NOVA RADIONICA *Ginekološka samomasaža


Regeneracija funkcije jajnika i materice

Efikasna tehnika poboljšanja cirkulacije reproduktivnih organa i aktiviranje endokrinog lučenja, poboljšava komunikaciju izmedju edokrinih organa u mozgu kao što su hipofiza i hipotalamus koji kao maleni dirigenti regulišu funkciju svih ostalih hormona u organizmu, usporavajući procese starenja kod žena na prirodan i zdrav način, otklanjaju osećaj vreline podstičući efikasan rad kompletnog organizma žene. Indirektno efekti ginekološke samomasaže utiču na lučenje progesterona i normalizaciju nivoa prolaktina, stoga su od izuzetne koristi kod PMS-a, kod obilnih i bolnih menstruacija, neredovnih menstruacija i slabe laktacije tokom trudnoće.

Predstavljamo malo poznate tehnike samomasaže koje brzo i efikasno poboljšavaju stanje kompletnog ginekološkog sistema, značajno pospešuju lučenje ženskih hormona, neophodnih za poboljšanje metaboličkih procesa i prirodnu erotičnost žene. Poboljšanjem normalnog lučenja ženskih hormona i jačanja mišića materice postiže se jačanje imuniteta i podmladjivanje žene, jača samopouzdanje i postiže se nivo senzibilnosti, jača seksualna želja i poboljšava se kvalitet seksualnog odnosa.

Zahvaljujući vežbama ginekoloske samomasaže popravlja se izgled i lepota grudi, kože, kose i oblik celog tela.

Relaksaciona meditacija


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 25.12.2014.

Thu Dec 25 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 25. Decembar će biti dinamičan dan a obeležiće ga 2 planetarna, 3 lunarna aspekta, popodnevna faza praznog hoda. Mesec se kreće od 12° do 27° Vodolije. Tokom […]