Retrogradni Pluton


U simbolu Plutona uočavamo krug duha koji slobodno lebdi iznad spone između polumeseca duše i krsta materije. To očigledno ukazuje na nepoznate sfere kroz koje čovek mora da prođe pre nego što konačno shvati sebe duboko u svojoj suštini. Kada duša i materijalni nivo egzistencije nisu u kontaktu sa suštinskim duhom svetlosti, osoba doživljava elementarniji vid plutonske energije. Međutim, kada pokuša da transcendentira neznane kapacitete u sebi, u stanju je da prebrodi jaz između svog nižeg oblika života i konačno se poveže sa duhom prečišćene zlatne svetlosti koju joj je Bog namenio da spozna. Kada čovek bude smogao snage da to postigne, dolazi u kontakt sa onim svojim segmentom koji je tako suštinski dobar da je sigurna da niko koga poznaje ne bi u stvari poverovao u to. Takav je njen istinski identitet. Najveće teškoće koje se podrazumevaju u traganju za takvom plutonskom energijom očituju se u tome da svaki pojedinac mora da sam sebe prevaziđe, poput galeba koji leti na visinama na sopstvenim krilima. Završeci koji su ograničeni Plutonom su simbolično odbacivanje faza koje više nisu neophodne za razvitak osobe. Pošto je Pluton retrogradan skoro polovinu revolucije, veliki broj ljudi na svetu ima ovakvu poziciju u svojim natalnim horoskopima. Te osobe će na kraju postati više zaokupljene unutrašnjim transformacijama nego bezuspešnijim pokušajima da preobraze spoljni svet. Kada se simbol okrene, sve ostalo se izdiže iz manifestacije samog božanskog duha ovde na Zemlji.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Pluton u Jarcu

Wed Mar 27 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jarac predstavlja kardinalni zemljani element. Karakteriše potrebu za strukturom, organizacijom, jasnim sistemom, za strukturisanim načinom razmišljanja, za realnim, konkretnim, materijalnim. Jarac označava i ambiciju i našu potrebu za postignućem i po svojoj strukturi najbliži je tematici X polja: položaj u društvu, samoostvarenje […]