Retrogradni Jupiter u zodijačkim znacima


jupiter retrogradniRETROGRADNI JUPITER U OVNU 

Ova osoba se najprijatnije oseća u prvoj fazi retrogradnog procesa gde sklonost ka širenju Jupitera zadovoljava potrebu za očekivanjima u budućnosti. Osoba ima očiglednu poteškoću da susretne svaku novu situaciju sa unapred znanom idejom o njoj. Kao rezultat toga, pokušava da kontroliše okolnosti u životu, a ne da se upusti u struju svakog novog iskustva. U ovom položaju postoji velika žeđ da se ponovo doživi prošlost – dok osoba veruje u sebi da se kreće ka budućnosti. 

Često postoji osećaj samopravednosti koji oduzima najviše razmišljanja. On je propraćen nabujalim duhom slobode na najinstinktivnijem planu. 
Osoba teži samopoštovanju i pokazuje sklonost da sudi o drugima koje smatra manje moralno vrednim od sebe. Može postati veoma tvrdoglava po verskim ili duhovnim pitanjima i ponekad pravi grešku u kategorizaciji ljudi na osnovu učenja koju zastupaju. 
Iznutra je obuzima nemir koji je stalno gura ka doživljaju koji još nije iskusila. Može takođe, pokazati detinju naivnost, ne sagledavajući punu situaciju ili okolnost u koju zapada. Kada sagleda celu sliku, često mora da se povuče. Takvo ponašanje je veoma teško u braku, jer partneru nudi malo stabilnosti. 
Na karmičkom nivou,osoba ovde mora da nauči sopstvene istine na najelementarnijim nivoima. Nastavlja lekciju da je iskrenost prema sebi ključ za najveću sigurnost. 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Jupiter *Spoznaja

Tue Mar 19 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email “U centru svake Duše je Bog”  zna Jupiter, te je znanje njegovo ono koje oslobađa  jer je u suštini sve dobro i sve sjajni smisao ima.Opšte je poznato da Jupiter nosi jedno znanje koje nije na taj način utelovljeno u drugim planetama, ali kada […]
All right reserved Spicum ASTRO Community © 2000 Theme: Default Mag by ThemeInWP