Rx Venera kvadrat Rx Saturn *tranzit


Venera kvadrat Saturn tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Blizanaca, Raka, Device, Škorpiona, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga Strelac, Jarac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike PROMENLJIVE grupe znakova, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete izmedju 20° i 29° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba.
Nedostatak samodiscipline. Ovo je interval tokom kog uočavate nedostatak motivacije i prepuštate se lenjivom prihvatanju životnih tokova. Nezadovoljni ste i po pitanju poslovnih odluka i skloni da utehu tražite u preteranom jelu ili trošenju, učinili biste bilo šta da izbegnete ovaj osećaj nezadovoljstva. Utisak da vas drugi iritiraju samo je odraz vašeg unutrašnjeg disbalansa, potrudite se da kontrolišete uskovitlano nezadovoljstvo i potražite kreativno rešenje za situacije koje vas čine tužnim.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Nezadovoljstvo i emotivna preosetljivost, mazohizam, ljubomora, seksualne inhibicije, sklonost ka razdvajanjima, izolacija, loše zdravlje. Ovo je kratkotrajni iinterval žalosti, nevolje i razočarenja u porodičnim odnosima, prijateljstvu. Ako ste pošteni i dobrog srca postoji opasnost da budete nasamareni i obmanuti. Moguća umešanost u skandaloznu aferu.
Danas je Venera u kvadratu sa Saturnom koji simbolizuje odgovornost, ograničenja i prepreke, odlaganja. Zabrinuti ste za kvalitet odnosa; i dok neki posmatrači mogu da protumače vašu smirenost i držanje na odstojanju kao znak odbijanja skrivate emocije i zatvarate se. Obradujte sebe kupovinom akseosara ili dogovorite sastanak sa članovima porodice, posvetite ovaj dan starijem rođaku jer ste danas raspoloženi da saslušate nekog ko ima mnogo više životnog iskustva. Prihvatite ograničenja ovog tranzita, razmislite iz kog pravca stiže ovaj talas hladnoće i nezadovoljstva. Dogovor i obaveza se negativno odražavaju na vaše raspoloženje – prihvatite ih sa ljubavlju.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 08.04.2017.

Sat Apr 8 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SUBOTA 07.04. će biti izuzetno spokojan dan, a obeležiće ga jedan jutarnji i dva večernja lunarna aspekta, kvadrat Rx Vene i Rx Saturna. Mesec se kreće od 9° do […]
Astrološki dogadjaji