RESTART * Prilika za NOVI početak 2019.


Prilika za NOVI početak 2019.MAGIČNA prilika za NOVI POČETAK
Nakon svih zastoja, nevolja i odlaganja, svih izazova koji su obojili 2018. (univerzalna godina 2), mnogi su negovali izuzetno visoka očekivanja od početka kalendarske 2019. (Univerzalna godina 3) i dočekujemo najzad interval olakšanja i prilike za realizaciju sada već brižljivije i opreznije osmišljenih planova.

Dobre vesti su da je PRILIKA ZA PREOKRET pred nama zahvaljujući moćnoj astrološko – numerološkoj kombinaciji koja je baš ovih dana aktivna na nebu. Pred nama je još čitavih 6 meseci, stoga svaka odluka koju donesete i svaki korak koji napravite tokom narednih nedelja će postaviti temelj, ne samo za ostatak 2019. godine, već i za kompletan ciklus 2019. – 2028. tj za narednih 9 godina.

Da li ste spremni da se prepustite energetskim talasima lagane Univerzalne godine 3, i možete li isplivati uprkos svim preokretima koje nosi negativan spoj koji u elementima naglašava nepovoljan aspekt 3-9?

PROFESIONALNA NUMEROLOŠKA ANALIZA ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

NATALNA NUMEROLOGIJA, sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli, CIKLUS i Godišnja Formula za 2019. i 2020., Lična Piramidalna numerologija, PSIHOMATRICA.

Obratite pažnju gde se u vašoj numerološkoj karti nalazi broj 1, da li je deo trobroja, možda indirektno kroz genetiku dominira Bioritamskim ili Generacijskim brojem, možda ste baš tokom 2019. pod sudbinskim uplivom Jedinice, da li je možda Broj 1 u Vrhunac ili Lekcije u tekućem ciklusu. Da li je deo Piramidalne strukture ili vaše lične Godišnje formule? Pozicija Jedinice i strukturna numerološka naglašenost u okviru Numerološke karte ključni su faktori koji će pomoći da razumeta na koji način treba da koristite energiju Univerzalne godine 1 u realizaciji ličnih ciljeva, i dugoročnih 9 godišnjih planova kojima postavljate temelj tokom tekuće kalendarske godine.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 05.04. u 10:50 *MLAD MESEC 15° OVNA

Fri Apr 5 , 2019
Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku OVNA uticati na vas? PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment (MESEC konjukcija SUNCE), uglova dispozitora istih na 15° OVNA. Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 15° OVNA koja je aktivirana Mladim Mesecom (ali […]
NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 05.04. u 10:50 *MLAD MESEC 15° OVNA