Retrogradni Mars u kućama


rx mars u natalnim kucamaRETROGRADNI MARS U I KUĆI 
Ova osoba se najbolje oseća u prvoj fazi retrogradnog procesa u kojoj pokušava da se projektuje u budućnost za kojom sada žudi. Kada ne može da postigne da se željeno odmah dogodi, primenjuje jaku projekciju misli dovodeći druge u svoje karmičke želje sve dok konačno ne pomisli da može učiniti da se budućnost dogodi brže nego što oseća da bi se mogla dogoditi kada bi ostala nepristrasna. 
Krajnje je nesigurna, naročito na planu seksa, što u većini slučajeva izgleda karakteristično za mladost. Zbog nestrpljenja je sklona da se bavi mnogim očigledno beskorisnim aktivnostima i postupcima, pokušavajući da stvori sve što bi se prirodno događalo po sopstvenom nahođenju. To je izolovani ratnik želja iz prošlog života koje se ponovo manifestuju u sadašnjoj inkarnaciji, tražeći od drugih da joj se pridruže a ipak ne dozvoljavajući istinski nikome da prodre u njen psihički prostor. Tako veliki deo života provodi sama.Preterano je samosvesna i vidi veliki deo spoljnog sveta kao pretnju sopstvenom egu. Zbog toga pokušava da stvori situacije u kojima se može dokazati kao gospodar. Kao rezultat toga, često je previše agresivna prema drugima, jedva im pružajući priliku da razmisle.  Postupajući na taj način sigurna je da njene ideje neće biti odbijene. 
Iz prošlog života nastavlja karmu podizanja svog samoidentiteta i troši ogromnu količinu energije braneći svaki pedalj osvojene teritorije. U sadašnjem životu mora naučiti da shvata i da bude “ovde” i “sad” da ne bi prenagljivala u situacijama koje je sama stvorila.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Jupiter u znacima *Igra bogova

Fri Mar 15 , 2013
Svojim simbolom podsjeća na brojeve 2 i 4, u sebi sadrži emociju Mjeseca (i osobitost Urana, ali-upitno ima li veze sa Uranom, ali zbog svoje visprenosti i originalnosti mogao bi imati, ali pustimo sad to) i ozbiljnost i disciplinu Saturna zbir tih brojeva daje broj 6 kojim vlada Venera, znači […]