Pun Mesec u znaku Device *Avgust 2015.


Pun Mesec u znaku Device *Avgust 2015.Priprema… pozor… Device, Strelčevi I dekade jeste li u formi?

Danas kao i juče Sunce u konjunkciji sa Jupiterom u Devici – a od Jupitera samo mrve – u izgonu i spaljen, na stepenu izgona. Nikakvo napredovanje ni sa mnogo muke, i pogoršanje zdravstvenog stanja. Ako ste i mislili u prethodnih godinu dana da će sreća doći sada uočavate tamne oblake kako prekrivaju vaše nebo.
Da počnemo od konjunkcije Sunce/Jupiter u širem separacionom kvadratu sa Saturnom i aplikacionoj opoziciji sa snažnim Neptunom u sedištu. Merkur popodne napustio Devicu i prešao u znak slatkorečive Vage i konjunkciju sa vragolastom Lilith – NIJE vreme da verujete rečima, ni da proveravate i analizirate. Uzalud je. Samo otpustite da nestaje u magli sve što ne može da opstane. Vaše su sumnje sasvim opravdane – birate li da nastavite dalje čvrsto zatvorenih očiju i uz svakodnevno poricanje očiglednog, ili da se kasnije neminovno suočite sa nagomilanim tajnama skrivenim pod tepihe svakodnevnih igrarija?
Pred nama je i Pun Mesec koji aktivira osu 6° promenljivih znakova, pre svega su na udaru Device i Ribe rodjeni u okviru I dekade, ali ni Strelčevi i Blizanci neće biti u boljoj situaciji tokom Septembra, u u 2016. Iznenadjenja će biti prilično neprijatna posebno ukoliko u natalnom horoskopu imate i aktivnu osu 13° Jarca i Ovna.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ribe i Strelčevi pred vama je izazovna godina spoznaje o preuzimanju obaveza, posebno ako ste rodjeni u prvoj dekadi.
Bikovi, Lavovi, Škorpioni i Vodolije uskoro oslobodjeni mogu da predahnu – ostavili ste za sobom teške 3 godine i vreme je da podignete pogled ka nebu i polako ali sigurno krenete ka svetlijoj budućnosti – najzad poslovno bolja godina je pred vama.

Lavovima je nebo nakratko vratilo veru u bolje sutra, osvežavaju se i opijaju ovih dana obasipani poljupcima Rx Venere, idealno bi bilo da umeju da sačuvaju ovu tajnu i uživaju u tmini i što dalje od reflektora pozornice.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

28.08.2015. *Dan Plave Samopostojeće Ruke

Fri Aug 28 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email HARMONIJA 37 PLANETARNA MATRICA INTONIRANA ZALIHA SETITI SE ELEGANCIJE SJAJA LUNARNA LUNA ŠKORPIONA 23. Avgusta – 19. Septembra Luna IZAZOVA poseduje Moć POLARIZACIJE sa svrhom STABILIZACIJE Afirmacija Koji je moj izazov? I nedelja CRVENA Mayanska sedmica Inicira znanje, spoljna inicijacija, Moć kosmičkog […]
Dan Plave Samopostojeće Ruke