Rodjen Princa od Kembridža


RoyalBaby

Vojvotkinja od Kembridža Kejt rodila je u bolnici “Sent Meri” u Londonu dečaka, prenosi Bi-Bi-Si.

Kraljica Elizabeta Druga obaveštena je o srećnom događaju, a kraljevska porodica je saopštila da se Kejt porodila u 16.24 i na svet donela mušku bebu tešku 3.790 grama. Kraljevska porodica je saopštila da su Kejt i beba dobro. Dete će nositi titulu princa od Kembridža.
Kako Gardijan prenosi, Kejt će noć provesti u bolnici, a porođaju je prisustvovao i princ Vilijam. Princ Vilijam je poručio u saopštenju da su presretni zbog rođenja bebe.
Kraljica, vojvoda od Edinburga, princ od Velsa, vojvotkinja od Kornvola, princ Hari i ostali članovi porodice su obavešteni i oduševljeni su vestima, stoji u saopštenju iz palate Kensington.

“I supruga i ja oduševljeni smo dolaskom našeg prvog unuka na svet. To je neverovatno važan trenutak za Vilijama i Ketrin i radosni smo zbog rođenja njihovog prvog deteta. Uloga bake i deke jedinstvena je u svačijem životu, na šta su nam mnogi skrenuli pažnju poslednjih meseci, tako da sam zaista ponosan i srećan što ću biti deda prvi put i radujemo se skorom trenutku kada ćemo videti bebu”, naveo je u odvojenom saopštenju princ Čarls.

Markus Sečel, doktor kraljevske porodice koji je i porodio Kejt, rekao je:
“Na svet je došla divna i prelepa beba”.

Vesti o porođaju stigle su iz Kensigtnon palate, domu gde živi prinčevski par, što je neuobičajeno, jer ovakve informacije obično stižu iz Bakingemske palate.
Supruga princa Vilijama, vojvotkinja od Kembridža Kejt, primljena je rano jutros, nešto pre 6 časova, u bolnicu „Sent Meri” u zapadnom Londonu.
Beba će biti treća u redu za britanski presto, iza dede Čarlsa i oca Vilijama, kao kralj ili kraljica Britanije i 15 drugih zemalja, uključujući Kanadu i Australiju.
Američki predsednik i prva dama Barak i Mišel Obama čestitali su večeras britanskom princu Vilijamu i vojvotkinji od Kembridža Kejt rođenje sina.

Američke televizije prenose da je Obama u pisanoj čestitki poželeo britanskom prinčevskom paru “sreću i blagoslove koje nosi roditeljstvo”.

“Vaše dete je došlo na svet u trenutku koji obećava i pruža prilike za saradnju naših dveju nacija. Američki narod se pridružuje britanskom u proslavi rođenja mladog princa”, dodaje se u čestitki. Portparol Bele kuće Džej Kerni rekao je da nema informaciju koji će poklon supružnici Obama uputiti britanskom kraljevskoj porodici povodom rođenja sina Vilijama i Kejt.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Odgovori su u vašoj podsvesti

Wed Jul 24 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ribe, Rakovi, Škorpije, Jarčevi i Vodolije poseduju ekstrasenzorne sposobnosti poput intuicije, proročkih snova, vidovitosti ili predviđanja budućih događaja na neki drugi način EKSTRASENZORNE sposobnosti genetski su predodređene kod svakoga od nas, tvrde britanski naučnici. Da bismo otkrili da li ih i u […]