Rx Merkur trigon Rx Jupiter *tranzit


merkur trigon jupiter

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili klik na link NATALNA KARTA).

Ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Rak ili Ribe, ili su na 23° Blizanaca, VAGE ili VODOLIJE pozicionirane lične planete, energije ovog tranzita će se odraziti na Vas lično.

Današnji trigon Rx Merkura i Rx Jupitera donosi atmosferu u kojoj vaše intelektualne sposobnosti funkcionišu precizno. Govori i pisani radovi biće primljeni sa odobravanjem. Poslušajte glas razuma jer danas imate mogućnost da osmislite praktične načine za zaradu, pa je najbolje u da ga iskoristite u trgovini, transportu i kontaktima sa inostranstvom. Ovo je i aspekt putovanja. Aspekt koji vas protežira kod autoriteta. Uživate u druženju sa osobom koja je zauzeta. Kontolišite želju za slatkišima.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Ovo je odličan dan za porodični odmor, ili za realizaciju projekta koji uključuje i Vašu porodicu. Dobro je početi i sa preuređenjem kuće prilikom ovog tranzita. Pravo je vreme za donošenje važnih odluka, poput venčanja. Poslovne aktivnosti koje se odnose na hranu, domaće proizvode ili usluge, nekretnine, poslovanje sa ženama i širom populacijom su posebno blagorodne u ovom periodu. Takođe, odličan je dan za putovanje i saradnju sa inostranstvom.
Danas bi mnogi ljudi voleli da vas vide, vaši prijatelji i poznanici imaju želju da se druže sa vama a neki od njih će tražiti i vaš savet. Ovo je odličano vrema za kratka putovanja, izlete, predavanja i učenje, promociju, podnošenje prijava i obrazaca.
Optimizam, iščekujemo lepe vesti ili žudimo da ih ponudimo drugima.

Danas smo blagosloveni benefičnim trigonom Rx Merkura u tranzitu kroz znak Vage i Rx Jupitera u znaku Vodolije koji će nastaviti da donosi optimizam i srećne prilike. Svaka planeta koja dodje u kontakt sa Jupiterom dobija mogućnost ekspanzije, a kada je u pitanju Merkur onda govorimo pre svega o mentalnoj ekspanziji. Ovo je odličan dan da aktivirate svoje planove i pokrenete realizaciju, sa optimizmom upirući pogled u budućnost. U kom pravcu želite da se razvija vaš život? Kakve planove imate, koji su vaši ciljevi? Investicije, poslovne prilike, igre na sreću, berzanske spekulacije mogu imati srećan ishod tokom današnjeg dana. Iskoristite trigon Merkura i Jupitera za potpisivanje važnih ugovora i pokretanje pravnih postupaka.

Jedino usporavanje koje donosi ovaj aspekt je tendencija da se ulenjite čim uočite da se dogadjaji odvijaju u željenom pravcu. Olako zaboravljate na dojučerašnju frustracije i teškoće, pokušavate da se prepustite vožnji na rolerkosteru i uživate u trenutku. Ipak, važno je da koristite današnju energiju kako biste razrešili pitanja koja će vas podržati u budućnosti i poboljšati vaše poslovne prilike, umesto da odmarate na lovorikama.Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Zašto imamo potrebu da znamo ŠTA nas čeka?

Tue Oct 5 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Moderno doba u kom živimo je definisalo još kompleksniji dijapazon najraznovrsnijih potreba čoveka – on žudi za porodičnom harmonijom, profesionalnim ostvarenjem, finansijskom stabilnošću, emotivnim ispunjenjem, želi da bude društveno prihvaćen, da se oseća zdravim i snažnim – jednom rečju SREĆNIM. Za preispitivanje […]
Zašto imamo potrebu da saznamo ŠTA nas čeka?