NOVA RADIONICA *Ginekološka samomasaža


Regeneracija funkcije jajnika i materice

Efikasna tehnika poboljšanja cirkulacije reproduktivnih organa i aktiviranje endokrinog lučenja, poboljšava komunikaciju izmedju edokrinih organa u mozgu kao što su hipofiza i hipotalamus koji kao maleni dirigenti regulišu funkciju svih ostalih hormona u organizmu, usporavajući procese starenja kod žena na prirodan i zdrav način, otklanjaju osećaj vreline podstičući efikasan rad kompletnog organizma žene. Indirektno efekti ginekološke samomasaže utiču na lučenje progesterona i normalizaciju nivoa prolaktina, stoga su od izuzetne koristi kod PMS-a, kod obilnih i bolnih menstruacija, neredovnih menstruacija i slabe laktacije tokom trudnoće.

Predstavljamo malo poznate tehnike samomasaže koje brzo i efikasno poboljšavaju stanje kompletnog ginekološkog sistema, značajno pospešuju lučenje ženskih hormona, neophodnih za poboljšanje metaboličkih procesa i prirodnu erotičnost žene. Poboljšanjem normalnog lučenja ženskih hormona i jačanja mišića materice postiže se jačanje imuniteta i podmladjivanje žene, jača samopouzdanje i postiže se nivo senzibilnosti, jača seksualna želja i poboljšava se kvalitet seksualnog odnosa.

Zahvaljujući vežbama ginekoloske samomasaže popravlja se izgled i lepota grudi, kože, kose i oblik celog tela.

Relaksaciona meditacija


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 25.12.2014.

Thu Dec 25 , 2014
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 25. Decembar će biti dinamičan dan a obeležiće ga 2 planetarna, 3 lunarna aspekta, popodnevna faza praznog hoda. Mesec se kreće od 12° do 27° Vodolije. Tokom noći Mesec kreira blago benefični sekstil sa Uranom […]