Prilika za NOVI početak 2019.MAGIČNA prilika za NOVI POČETAK
Nakon svih zastoja, nevolja i odlaganja, svih izazova koji su obojili 2021. (univerzalna godina 5), mnogi su negovali izuzetno visoka očekivanja od početka kalendarske 2022. (Univerzalna godina 6) i dočekujemo najzad interval olakšanja i prilike za realizaciju sada već brižljivije i opreznije osmišljenih planova.

Dobre vesti su da je PRILIKA ZA PREOKRET pred nama zahvaljujući moćnoj astrološko – numerološkoj kombinaciji koja je baš ovih dana aktivna na nebu. Pred nama je još čitavih 6 meseci, stoga svaka odluka koju donesete i svaki korak koji napravite tokom narednih nedelja će postaviti temelj, ne samo za ostatak 2022. godine, već i za kompletan ciklus 2019. – 2028. tj za narednih 9 godina.

Da li ste spremni da se prepustite energetskim talasima lagane Univerzalne godine 6, i možete li isplivati uprkos svim preokretima koje nosi negativan spoj koji u elementima naglašava nepovoljan aspekt 2-4?

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

NATALNA NUMEROLOGIJA, sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli, CIKLUS i Godišnja Formula za 2022. i 2023., Lična Piramidalna numerologija, PSIHOMATRICA.

Obratite pažnju gde se u vašoj numerološkoj karti nalazi broj 1, da li je deo trobroja, možda indirektno kroz genetiku dominira Bioritamskim ili Generacijskim brojem, možda ste baš tokom 2019. pod sudbinskim uplivom Jedinice, da li je možda Broj 1 u Vrhunac ili Lekcije u tekućem ciklusu. Da li je deo Piramidalne strukture ili vaše lične Godišnje formule? Pozicija Jedinice i strukturna numerološka naglašenost u okviru Numerološke karte ključni su faktori koji će pomoći da razumeta na koji način treba da koristite energiju Univerzalne godine 1 u realizaciji ličnih ciljeva, i dugoročnih 9 godišnjih planova kojima postavljate temelj tokom tekuće kalendarske godine.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE