Pun Mesec Maj 2017.*20° Bika 20° Škorpiona


Pun Mesec Maj 2017.*20° Bika 20° ŠkorpionaVreme je za PROMENE. Ne može se više negirati i potiskivati nevolja, vreme je da se uhvatimo u koštac i definišemo konkretna trajna rešenja. Mesec tranzitira transformativnim znakom Škorpiona uvlačeći nas u sve senke, izvlačeći ih na svetlost dana i suočavajući nas sa temama koje su isuviše aktuelne da bismo ih izbegavali.
Sunce je u aplikacionom trigonu sa Plutonom donoseći svetlo u mračne uglove i otkrivajući sve skrivene istine. U medjuvremenu konjunkcija Merkura i Rx Urana donosi inovativna rešenja.
U sredu 10.05. Pun Mesec aktivira osu 20° kombinujući energije ekspresne manifestacije.
Vreme je za PROMENE. Ne može se više negirati i potiskivati nevolja, vreme je da se uhvatimo u koštac i definišemo konkretna trajna rešenja. Mesec tranzitira transformativnim znakom Škorpiona uvlačeći nas u sve senke, izvlačeći ih na svetlost dana i suočavajući nas sa temama koje su isuviše aktuelne da bismo ih izbegavali.
Sunce je u aplikacionom trigonu sa Plutonom donoseći svetlo u mračne uglove i otkrivajući sve skrivene istine. U medjuvremenu konjunkcija Merkura i Rx Urana donosi inovativna rešenja.
U sredu 10.05. Pun Mesec aktivira osu 20° kombinujući energije ekspresne manifestacije.

10.05.2017. prvi je datum i numerološke aktivacije Univerzalne godine 1 (2+0+1+7=10=1) koji predstavlja snažan momenat brze manifestacije materijalnog i emotivnogm te će manifestacija biti podržana intenzivnom emocionalnom metamorfozom.

Mesec i Sunce su u opoziciji, ali i u aspektima sa moćnim Plutonom na 19° Jarca – Mesec je u sekstilu, a Sunce u trigonu sa Plutonom, što će intenzivirati isceljujuće faktore procesa čišćenja i transformacije!

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Emotivna katarza je na pomolu, osećanja koja su potisnuta duboko ispod površine će iznenada nekontrolisano izbiti na površinu! Emocionalni toksini isplivavaju aktivirajući snažne procese eliminacije.

Dobra vest je – rezultat ovog pročišćenja će biti izuzetno pozitivan.
Vaše potisnute želje pokretače sada jasno sagledavate i nužno je da se posvećeno pozabavite rešavanjem sve dok je Pluton u igri. Pluton će vas ohrabriti da generišete pozitivne impulse koji će vas pokrenuti na promenu!

Stoga će svaki zarobljeni emotivni teret koji ste nosili u dubljim nivoima bilo svesnog ili podsvesnog tokom proteklih meseci, isplivati kako bi bio eliminisan.
Preuzimate ponovo svu emotivnu moć nad svojim impulsima, utvrdjujući svoje potrebe i planirajući bazu za realizaciju.

Ono što takodje čini ovu fazu Punog Meseca tako značajnom se dogadja već danas – promena znakova Mesečevih čvorova koja se odvija svakih 18 meseci.
Severni Mesečev čvor počinje tranzit kroz zodijački znak Lava, a Južni se retrogradnim hodom kreće kroz zodijački znak Vodolije.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

XVIII Lunarna stanica, Al-Qalb Kaducej

Wed May 10 , 2017
XVIII Lunarna stanica, Al-Qalb Kaducej 8°34’17” Škorpiona – 21°25’43” Škorpiona Drevno ime: Al Kalb SRCE *KADUCEJ  Kaducej je vrlo star simbol i koristili su ga Vavilonci, narod Mesopotamije, a pronađen je i na zapisima papirusa u drevnom Egiptu. Kaducej je štap Hermesa, grčkog boga trgovine, oko kojeg se simetrično uvijaju dve zmije.  Jedina prava […]
XI Lunarna stanica Al-Zubrah