RADIONICA * VI čakra Treće oko Adžna II deo


VI cakra R IIŠestom čakrom koja je naše šesto čulo ostvarujemo mogućnost poniranja u sebe i ispravnog sagledavanja sopstvene prirode, jer njena funkcija je analiza naše okoline na nivoima koji prevazilaze fizičku realnost. Treće oko je pasivnije od ostalih čakri jer je okrenuto ka unutra.
Oči i svesni dio našeg uma su pod kontrolom ove čakre, koja analizira i memoriše informacije i utiske iz spoljne sredine.
Sa nestabilnim trećim okom, ako je previše otvoreno moguće je primati vizije i nesvesne poruke i biti manipulisan njima. Samo stabilno i harmonično treće oko razlučuje prave od pogrešnih vizija i informacija. Dobar protok i snažna energija šeste čakre se ogledaju u stabilnoj stvaralačkoj energiji, prosvećenosti, otvorenosti za nove ideje. U šestoj čakri je nakupljena iscjeliteljska moć našeg uma. Njom vidimo unutar sebe i drugih.

* Otvaranje trećeg oka
* Aktivirnje i jacanje duhovnog vida
* Vodjena relaksaciona meditacija Nulti Nivo
* Zogan masaža

Šestu čakru možemo stimulisati kristalima plave i indigo plave boje:
apatit, azurit, lapis lazuli, moldavit, safir, sugilit, tektit, gorski kristal, moldavit, tektit i svi meteori pripadaju šestoj čakri jer dolaze iz drugih svetova i služe za metalno i energetsko povezivanje sa višim kosmičkin nivoima.

Ajna – Znanje, spoznaja, duhovni centar
Endokrina žlezda: Hipofiza
Čulo: Nadčulno opažanje, intuicija
Element: Unutrašnji zvuk, zvuk na koji onaj koji čuje u sebi.
Osobina: intuicija, mudrost, neposredna spoznaja, moć vizuelizacije, kontrola misli, vidovitost.
Svest: Preko šeste čakre, svi naši unutrašnji osećaji korespondiraju sa spoljašnjim i zajedno razmatraju duhovnu komunikaciju. Ovo uključuje vidovitost (unutrašnje čulo vizije). Kroz treće oko ostvarujemo duhovnu povezanost. Moć sagledavanja drugih zavisi od oštrine vida trećim okom. Šesta čakra je povezana sa tim koliko možemo biti stabilno koncentrisani, od izuzetne je važnosti u meditaciji.

Meditaciju za ovu čakru je najbolje izvoditi Ponedeljkom tokom časa Meseca.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 04.12.2014.

Thu Dec 4 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 4. Decembar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 2 planetarna i 2 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 10° do 23° Bika.     Noćni lunarni trigon […]