Retrogradni Jupiter u kućama


Retrogradni Jupiter u kucamaRETROGRADNI JUPITER U I KUĆI 
Ova osoba najviše vremena provodi u prvoj fazi retrogradnog procesa žudeći za iskustvom budućnosti, posredstvom sopstvene individualnosti. Poseduje izražen takmičarski duh, naročito prema sebi samoj, jer je idealista i ne oseća se prijatno, kako bi se zadovoljila manjim od svojih mogućnosti. Želi da joj se oda priznanje za uspeh. U ovoj poziciji postoji urođen sukob, jer nasleđe retrogradnog Jupitera iz prošlog života nagoni osobu u mnoge aktivnosti u isto vreme, dok je prava priroda Ovna započinjanje jedne stvari u određenom trenutku. 
Ipak, preplitanje dejstva planete i kuće pruža osobi veliki stepen entuzijazma za nove početke. Povremeno pokazuje sklonost da se preterano raspline i može nešto učniniti, a da prethodno o tome ne razmišlja. To je čini pravim pionirom, ali ne i osobom koja je uvek na čvrstom tlu.  Živi veoma brzo i ne voli da uzalud troši energiju. 
U ovom životu treba da i dalje širi samosvest kroz viši um, ali se ne sme dovesti u situaciju onoga ko donosi sud o drugima. Ima puno znanja o spoljašnjem iskustvu i može ga preneti drugima, ali mora pokušati da ga ne rasipa. Ovaj položaj čini osobu veoma nezavisnom i pruža joj snažan osećaj povezanosti sa univerzumom. Ipak, mora da radi na očuvanju prihvatljivog osećaja za meru, da ne bi stvari učinila većim nego što jesu. 
Na karmičkom planu, nastavlja lekciju vrednovanja suštinske istine, jer je ovaj položaj retrogradnog Jupitera nagoni da živi sopstveni pogled na svet.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Retrogradni Jupiter u zodijačkim znacima

Tue Mar 19 , 2013
RETROGRADNI JUPITER U OVNU  Ova osoba se najprijatnije oseća u prvoj fazi retrogradnog procesa gde sklonost ka širenju Jupitera zadovoljava potrebu za očekivanjima u budućnosti. Osoba ima očiglednu poteškoću da susretne svaku novu situaciju sa unapred znanom idejom o njoj. Kao rezultat toga, pokušava da kontroliše okolnosti u životu, a […]
All right reserved Spicum ASTRO Community © 2000 Theme: Default Mag by ThemeInWP