Retrogradni Jupiter *2021.

Retrogradni Jupiter 2021.


Retrogradni Jupiter u STRELCU 2019.

ZA TVOJ NATALNI HOROSKOP klik na link NATALNA KARTA

Jupiter će u ovogodišnjoj fazi retrogradnog kretanja provesti 120 dana. U astrološkoj simbolici Jupiter simbolizuje potrebu za ekspanzijom, mudrost, sreću i napredovanje, i kuća kojom vlada kao i kuća u kojoj se nalazi u natalnom horoskopu determiniše potencijale i tok događaja u okviru navedenih životnih oblasti.
Kada je u natalnom horoskopu Jupiter direktan on sugeriše na aktivne promene i iznova nove životne prilike, dok njegova retrogradnost ukazuje na nešto usporenije napredovanje, ponovljenu potragu za načinima realizacije, u životnim segmentima koju opisuju kuće vašeg natalnog horoskopa koje se nalaze u zodijačkim znacima Strelca i Ribama, dok povoljni aspekti ukazuju na potencijalnu podršku pri rešavanju aktivnih pitanja.

Zahvaljujući prethodnim okolnostima naslućujete da će Jupiterov tranzit 2021. godine doneti izuzetno brze i nagle razvoje dogadjaja, ali će biti i brzih naglih promena, sve zajedno ukazuje na brze promene tokova i na to da ćemo se punom brzinom približiti početku 2021. Zašto se pre toga ne prepustiti kratkom predahu? Retrogradni Jupiter upravo pruža priliku da sve želje i planove ponovo osmotrimo, sagledamo kao jednu funkcionalnu celinu pre prebacivanja u punu brzinu.

Retrogradni Jupiter nas ohrabruje na osmotirmo duboko potisnute želje i sagledamo ih iz nešto drugačije perspektive. Ovo je zapravo sjajna prilika da dozvolimo da okolnosti nijansiraju odluke koju smo već počeli odlagati, ili da još jednom procenimo napredovanje od Oktobra 2019. do danas, na planu emotivnog i profesionalnog života. Da li radite na projektu koji zaista smatrate izuzetno značajnim, da li ga iz ove vremenske tačke smatrate i dalje važnim, hrlite li i dalje ka istom cilju? Možete li nešto ipak promeniti u svom pristupu kako biste konkretnije prigrlili uspeh, u koji ste već pomalo počeli da sumnjate?

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

Jupiterovo retrogradno kretanje počinje 20. Juna 2021. na 2° Riba, a senkom retrogradnosti (22°. Vodolije do 2° Riba) tranzitira od 25.03.2021. do 13.01.2022.

Iznad svega Jupiterov tranzit je obećavajući u pitanjima napredovanja u ličnom usavršavanju, dostizanja stanja sreće u životnim oblastima koje su naglašene natalnom pozicijom i dispozicijom Jupitera u Vašem ličnom natalnom horoskopu, kao i tranzitnog Jupitera u zodijačkom segmentu treće dekade Vodolije i I dekade Riba. Neočekivana sreća u oblastima poslovnih prilika, putovanja, obrazovanja i emotivnih veza. Čemu god da se nadate ovogodišnji tranzit Jupitera kroz zodijački znak Riba i Vodolije pruža vam priliku da napravite veliki korak ka ostvarivanju snova.

Ukoliko su vaši ciljevi nerealni, naredna faza direktnog kretanja Jupitera može rezultirati razočarenjima i gubicima. Čak i u slučaju da se krećete pravim putevima u ovoj fazi ćete biti podsećani koliko je značajno da budete zadovoljni sobom, kao i veštinama koje ste sami razvili i koje težite da razvijate. Retrogradne faze Jupitera (i svaka retrogradnost zapravo sama po sebi) upućuju na introspekciju i osvešćivanje unutrašnjih faktora ličnog razvoja, koji je neophodan kako biste se kretali putem ostvarenja ličnih snova i ciljeva, i bili u mogućnosti da ih materijalizujete.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Retrogradni Jupiter u natalnom horoskopu ukazuje na teškoće u postizanju benefičnosti u prethodnim inkarnacijama, što nije obavezno pokazatelj zlonamernosti, ali će kod natusa postojati odredjene lekcije koje zahtevaju dodatni napor u sadašnjosti kako bi se dostigao taj suštinski impuls benefičnosti, pa i osećaj sreće i zadovoljstva koji ga neosporno prate.
Retrogradni Jupiter svojom pozicijom i aspektima ukazuje na oblasti života u okviru koji natusove osobine i ponašanje zahtevaju dodatni razvoj i modifikaciju ličnih osobina. Jupiterova priroda je široka u poimanju i prepuštanju zadovoljstvima, udobnosti i uspostavljanju odnosa koji donose zadovoljstvo drugima.
Zdrava pozicija Jupitera kod natusa ukazuje na stalnu potrebu za rastom i razvojem lične filozofije i duhovnih perspektiva. Cilj natusa je u slučaju da je Jupiterova pozicija izuzetno čista i benefična velikodušnost, lako uspostavljanje prijateljskih odnosa sa ljudima bez obzira na njihov socijalni ili materijalni status, veroispovest kulturnu ili etničku pozadinu.
Retrogradni Jupiter u natalnom horoskopu je pokazatelj pohlepe i sebičluka, ekstravagancije, zavisnosti i netolerancije, potrebe za dokazivanjem, duhovne stagnacije. Navedeni problemi mogu biti ključni krivci za nedostatak ispunjenja sreće i blagostanja tokom više inkarnacija.

Jupiterova retrogradnost se javlja na svakih 13 meseci i traje u proseku oko 4 meseca, predstavljajući interval duhovne introspekcije i potrebe za unutrašnjom refleksijom. Tokom prethodnog intervala Jupiterovog tranzita kroz senku retrogradnosti, postojala je aktivnosti ličnog razvoja u oblasti koja je naglašena Jupiterovim tranzitom kroz kuće vašeg natalnog horoskopa i postojeće aspekte u natalnom horoskopu. Jupiterovu retrogradnost je poželjno koristiti tokom ove faze u cilju razvoja, ovo dodatno vreme je neophodno kako bi se kreirale zalihe, i kako bismo potvrdili da je sve u najboljem redu pre nego što nastavimo dalje sa realizacijom planova. Ove je svojevrsna test faza pre nego vam se nasmeši sreća bilo po pitanju nove ljubavne veze ili uvećanja prihoda.
Sa druge strane malefični aspekti Juputerove retrogradnosti su polepa i zavisnost koji se sada mogu poprilično oteti kontroli, i ukoliko je ovo slučaj tokom Jupiterovog retrogradnog kretanja imaćete priliku da spoznate problem, dogadjaji mogu izmicati kontroli i jedan pomalo dramatičan dogadjaj može uzdrmati ili osvestiti neke prisutne nivoe vašeg samozadovoljstva ili neznanja.
Do trenutka u kom je Jupiter stacioniran pre direktnog kretanja, potrebno je da prepoznate i prihvatite sve relevantne uslove i budete spremni za novu fazu. U trećoj i finalnoj fazi Jupiterove retrogradnosti, kada Jupiter kreće direktnim hodom, pozitivan razvoj vodi vas u pravcu uspeha i izobilja.

20. Juna 2021. Jupiter ulazi u fazu RETROGRADNOG hoda na 02°Riba.
Jupiter tranzitira SENKU RETROGRADNOSTI od 25. Marta 2021., kroz zodijački segment od 22° Vodolije do 02° Riba.
20. Oktobra 2021. Jupiter ulazi u fazu direktnog kretanja na 22° Vodolije.
Drugi interval trazita Jupitera kroz Senku retrogradnosti trajaće sve dok ne napusti zonu retrogradnosti 13. Januara 2022., i do tada je poželjno raditi na finalnim koracima realizacije planova.

Ovim je kompletirana faza retrogradnog kretanja Jupitera za 2021.
Perpsektiva je izuzetno pozitivna tek nakon preispitivanja koje je bilo aktuelno u fazi Jupiterovog tranzita kroz Senku retrogradnosti, Jupiter ponovo tranzitira konjunkciju sa Spikom darujući najbolje od Jupitera – darove sreće i zadovoljstva.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

SEVERENI ČVOR u BLIZANCIMA 2021.

Mon Jun 21 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email A QUICK RECAP Ako ste malo čitali o astrologiji već ste se susreli sa informacijom da se se zodijačkim znakom Blizanaca i vladarom Merkurom povezuju marketing, prodaja i manipulacije informacijama, mediji, kopiranje, mala deca (uzrast 4-9 godina). Baš u tim segmentima opisanim […]