çemo balans izmedju orijentacije isklju─Źivo na sebe i povezanosti sa drugima, a to ─çe nam olak┼íati pridru┼żivanje Merkura konjunkciji Sunca i Venere, koje poma┼że da se aktivira um i olak┼ía komunikacija.

Ova lunarna eklipsa aktivira li─Źnu temu izra┼żavanja ┼żelje za emocionalnom slobodom, ┼żelje za oslobodjenjem. Na li─Źnijem nivou ukazuje na sukob izmedju li─Źne volje i sputavaju─çih uticaja okru┼żenja. Mesec u fiksnom vazdu┼ínom znaku Vodolije ukazuje na odlu─Źnost i┬ástrogo pridr┼żavanje principa koji odr┼żavaju svest, ali i na izvesnu stagnaciju i nespremnost za promene. Stoga tranzitno Sunce u Lavu aktivira teme primarne tendencije da se ustanove zakoni, principi i regulative kojih bi se trebali pridr┼żavati svi, dok u opozitnoj zodija─Źkoj ta─Źki Mesec u Vodoliji uo─Źava individualne┬árazli─Źitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje. Dispozitor Meseca u Vodoliji je Uran u fiksnom zemljanom znaku Bika, koji ukazuje na otvorenost ┼żenske populacije za stabilizacijom.

Lav se pridr┼żava tradicionalnog pristupa i sna┼żne volje, privr┼żen je konzervativnim standardima koji su ukorenjeni duboko u pro┼ílosti, dok je pogled Vodolije koja se┼że ka eksperimentisanju i istra┼żivanjima onaj koji traga za dru┼ítvenom promenom i vodi nas ka budu─çnosti.
Kako bismo razre┼íili ovu sna┼żnu opoziciju potrebno je koristiti kreativan pristup Lava koji inspiri┼íe promene na nivoima koji nisu li─Źni, koji ─çe nam pomo─çi da jasnije razumemo na┼íu ulogu u kosmi─Źkoj celini. Kroz moderniji pristup koji daruje pun Mesec u Vodoliji se oslobodimo stagnacije i predsrasuda koje nas zadr┼żavaju, i posegnimo za jedinstvenim razre┼íenjem kroz koje svako od nas mo┼że uz razumevanje bliskih prona─çi sopstveno zadovoljstvo.


Dve natalne ku─çe va┼íeg li─Źnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (ku─çe u kojima se nalaze zodija─Źki znaci Lav i Vodolija) ukazuju na oblasti u okviru kojih ─çete se suo─Źiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su va┼íe li─Źne ┼żelje u raskoraku sa ┼żeljama drugih. Cilj razre┼íenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje va┼íeg ┼żivotnog stila va┼íim individualnim ┼żudnjama.
Ukoliko je u va┼íem li─Źnom horoskopu aktivan 4┬░ znaka primarno znakova LAVA ili VODOLIJE koji su aktivirani ovom lunarnom eklipsom, i sekundarno ┼ákorpiona, Bika, a posebno ukoliko se u neposrednoj blizini 4┬░ LAVA ili VODOLIJE (konjunkciji) nalaze Asc, Sunce, Mesec, ili ose horoskopa (I, IV, VII, X) ova lunarna eklipsa mo┼że biti okida─Ź za ─Źitav niz dogadjaja u va┼íem ┼żivotu koji ─çe se odvijati tokom narednih 6 meseci.

SABIJSKI SIMBOLI aktivirani Lunarnom eklipsom
~ Asc karte pomra─Źenja 1┬░ Ovna
─îovek u vrlo mra─Źnoj sobi,sedi za stolom,sa knjigama,papirima i instrumentima koji su mu isporu─Źeni pome┼íani; ─îovek naoru┼żan kopljem i ma─Źem,spreman za borbu i uveren u pobedu. Na glavi ima zlatnu kacigu
~ Vladar Asc eklipse je Rx Mars 3┬░ Vodolije
Slovo T; Oficir obu─Źen kao kineski mandarin, u ode─çi koja ima ljubi─Źastu, zlatnu i plavu boju.
~ Sunce 4┬░ Lava
Kova─Źnica pod zemljom. Mu┼íkarci rade gotovo goli usled velike vreline; Zmija obmotana oko drveta, uzdigute glave, spremna da napadne
~ Mesec 4┬░ Vodolije
Tre┼ínjino drvo u procvatu; Naga ┼żena gleda svoj odraz na povr┼íini jezera
~ Dispozitor Meseca Uran┬░ 2 Bika
┼Żena bere gro┼ż─Ĺe,kojim je napunila mnoge korpe; Dupli krst : dve linije paralelne jedna drugoj,kako vertikalno tako i horizontalno

SHARE DonÔÇÖt Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

Lajtmotivi za Pun Mesec u znaku VODOLIJE
~ uo─Źite u kojoj ┼żivotnoj oblasti ste ve─ç predugo pasivni i pokrenite se ponovo (ku─çe natalnog horoskopa u kojima je pozicionirana oopozicija Mesec/Sunce)
~ uo─Źite gde ste zavisni i tragajte za na─Źinom da se uzdate u sebe, da stvorite nezavisnost (natalna ku─ça ─Źiji vrh je u zodija─Źkom znnaku Raka)
~ okrenite se prijateljima koji ─çe pomo─çi da ponovo otkrijete svoju mo─ç, i koji vas ne─çe podr┼żati u prepu┼ítanju obezvoljenosti (XI ku─ça karte lunarne eklipse)
~ obratite pa┼żnju na to kako drugi uti─Źu na vas – da li vas energizuju ili iscrpljuju
~ posvetite se aktivnostima koje vas vode ka onome ┼íto ┼żelite da postanete

KAKO definisati pomra─Źenje u li─Źnom horoskopu?
PRIMARNO eklipsa ─çe aktivirati promene kod pripadnika FIKSNE grupe zodija─Źkih znakova:

Podznak VODOLIJE
Ovde se izra┼żava va┼ía li─Źnost, fokusiranost na sebe, energi─Źni ste i puni entuzijazma. Pomra─Źenje Sunca na Ascendentu stimuli┼íe promenu li─Źnosti, izgleda i svega vezanog za prvu ku─çu. Va┼żan je orbis sa ta─Źkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, doga─Ĺaj je intenzivniji. Mogu─çe su promene li─Źnog stila pona┼íanja, kozmeti─Źke operacije, po─Źetak dijete. Bavite se odnosima.

Podznak ŠKORPION
Doga─Ĺaji u ovoj ku─çi su mnogo intenzivniji, ja─Źi i po─Źinju biti javni. Odnosi se na va┼íu porodicu, va┼íe okru┼żenje, va┼íe nekretnine i dom. Mogu─çe je preseljenje, odnosi s roditejima postaju ja─Źi i dublji, kupovina nove ku─çe ili deca odlaze od roditelja, mo┼że ozna─Źiti i vreme zavr┼íetaka i kona─Źnih odluka, jer je ─Źetvrta ku─ça i ku─ça zavr┼íetaka. Traga se za ravnote┼żom i stimulisana je potreba za balansom izme─Ĺu karijere i porodice. Pun Mesec u IV ku─çi mo┼że da uzrokuje i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

Podznak LAV
Sa pomra─Źenjem Sunca u VII ku─çi stimulisani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti sa neprijateljima i konkurencijom. Poja─Źan je intenzitet doga─Ĺaja jer je sedma ku─ça ugaona i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Nagla┼íeni su odnosi na privatnom i poslovnom podru─Źju. Odnosi i dogovori u to vreme po─Źinju ili zavr┼íavaju.

Podznak BIK
Aktivira teme statusa, va┼í javni imid┼ż, va┼íu karijeru i publicitet, polo┼żaj u zajednici, a ima upliv i na na┼íu sudbinu i ┼żivotnu misiju. Mo┼że da izazove doga─Ĺaje sa jednim (istopolnim) od roditelja, mo┼żemo da promenimo posao ili da napredujemo na poslu. Eliminisanje prevazi─Ĺenih profesionalnih obrazaca i mogu─ç sukob sa nadre─Ĺenima.

Sekundarno eklipsa donosi aktivaciju za…
Podznak JARAC
Pomra─Źenje Sunca u drugoj ku─çi stimuli┼íe na┼íe vrednosti, finansije, imovinu i na─Źin na koji vrednujete sami sebe, pove─çaju ili umanjuju ose─çaj sigurnosti. Za vreme pomra─Źenja Meseca u drugoj ku─çi ve─ç realizujete va┼íe namere i iznova postavljate vrednosti u li─Źnom ┼żivotu, misli o investicijama, finansijskoj realizaciji.

Podznak STRELAC
Pomra─Źenje Sunca u tre─çoj ku─çi stimuli┼íe ─Źovekove intelektualne potrebe, va┼íe povezivanje sa drugima, komunikaciju, u─Źenje, studije, saobra─çaj, rodbinu i kra─ça putovanja.

Podznak VAGA
Peta ku─ça je domen ljubavnih tema, dece i kreativnosti, svih li─Źnih kreacija od umetni─Źkih dela, knjiga i muzike. Zavr┼íavate kreativne projekte, re┼íavate stvari sa decom. To je ujedno i odli─Źno vreme za za─Źe─çe. VREME je za novi po─Źetak. Prijateljski odnos mo┼że da pre─Ĺe u ljubavni odnos.

Podznak DEVICA
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, ku─çnim ljubimcima i svakodnevnicom.

Podznak RAK
Odli─Źno vreme za promene na podru─Źju finansija i investicija. Mo┼że se pojaviti i nasle─Ĺe, a mo┼że se pove─çati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

Podznak BLIZANCI
Putovanja u inostranstvo, neke nove duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili po─Źinjete novu edukaciju. Zavr┼íavate planiranje za putovanje
ili samo putovanje.

Podznak OVAN
Prisru┼żujete se organizacije istomi┼íljenika, va┼í dru┼ítven ┼żivot se pro┼íiruje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta ku─ça je ku─ça nade, ┼żelje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema deci.

Podznak RIBE
Tajne mogu da se otkriju, radite na nekim tajnim psiholo┼íkim temama ili imate romati─Źne tajne veze sa ljudima koji su vam duhovno bliski. Obi─Źno su to karmi─Źke veze. Nesebi─Źno poma┼żete drugim ljudima ili odlu─Źujete da se povu─Źete u izolaciju, traganje za svrhom ┼żivotnog putovanja u dubinama du┼íe.
Mo┼żete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probu─Ĺeni, i u tom slu─Źaju mo┼żete posvetiti slu┼żenju drugim ljudima. To je dobro vreme za terapije, za meditaciju ili re┼íavanje nedovr┼íenih poslova.

SHARE DonÔÇÖt Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 30.07.2018.

Mon Jul 30 , 2018
Na Aktivnoj karti dana pratite iz ─Źasa u ─Źas kretanje planeta i svetala. PONEDELJAK 30.07.2018. ─çe biti spokojan dan, a obele┼żi─çe ga lunarna promena znaka i 2 lunarna aspekta. Mesec se kre─çe od 29┬░ VODOLIJE do 11┬░ RIBA. MESEC okon─Źava fazu praznog hoda, i po─Źinje dvodnevni tranzit kroy zodija─Źki znak […]
Spicum Astrologija Horoskop