Retrogradna Venera u kućama


retrogradna venera u kucamaRETROGRADNA VENERA U I KUĆI 
Ovoj osobi je potrebno mnogo pažnje, a ipak se nikada ne oseća potpuno ispunjemom. Zaokupljena je predstavom koju drugi o njoj imaju. Veoma je egocentrična, pošto se osećanja samoljublja daleko više ispoljavaju svesno nego podsvesno. Ispod neprestanog traganja za većom pažnjom krije ambivalentnost na unutrašnjem planu. Iako sebe smatra stvorenjem ljubavi, ne pokušava da dokuči koliko ljubavi treba da pruži drugima. Drugim ljudima ili pruža previše ili premalo. Uopšte uzev, količina ljubavi koju pruža ili prima ne odgovara određenoj situaciji. Želi da je drugi puste da živi vlastiti život, ali može postati preterano posesivna prema drugima u strahu da će ostati sama. Taj sukob može prouzrokovati mnogo problema u odnosu sa drugima, kao i u braku. U ljubavnim iskustvima prolazi kroz trostepeni retrogradni procec koji stalno naglašava pozitivnu ili negativnu prirodu više u zavisnosti od faze u kojoj se nalazi nego od okolnosti u odnosima na koje drugi očekuju njen odgovor. Ne mora puno da pruža ljubav, ali može primiti mnogo ljubavi od drugih. Ona joj je potrebna zbog samouverenosti. Ovaj položaj je najteži tokom druge faze retrogradnog procesa, jer potreba za harmonijom u kombinaciji sa izražavanjem jedinstva sa sobom u prvoj fazi može tolerisati ukrštene vibracije u toku bilo kojeg dugog vremenskog perioda. Tokom prve faze se oseća kao da je na svom terenu gde očekivanje dostiže kulminaciju. Čak i u toj fazi, kada pokušava da svoju Veneru izrazi pozitivno, da bi je pokrenula ka budućnosti, i dalje doživljava prirodno negativni magnetizam Venere kroz koju očekuje da počne da prima ljubav. Najveći ključ za sreću u ovoj poziciji je zasnovan na realnom prihvatanju sebe same.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Retrogradna Venera u znacima

Mon Mar 18 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email RETROGRADNA VENERA U OVNU Ova osoba se najprijatnije oseća u prvoj fazi u kojoj očekuje da će stvoriti osećaj koji će joj doneti samopoštovanje. Pošto je veoma samosvesna, neprestano se zanima za ono što drugi misle ili osećaju prema njoj. Može zauzeti odbrambeni […]