Categories: Reiki

Reiki Hon Sha Ze Sho Nen

Published by
Jasmina Knezevic 063222539
Share

Treći Reiki simbol: Hon Sha Ze Sho Nen Drvo života se sastoji od pet hijeroglifa (na japanskom sistemu pisanja – kanji).

Ovi reiki simboli nemaju granice vremena i udaljenosti. Često se koriste u kombinaciji sa Sei He Kijem, prosleđujući energiju na bilo koje mesto u bilo koje vreme, u bilo koju situaciju, na bilo koju misao i delo.
Crtanje ovih simbola je svojevsrna vrsta meditacije, Reiki u ovom trenutku potpuno obavija osobu, uranjajući u opuštanje i potpuni spokoj.

Izgovor hon ša ce šo nen

Značenje “ispravna ili prava svesnost je koren svega” ili “pravedan čovek može ispraviti sve misli”. U literaturi se često navodi sledeći prevod: “nema prošlosti, nema sadašnjosti, nema budućnosti”, iako to zapravo nije prevod, već opis delovanja.

 

Ključno delovanje
simbol uspostavljanja kontakta
simbol isceljivanja na daljinu i kroz vreme
simbol povezivanja.

 

Šta je REIKI 

 

∞ Zakažite besplatan info razgovor i saznajte sve o prednostima i blagodetima Reiki sesija
pozivom na broj 063222539 ∞

ili odaberite svoj termin

 

Hon Sha Ze Sho Nen zapravo nije simbol poput prvog i drugog simbola koji pozivaju određenu vibraciju Reiki energije, već je to budistička mantra napisana kao japanski kanji kog danas svako u Japanu može da pročita (zato je čuvanje simbola u tajnosti ašspčitno besmislena). Hon Sha Ze Sho Nen se sastoji od pet kanjija koji su kaligrafski spojeni u jedan oblik. Nije povezan s određenom vibracijom Reiki energije, već služi za uspostavljanje kontakta.

 

Povezanost
Sunce i izvor života;
energija vatre
duh i transcendentalno postizanje jedinstva – dualnost Cho Ku Rei -ja i Sei He Ki -ja se stapaju u Jedno, oni nestaju; zato se drugi stepen Reikija naziva Okuden “unutrašnje učenje”
peta i šesta čakra

 

Primena
slanje Reikija na daljinu, i daleko i blizu, na živo i neživo
slanje Reikija u prošlost za isceljivanje prošlih događaja, traumi i karme ili za slanje energije u ugodne trenutke prošlosti radi ohrabrenja za sadašnji trenutak (3-2-1)
slanje Reikija u budućnost za stvaranje svetle budućnosti, tj. željene slike sebe ili neke životne situacije ili za slanje energije u konkretne predstojeće događaje (3-2-1 uz jasnu vizualizaciju)
povezivanje, npr. rasutih emocija, nepovezanih misli, glave i srca ako postoji razdor među njima, emocija sa komunikacijom kod osoba koje se teško izražavaju… (3-2-1)
povezivanje partnera uz pristanak obje strane (3-2-1)
kontakt sa duhovnim vodičima, Anđelima čuvarima, animalnim totemima i drugim entitetima


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Published by
Jasmina Knezevic 063222539

Recent Posts

Astrološki događaji za 22.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Astrološki događaji za 21.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Japanski kalendar Srećnih dana za APRIL 2024.

21.04.2024. 先負 SENBU tj SAKIMAKE SM ~ Dan Ranog Gubitka Potrebno je da sve radite mirno,…

Sunce kvadrat Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Sunce i Pluton na…

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA Zgrabite vaš natalni horoskop ili klik na link NATALNA…

Venera u znaku Ovna *tranzit

Vreme je za vruću prolećnu romansu. Ako po prirodi nemate visok stepen samopouzdanja i dojadili…