Rad sa energijama


10516854_10152666373057188_6590146419319077222_nSvakog dana, u težnji da postignemo uspeh u emotivnim odnosima, poslovnim zadacima, porodičnim ili prijateljskim odnosima ulažemo mnogo više nego što bi trebalo.

Radom na sebi, primenom spektra jednostavnih tehnika kanalisanja energija i emocija osvestite sebe. Osvešćujući postižete balans tela, duha i uma, postižete posvećenost, pribranost i smirenost. Kada je naše biće smireno ono je spremno da sagledava situacije oko sebe na najmudriji način i da deluje istovremeno jednostavno i efikasno.

Rad sa energijama nas upućuje na “čišćenje” celokupnog bića, privatnog i poslovnog okruženja, otvara puteve ka radosti, sreći, ljubavi, uspehu i životu u blagostanju.

Naučite kako da sa lakoćom održavate balans bez obzira na okolnosti, kako biste bili u prednosti u odnosu na okruženje.
Stvaranjem ličine harmonije u život prizivamo blagostanje i harmoniju.
Rad sa energijama nas uči kako da prepoznamo svoje slabosti i kako da ih korigujemo.
Rad sa energijama nas uči kako da prepoznamo svoje kvalitete i kako da ih maksimalno iskoristimo.
Rad sa energijama nas podseća da smo vlasnici našeg uma i naših misli.
Uči kako da kontrolišemo i filtriramo, i ujedno budu najodgovornije za nas.
Rad sa energijama podučava samoisceljenju, održanju dobrog duhovnog i fizičkog zdravlja, revitalizuje i energizuje.

Najvažnije – Rad sa energijama nas uči da se oslobodimo svih strahova i nesigurnosti. Uči nad kako da naše biće ispunimo ljubavlju i zdravljem.

Kroz radionice vas vodi Mira Saičič. Njeno dugogodišnje usavršavanje od Ruske škole preko Silva metode do Vlajićeve “Svetlosne formule” i energetske igre misli vodi vas do prirodnog stanja ravnoteže, do bića oslobođenog nepotrebnih strahova, negativnih i destruktivnih misli i loših energija. Sve je tako jednostavno svi potrebni alati su u vama, samo ih je potrebno određenim tehnikama pokrenuti.

Info i prijave 063/222-539


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 31.08.2014.

Sun Aug 31 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Nedelja 31. Avgust će biti spokojan dan, a obeležiće ga 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 6° do 19° Škorpiona.     Lunarni sekstil sa Suncem (1:16 do 3:16) donosi sklapanje […]