Rx Merkur u znaku Jarca *Januar 2016.


Rx Merkur u znaku Jarca *Januar 2016.
15. Januara (2:39) Merkurov trigon sa Jupiterom u znaku Device, koji je ujedno i dispozitor Saturna u Strelcu, čini da se pažljivo vratite par koraka unatrag, i omogućava da razum prevlada emotivne nalete. To je prilika da u tišini osmotrite buduće dogadjaje u kojima vidite željeni ishod. Proverite strategiju, plan korak po korak, dostupne resurse, ključne informacije… Izvodljivo?

15. Januara (11:42) konjunkcija sa Pallas će osobama ženskog pola omogućiti da još sigurnije u svoje potencijale rade na akumulaciji i organizaciji kako bi omoguće nezavisni sigurniji razvoj planova. Mnogim pripadnicama zodijačkih znakova Bika i Vage okruženje će zameriti na svojeglavom pristupu planovima, samouverenosti i borbenosti koje su netipične za ženski rod. Ipak USPEH je privilegija retkih, i ne dolazi bez razvoja lične snage.

Ovogodišnji PRVI tranzit Merkura kroz zodijački znak Vodolije biće samo kratak tiz u dogadjaje koji slede tokom 2016.

Pažnja!!! Pripreme za Merkurovu retrogradnost u TOKU!!!
Merkur je nakon mesec dana mizernih mukotrpnih pesimističnih pričica tek zakoračio u zodijački znak Vodolije, i neće pružiti puno vremena za uživanje u radostima, jer se već 6. Januara stacioniran na 01° Vodolije pokreće retrogradno ka zodijačkom znaku Jarca. U obećanjima i zamislima možda ste zaboravili na “par sitnica”, možda ste u uživanju u velikim planovima napravili par majušnih previda, nadajući se da to neće previše ugroziti vaš plan. Ipak Januar posvetite radu na prevazilaženju tih naizgled beznačajnih detalja koji ostavljeni nedovršeni mogu u velikoj meri ugroziti vaš budući napredak. Uspeh se ne može bazirati na nedovoljno stabilnim temeljima, iako toga možda niste bili svesni i optimizam Merkura u Vodoliji učinio je sve da ovih prvih par dana Januara opije i da zaboravite na svakodnevne zadatke. Od 6. Januara ipak se osvrnite za sobom. Povucite se u ugao, sa posebnom pažnjom i sa bezbedne distance, ALI i bez pristrasnosti i ŽELJE koja je nakratko nadvladala racio, osmotrite promene koje ste osmislili i poželeli.

Kakav OSVEŽAVAJUĆI osećaj napuštanja strahova, kriza identita i poistovećivanja sa kolektivnom krivicom koju nameće okruženje. Napustite sve to odmah!
Makar u ovih par dana dok Merkur tranzitira zodijačkim znakom Vodolije, u sekstilnom znaku sa dispozitorom Uranom u znaku Ovna. Iskoristite ovih par dana da napravite što je više više moguće NOVIH koraka ka boljem SUTRA. Otvorite to novo poglavlje bez odlaganja, bez strahova i bez oklevanja. Imate tu MOĆ – prepoznajte je i prigrlite.

Merkurov sekstil sa Venerom u Strelcu drži vas ovih par dana u slatkom stanju blage ekstaze iščekivanja.
Danas i sutra aktuelni kvadrat sa Marsom u zodijačkom znaku Vage može na kratko učiniti da pomislite da možda nećete imati dovoljno energije, volje i motivacije da prevazidjete različitosti koje vas drže u stanju stagnacije. Sreća Marsov dispozitor je upravo Venera u znaku Strelca (simbol vere u ljubav) sa kojom je Merkur u sekstilu, a i sam Mars ubrzo (4. Januara) prelazi u zodijački znak Škorpiona gde je u svojoj nepresušnoj snazi siguran u uspeh u svim svojim nastojanjima, što će vam doneti osećaj sigurnosti (posebno ukoliko su u vašem natalnom horoskopu aktivni vodeni znaci Rak, Škorpion i Ribe).

Već 09. Januara Merkur se vraća retrogradnim hodom u zodijački znak Jarca, gde će boraviti do 14. Februara. Neka vas ovo vreme ne brine – racionalni pristup zadacima može biti nešto češće ometen intuitivnim uvidima, koji će u vama ponovo buditi poznate strahove i sumnje. Možda, možda… nije vreme baš sada, baš ovog Januara, baš ove godine… ne dozvolite da vas strahovi ponovo povuku na dno gde ćete i dalje čučati džepova punih kamenja, pronalazeći iznova izgovore za ličnu stagnaciju u drugima, u okolnostima… Izgovore. Ako osećate da je VAŠE vreme da promenite život, dojučerašnji obrasci su prevazidjeni i ne dozvolite da vas stagnacija okruženja drži na niskim lestvicama uobičajenosti.

15. Januara (2:39) Merkurov trigon sa Jupiterom u znaku Device, koji je ujedno i dispozitor Saturna u Strelcu, čini da se pažljivo vratite par koraka unatrag, i omogućava da razum prevlada emotivne nalete. To je prilika da u tišini osmotrite buduće dogadjaje u kojima vidite željeni ishod. Proverite strategiju, plan korak po korak, dostupne resurse, ključne informacije… Izvodljivo?

15. Januara (11:42) konjunkcija sa Pallas će osobama ženskog pola omogućiti da još sigurnije u svoje potencijale rade na akumulaciji i organizaciji kako bi omoguće nezavisni sigurniji razvoj planova. Mnogim pripadnicama zodijačkih znakova Bika i Vage okruženje će zameriti na svojeglavom pristupu planovima, samouverenosti i borbenosti koje su netipične za ženski rod. Ipak USPEH je privilegija retkih, i ne dolazi bez razvoja lične snage.

21. Januara (3:42) Merkurov kvadrat sa Uranom, ali i sekstil u dispoziciji sa Marsom u Škorpionu će dati neočekivanu buru, i na prvi pogled neprihvatljivu strategiju učiniti mogućom. Zahvaljujući sekstilu u dispoziciji umirene strasti i sklonost razumevanju potreba drugih, kreiranju kompromisa, učiniće od vašeg suparnika vernog pratioca koji se priklanja vašoj razvijenoj poziciji moći.

24. Januara (5:37) konjunkcija Merkura i Plutona testiraće vašu samouverenost i spokoj. Nepokolebivi u svojoj rešenosti da uspete prevazilazite kratkoročne izazove koji su u prošlosti bili ključni faktor za gubitak snage i vremena. Ukoliko ste savladali ovu lekciju i ostali fokusirani na svoj lični cilj krajem dana radovaćete se uspešno obavljenim brojnim zadacima i pozitivnoj reakciji kolega i nadredjenih.

26. Januara Merkur je ponovo stacioniran na 14° Jarca, i kreće direktnim hodom, ponavljajući izazovnu konjunkciju sa Plutonom 27 Januara u 17:41. Tmurni dani su za vama, vreme je da se krene na površinu, bogatiji ste za podužu listu novih iskustava.

31. Jan (7:11) uočite rezultate zadatka koji ste započeli 21. Januara, kako biste potvrdili stabilan osnov za značajne pregovore koji slede. Imate li možda novi pristup problemima koji su i dalje prisutni?

8. Februar (2:44) finalni zimski trigon Merkura i Jupitera u zemljanim znacima Jarca i Device potvrdjuje pozitivne namere, ishod i realizaciju pregovora. Neka vas na prvi pogled sasvim oskudni rezultati ne čine nezadovoljnim.

10. Februara (5:24) Merkur kreira trigon i sekstil sa Mesečevim Čvorovima, i najzad možete potvrditi da vaše planirane tokove dodatno ubrzava pozitivan sled slučajnih okolnosti i podrška koja je neizbežna kada pokažete svu moć, hrabrost i odlučnost koju posedujete.

13. Februara (16:49) jedan manji konflikt ili neuspeh ne treba da vas zbuni. Nije to tako značajan pokazatelj ishoda, pre nesporazum ili neslaganje u osnovnim polazištima koje se prevazilazi podsećanjem na zajedničke ciljeve. Fleksibilnost i razumevanje će pomoći da se udruženi krećete ka istom cilju.

Od 14. Februara do 6. Marta Merkur ponovo tranzitira kroz zodijački znak Vodolije, gde mu se u intervalu od 19. Februara pridružuje Venera. Do tada je vreme da temelje svog novog života pažljivo osmotrite pogledom svesnijim budućnosti koju ste već počeli da kreirate. Svaku sitnicu dobro osmotrite, procenite da li je u pitanju jedno dragoceno sećanje ili deo života koji ćete ostaviti za sobom.

Nakon toga SLEDI samo VREME ZA UŽITAK.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Keltski horoskop

Sun Jan 10 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pronađite svoj datum rođenja u produžetku naziva drveća i saznajte mnogo toga o sebi. HRAST: 21. mart Hrast su poštovali mnogi narodi. Stari Sloveni pridavali su mu poseban značaj i odlazili ispod hrasta da razmišljaju i donose važne odluke. Ako ste rođeni […]
Keltski horoskop