Nove grupe Škole Astrologije i Numerologije 2019.


Dragi moji želim vam najpre Srećan početak 2019. godine 🎉🎊💖 i da sa veeelikim osmehom koračate putevima koji su pred vama 🌻 u ovoj Novoj godini

Nekolicina polaznika je izrazila želju da obnovi i vežba tehnike prognoze, zato je trenutno u procesu formiranja grupa za vežbanje astrološke analize, i druga grupa koja će se baviti numerološkim analizama.

Jedna grupa SAC ASTRO će biti namenjena polaznicima koji su učili Astrologiju u Spicum Astro Community centru, najpre zato što znamo šta smo učili i biće nam mnogo lakše da napredujemo, jer delimo identičnu bazu znanja.

Druga grupa SAC ASTRO će biti kreirana za polaznike koji nisu učili kod mene, manje je važno da li su pohađali drugu školu Astrologije ili su samouki, jedino je bitno da stvorimo solidan temelj, koji će omogućiti da zajedno učimo prognoze, sinastriju, karmičku astrologiju.

SAC NUMEROLOŠKA grupa je specifična. Program numerologije se razvijao sa vremenom, nekada sam astrologiji davala neopravdanu prednost, danas Školu numerologije čini četvoromesečni program, koji je proširen numerološkim tehnikama Psihomatrice, Piramidalne numerologije, Pitagorinog trobroja i numerologije imena i prezimena).

Budite slobodni da me pozovete za više informacija 🌻 ili putem sms-a pošaljite vašu prijavu za SAC NUM i SAC ASTRO, uz navedene termine koji vam odgovaraju za časove uživo

Informacije svakako možete proslediti i dragim prijateljima koji su zainteresovani za Školu astrologije i numerologije.

Beskrajno cenim trenutke naših okupljanja, činjenicu da su nas spojili putevi života, da zajedno prepoznajemo životne izazove.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE