Nove grupe Škole Astrologije i Numerologije 2019.


Dragi moji želim vam najpre Srećan početak 2019. godine 🎉🎊💖 i da sa veeelikim osmehom koračate putevima koji su pred vama 🌻 u ovoj Novoj godini

Nekolicina polaznika je izrazila želju da obnovi i vežba tehnike prognoze, zato je trenutno u procesu formiranja grupa za vežbanje astrološke analize, i druga grupa koja će se baviti numerološkim analizama.

Jedna grupa SAC ASTRO će biti namenjena polaznicima koji su učili Astrologiju u Spicum Astro Community centru, najpre zato što znamo šta smo učili i biće nam mnogo lakše da napredujemo, jer delimo identičnu bazu znanja.

Druga grupa SAC ASTRO će biti kreirana za polaznike koji nisu učili kod mene, manje je važno da li su pohađali drugu školu Astrologije ili su samouki, jedino je bitno da stvorimo solidan temelj, koji će omogućiti da zajedno učimo prognoze, sinastriju, karmičku astrologiju.

SAC NUMEROLOŠKA grupa je specifična. Program numerologije se razvijao sa vremenom, nekada sam astrologiji davala neopravdanu prednost, danas Školu numerologije čini četvoromesečni program, koji je proširen numerološkim tehnikama Psihomatrice, Piramidalne numerologije, Pitagorinog trobroja i numerologije imena i prezimena).

Budite slobodni da me pozovete za više informacija 🌻 ili putem sms-a pošaljite vašu prijavu za SAC NUM i SAC ASTRO, uz navedene termine koji vam odgovaraju za časove uživo

Informacije svakako možete proslediti i dragim prijateljima koji su zainteresovani za Školu astrologije i numerologije.

Beskrajno cenim trenutke naših okupljanja, činjenicu da su nas spojili putevi života, da zajedno prepoznajemo životne izazove.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

RESTART * Prilika za NOVI početak 2019.

Mon Apr 1 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email MAGIČNA prilika za NOVI POČETAK Nakon svih zastoja, nevolja i odlaganja, svih izazova koji su obojili 2018. (univerzalna godina 2), mnogi su negovali izuzetno visoka očekivanja od početka kalendarske 2019. (Univerzalna godina 3) i dočekujemo najzad interval olakšanja i prilike za realizaciju […]