Rx MERKUR 2016.


Rx MERKUR 2016.DANAS MERKUR KREĆE RETROGRADNO sa 23° Bika, iz konjunkcije orbisa 3° sa ALGOLOM

Ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu pozicija ASC-a ili drugih natalnih pozicija LIČNIH PLANETA u odsečku od 18° do 28° Bika, ili sekundarno Vaših ličnih planeta aktiviran taj odsečak FIKSNIH zodijačkih znakova Lav, Škorpion, Vodolija ovaj period će se odnositi na Vas i uneti trajne promene u Vaš život.
U slučaju da su aktivni segmenti od 18° do 28° Device ili Jarca, možete biti nešto spokojniji jer će Rx Merkur kreirati TRIGON sa Vašim natalnim položajima, i otvoriti prostor za razmatranje sa ciljem razmatranja tokova i okolnosti koja će rezultirati benefičnijim nivoima dogadjaja.

Fiksna zvezda АLGOL
Sazveždje Persei, nalazi se na 26° 10’ Bika
Algol predstavlja glavu Gordone Meduze, koju je ubio Persej. Meduza, jedina smrtna od tri sestre Gordone bila je najpre divna devojka, ali joj je Atina pretvrila kosu u zmije koje sikću, pošto je u jednom od njenih hramova rodila Posejdonovu (Neptunovu) decu, Hrisoara i Pegaza. Tako je stekla stravičan izgled, pa bi se svako ko bi je pogledao pretvorio u kamen.

Algol je bela, vešestruka i promenljiva zvezda koja obeležava Meduzinu glavu u Persejevoj ruci. Prečnik joj iznosti 1 705 540 kilometara, a gustina joj je neznatno manja od gustine plute. Algol dolazi od Ra’asu-i-Gul, tj. Demonova glava, a druga imena koja se takodje često koriste su i Kaput Algul i Kaput Meduze. Kod Jevreja je bila poznata kao Lilit, pošto je ovaj noćni krvolok proglašen za Adamovu prvu ženu, a kod Kineza kao Cei Še, ili „Sabrani odredi“.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Numerologija slova

Sat May 21 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pri analizi imena i prezimena odredjuje se koja grupa slova preovladjuje imenom i prezimenom. Ako je prisutno 1 slovoINTUICIJE – nove i zanimljive ideje, dobro će koristiti svoj instiktUMNO – dobar mislilac, može biti neoprezan, nestrpliv, uvek bi nešto obavljao na nov […]