Pun Mesec u zodijačkom znaku Ovna


Pun Mesec u zodijačkom znaku OvnaSunce na 23° Vage je danas u opoziciji sa Uran (22° Ovna) i Mesec (23° Ovna) konjunkcijom.
Mesečeva eklipsa će se odraziti VRLO NEPOVOLJNO na sve koji u ličnom horoskopu imaju aktivne segmente od 20° do 25° KARDINALNIH znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac).
Ovaj relativno negativni tranzit mogao bi delovati vrlo stimulativno na vas tako što bi vam omogućio bolji uvid u stvari i pomogao vam da se lakše prilagodite novonastalim okolnostima, i ukoliko su u vašem natalnom horoskopu aktivni segmenti od 20° do 25° VATRENIH znakova (Ovan, Lav, Strelac).

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Oktobarska parcijalna lunarna eklipsa u zodijačkom znaku Ovna nosi izuzetno dinamičan i entuzijastičan tip energije. Neustrašivost i avanturizam koji su prirodno povezani sa zodijačim znakom Ovna biće u prvom planu aktivirajući snažne energetske uplive koje možete pozitivno iskoristiti za realizaciju planiranih aktivnosti.

Vreme je za ISCELJENJE Bilo da su vaše rane fizičke ili mentalne, svesne ili podsvesne sada je vreme da okrenete novi list. Koncentrišite se na sve što je u vašoj moći kako biste izrasli još snažniji oslobadjajući se patnje koja vas iscrpljuje.

KRENITE NAPRED Suočavate se sa novim prilikama koje čak trenutno deluju prilično teško ostvarive, ipak PRIPREMITE se za promenu. Merkur je već neko vreme izvan faze retrogradnosti, i trebalo bi da su vam sve informacije već sasvim predočene. Ukoliko imate još neku nedoumicu rešite je HITNO kako biste nesmetano krenuli napred.

PERFEKTNO vreme za AKCIJU Potreba za kretanjem napred sa novim projektima ili okončavanjem nečega što ste ostavili po strani, odlažući čini se u nedogled? Pokrenite se i završite sa tim SADA!

ELIMINIŠITE sve TOKSIČNE ljude iz vašeg života. Svi odnosi koji vam donose bol i patnju, drže vas u stanju stagnacije treba da budu dobro razmotreni i REŠENI. Ukoliko osoba nije vredna vašeg vremena i pažnje, presecite tu pupčanu vrpcu i distancirajte se. Prestanite da pratite primere slabih – POKAŽITE svoje sposobnosti LIDERA!

Budite svesni mogućih EGO problema Ovnovi često mogu delovati i preterano samouvereni, a od ključnog značaja je da ne dozvolite da iznova padnete u zamku ega. Budite smireni i fokusirani na svoje CILJEVE – ne na sopstveni značaj.

ENERGETSKA PROMENA koja sledi uz Lunarnu eklipsu je IZUZETNO POZITIVNA. Opustite se i spremni je dočekajte!

Pun Mesec u znaku Ovna nameće ključnu temu za period pred nama, a to je moć pojedinca. Setite se Davida i Golijata, vaša hrabrost da radite je zapravo zasnovana na snazi vaših uverenja, vašoj ličnoj volji da se sami upustite u akciju, i zauzmete nedvosmislen stav. Suština je biti iskren prema sebi samom uprkos nametnutom prilagodjavanju novim neudobnim okolnostima.
Stoga je ovo dobar period da proslavite vašu želju da živite slobodno, da negujete nadu u nove početke, slavite brzinu i preduzmete akciju čak i ukoliko ste svesni straha suočite se sa izazovom direktno. Nemojte misliti “Trebao bih…” – napravite taj hrabri korak ka onome što želite, pozabavite se aktivnostima koje vas ispunjenavaju.

Kada bi sve zamke života nestale i sigurnost ostala samo kao bledo sećanje više bismo živeli u sadašnjem trenutku. Potrebno je da se oslanjamo više na svoje instinkte i veru u sebe, na sopstvene veštine. Ovaj Pun Mesec u znaku Ovna će podriti vaše samopouzdanje kako biste se suočili sa trenutkom, sa avanturom koja će vam otvoriti vrata da spoznate ko ste zapravo.

Lajtmotivi za Pun Mesec u znaku Ovna
~ uočite u kojoj životnoj oblasti ste već predugo pasivni i pokrenite se ponovo
~ uočite gde ste zavisni i tragajte za načinom da se uzdate u sebe, da stvorite nezavisnost
~ okrenite se prijateljima koji će pomoći da ponovo otkrijete svoju moć, i koji vas neće podržati u prepuštanju obezvoljenosti
~ obratite pažnju na to kako drugi utiču na vas – da li vas energizuju ili iscrpljuju
~ posvetite se aktivnostima koje vas vode ka onome što želite da postanete

IZBEGAVAJTE DONOŠENJE VAŽNIH ODLUKA, promene raspoloženja su nagle i vode iz aktivnog stanja do apatije, čak i bez prisutnog povoda. Promenljivo raspoloženje, ekstremna psihička stanja i nedostatak samokontrole.

U fazi Lunarne eklipse u zodijačkom znaku Ovna očekivane su poplave, prepreke i svadje, pritisak zbog nezadovoljstva je izuzetno snažan. Na individualnom planu evidentna je razrdražljivost, pa čak i stanja bliska depresivnom, prisutna je snažna preosetljivost na nepravdu, agresivnost u partnerskim odnosima.
Dan može naglasiti već prisutne za kardiovaskularne probleme, kao i stanja povišenog pritiska.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE