Retrogradni Saturn u Vodoliji 2021.


Saturn će u ovoj fazi retrogradnog kretanja provesti 141 dan.

Klik na link BESPLATNA NATALNA KARTA

U Retrogradnom kretanju Saturnu je od 23.05.2021. sa 13° Vodolije, tranzitirajući do 6° Vodolije gde će stacioniran boraviti od 30.09. do 23.10.2021., stoga u prvom planu mogu biti teme koje su bile aktuelne od 08. Februara 2021. do prvih dana retrogradnosti. U fazu DIREKTNOG kretanja ulazi 12. Oktobra 2021.
Šta vam donosi tranzit retrogradnog Saturna 

U astrološkoj simbolici Saturn je vladar vremena, autoriteta, odgovornosti i discipline, a kuća kojom vlada i u kojoj se nalazi u natalnom horoskopu determiniše status ovih životnih oblasti.

Kada je u natalnom horoskopu Saturn u direktnom kretanju procesi sazrevanja teku spontanije, prihvataju se sa zrelim odgovornim stavom, dok njegova retrogradnost ukazuje na često prisutne životne teškoće, otpor situacijama i ponavljanja životnih situacija, u onim oblastima koje opisuju kuće vašeg natalnog horoskopa koje se nalaze u zodijačkom znaku Jarca i gde je Saturn pozicioniran.
Povoljni aspekti ukazuju na potencijalnu podršku pri rešavanju aktivnih pitanja, a negativni na situacije koje osporavaju razrešenja, dinamiziraju i komplikuju situaciju.

Tranzitni Retrogradni Saturn nas ohrabruje na osmotirmo duboko potisnute želje, i sagledamo ih iz nešto drugačije perspektive. Ovo je zapravo sjajna prilika da dozvolimo da okolnosti nijansiraju odluke koju smo već počeli odlagati, ili da još jednom procenimo napredovanje. Da li radite na projektu koji zaista smatrate izuzetno značajnim, da li ga iz ove vremenske tačke smatrate i dalje važnim, hrlite li i dalje ka istom cilju? Možete li nešto ipak promeniti u svom pristupu kako biste konkretnije prigrlili uspeh, u koji ste već pomalo počeli da sumnjate?
Stoga ukoliko na 20° Jarca u vašem natalnom horoskopu ima pozicioniranih ličnih planeta ili uglova uočićete prisustvo ovog tihog malefika. Sama suština retrogradnosti je u osmatranju dubokih unutrašnjih procesa, stoga oni nisu dovoljno uočljivi u spoljnom svetu, pa se ovaj rad odvija tiho i naizgeld neprimetno. Definišite sa kojim blokadama ste se suočili nedavno, i u kojim oblastima se dogadjaji ne odvijaju očekivanim tokom.
Da li je sada trenutak da zastanete i kopate malo dublje jer je neophodno da uložite dodatno vreme i napor? Iako je ovaj proces zahtevan i trajan, i možda biste radije u ovom intervalu energiju posvetili drugim temama, imajte poverenja u životne procese. Zastanite, prepoznajte ovaj značajan deo životnog puta. Fokusirani na lične ciljeve i planove, verovatno nikada ne biste odabrali da se posvetite napornim zadacima koji vas vode bliže svemu što je potreba vaše Duše.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

Šta vam donosi tranzit retrogradnog Saturna 
* Percipiraćete da se krećete unazad, ili ste zaglavljeni u rutini, dosta oklevanja 
* Pojavljuju se nerešeni problemi koje prevazilazite na teži način
* Vraćate se starim lošim navikama i osećate se bespomoćno, razočarano
* Suočavate se sa preprekama i tragate za alternativnim rešenjima
* Dosta vam je osećaja zaglavljenosti i odlučni ste da promenite pristup
* Spremni ste da otpustite strahove, sumnje, navike koje kreiraju nezadovoljstvo
* Nešto u vašm životu ne funkcioniše i spremni ste da prestanete da se trudite
* Neophodno vam je više vremena za sebe, žudite za mirom i tišinom
* Spremni ste da izadjete iz ludog ritma, i prestanete da radite tako puno

Prepustite se putevima potrage za razvojem spiritualnog, i stavite u drugi plan težnju za materijalnim

Kada jednom posegnete u poigravanje sa beskonačnim nizom simbola Saturna, Južnog čvora, natalnih kuća i znakova u kojim su pozicionirani i kojima tranzitiraju ovog leta shvatićete da su oni primenljivi u skoro svim životnim oblastima.
Izuzetno kompleksan zadatak je definisanje apsolutnog odgovora na pitanje šta će ova faza Saturnovog retrogradnog kretanja doneti vama, što delimično zavisi od vas i od aktuelne situacije, od ličnog stanja, mentalne i duhovne snage, zadataka koje ste savladali do ovog trenutka.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

U svakom slučaju ova kombinacija vas poziva na proveru stvarne situacije, osmotrite koji to porivi vas drže u status kvo situaciji, i šta je potrebno da naučite, otpustite i krenite napred. Možete osećati da ste zaglavljeni izmedju kamena i stene, i da zapravo svaki izbor koji napravite nosi izvesna odricanja i negative fasete su neizbežne. Ipak nakon što promenite perspektivu sagledaćete situaciju drugačije.

Ne forsirajte ništa ukoliko nedostaje lični osećaj udobnosti sa odlukom. Budite strpljivi i razmatrajte najbolja moguća dugoročna rešenja. Ovo je idealno vreme da kreirate plan koji će vam pomoći da se lagano ali sigurno uhvatite u koštac sa aktuelnim problemom. Cilj je da ostanete na stazi rešavanja do septembra kada se Saturn razdvaja od Južnog mesečevog čvora i kreće direktnim hodom.

Sledi koncizan podsetnik kroz koji možete sagledati oblasti u kojima ćete osetiti uticaj Saturna i Južnog mesečevog čvora. Kako biste sagledali kompletnu sliku definišite ugrožene oblasti sa pozicije Sunčevog i Ascendentalnog znaka.

Jarčevi – I kuća – lični ciljevi, fizičko telo, identitet – lična percepcija sebe
Vodolija – duhovno povlačenje, psihosomatsko zdravlje, rad na unutrašnjim procesima 
Ribe – duhovno povlačenje, psihosomatsko zdravlje, rad na unutrašnjim procesima
XI kuća – prijatelji, grupe, društvene teme, nade i želje
Ovan – X kuća – karijera, profesionalni poziv, status i reputacija, odnos sa autoritetima
Bik – IX kuća – putovanja, studije, životna svrha
Blizanci – VIII kuća – udružene finansije, deljivi izvori, skriveno i misteriozno
Rak – VII kuća – emotivni i poslovni odnosi, ugovori, javni neprijatelji
Lav – VI kuća – radno mesto i svakodnevna rutina, životni stil, fiziološko zdravlje, služenje drugima
Devica – V kuća – deca, kreativnost, ljubavne afere, sreća, zabava
Vaga – IV kuća – dom i porodica, poreklo, zaveštanje
Škorpion – III kuća – komunikacija, braća i sestre, komšije, govor i kratka putovanja
Strelac – II kuća – novac, lični prihodi, vrednovanje sebe


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Lunarna eklipsa 05° Strelac/Blizanci Maj 2021.

Wed May 26 , 2021
There is no excerpt because this is a protected post.