Retrogradni Merkur u kućama


retrogradni merkur u kucamaRETROGRADNI MERKUR U I KUĆI

Osoba se ovde najprijatnije oseća u prvoj fazi retrogradnog iskustva u kojoj usmerava misao ka očekivanju ličnog napretka. Nestrpljiva je i ima tendencije da preuranjeno donosi zaključke koje kasnije mora da ispravi. Ceo horoskop poprima odlike deteta, pošto je planetarna energija preusmerena na unutrašnji fokus. Ova pozicija teži da osobu dovede u vezu sa mladima i nezrelima. U ovu inkarnaciju unosi najelementarniju karmu samorazvoja. Ne shvatajući u potpunosti kako da svoju mentalnu energiju usmeri ekstrovertno, postaje deo svega što misaono projektuje. Stoga, ima teškoću da uvidi gde su njene granice, a odakle počinje spoljni svet. Poput deteta, potrebna joj je pažnja, ali ne zna uvek šta sa njom da uradi kada je dobije. Upušta se u razne situacije samo da bi se povukla u sebe. Najveći problem joj je da otkrije ko je zaista, jer prolazi kroz karmu neprestanog postavljanja pitanja o svom identitetu. Ponovo, poput deteta, krajnje je nestrpljiva da to otkrije. Nikada ne čekajući da joj svet pruži razumevanje, juri ka njemu da bi saznala sve što može – juče.
Ipak, ima poteškoća da izmeri šta zna kada otkrije ono što misli da traži.
Astrolog bi trebalo da očekuje malu neravnotežu kod svih ostalih planeta u horoskopu zbog ove pozicije, jer Merkurovo sočivo izražavanja svih energija je podložno trostepenom retrogradnom procesu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Aspekti Plutona i Mc-a

Thu Dec 22 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email PLUTON U KONJUNKCIJI SA ZENITOM Treba da budete vodja. Vama je neophodno da budete šef parade, a ne da zauzimate mesto u uglu. Čak, i kad nemate pristalica iza sebe, morate slediti sopstveni put bez osvrtanja i ustupaka. Jedan roditelj ima na vas […]
All right reserved Spicum ASTRO Community © 2000 Theme: Default Mag by ThemeInWP