Rutil kvarc *Venerina kosa


rutil kvarcZa zlatne rutile među kvarcovima se verovalo da su kristalizovana sunčeva svetlost ili zlato koje je pripadalo zmajevima. Za rutilski kvarc se kaže da je kamen anđela zato što se verovalo da su sadržavali duhove Anđela. Nekada se rutilski kvarc zvao i Venerinom kosom. Rutilski kvarc moćno podstiče regeneraciju ćelija, usporava starenje i daje organizmu jaku životnu vitalnost. Takođe, pomaže da se uspori progres hroničnih bolesti kao što su bronhitis i astma. On potpomaže zarastanje tkiva i moždanih ćelija i poboljšava stanje krvnih sudova i vena. Majke koje doje decu mogu imati koristi od ovog kamena.

Pojačava seksualnu želju i snagu kod starijih ljudi i olakšava krizu srednjeg doba kod oba pola. Postavljen na čakru solarni pleksus deblokiraće trome centre i energije i pomoćiće da se izbalansira čitav sistem. Kada je u pitanju životna sredina, dobar je za obnavljanje oblasti na kojima se nalazi nuklearni otpad i zagađenje.

Rutilski kvarc štiti one koji žive u ili blizu gradova. Pomaže i ojačava starije ljude koji su nezaposleni, ohrabrujući ih da istražuju nove oblasti zaposlenja.
Kristal olakšava samoću kod jedinaca i pomaže deci da se uhvate u koštac sa krizama u porodici. Koristite rutilski kvarc kako biste doneli ljubav onima koji su fizički neprivlačni.

Primena
Alchajmerova bolest; astma; Aura – čišćenje; bronhitis; bubrezi – čišćenje; bubrezi – kamen i pesak; creva, upala; čišćenje ćelija, unutrašnjih
organa i tkiva; čišćenje meridijana i nadija; ćelije – regeneracija, obnavljanje; debelo crevo – upala; depresija; disajni putevi, otežano disanje, gušenje, začepljenje nosa; energija, jačanje protoka – podizanje energetskog nivoa; epilepsija; fobije; glatki energetski tokovi – poravnavanje čakri; impotencija; imunitet; iscrpljenost, malaksalost, slabost organizma, jačanje životne energije i organizma; iskrenost; istina; kreativnost; lična duhovna snaga – jačanje; moždane ćelije; mržnja otklanjanje; neplodnost; nervni sistem – jačanje; nesanica – miran san; opraštanje sebi i drugima; osećaj samoće – ublažavanje; pluća; podmlađivanje; podrigivanje; prehlada; prosvetljenje; razumevanje ljudske prirode; samodestruktivnost, samoubilačke misli; samisceljivanje božanskim energijama; samospoznaja; sida; stabilizacija duhovnog razvoja; starenje – usporavanje, vitalnost; strah od budućnosti – smanjenje; tiroidna žlezda – insuficijencija; tvrdoglavost, inat; um smirenje – psihičko smirenje; upala grla, krajnika, dušnika, angina, upala usne duplje; zaštita od psihičkih napada; zaštita od vradžbina, zlih sila, crne magije, uroka

Održavanje kristala
Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni na suncu par sati.

Astrološki znaci
Blizanci; Devica; Ribe; Vodolija;

Čakre na koje se kristal stavlja
grlena; solarni pleksus;

Dostupni proizvodi
~ set narukvica + ogrlica od lomljenih kristala rutil kvarca
~ ogrlica od lomljenih kristala rutil kvarca (dužina 45 cm ili 90 cm)
~ narukvica – lomljeno pleteni kristal rutil kvarca


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Radjanje nove Venere

Fri Jun 5 , 2020
Danas 3. juna 2020. retrogradna Venera u konjunkciji sa Suncem, započinje novi ciklus 584 dana, i ovom konjunkcijom Venera se iz Večernje zvezde pretvara u Jutarnju zvezdu. Generalno, Venera se kreće retrogradno redje nego bilo koja druga planeta, ali kada startuje taj interval retrogradnosti promene dopiru do same srži našeg […]

You May Like