Saturn kvadrat Neptun *tranzit


Saturn kvadrat Neptun *tranzitZgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 06° do 12° Ovna, Lava ili Strelca, ili po osi PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), a posebno ukoliko je Strelac, Jarac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.

Naporan interval. Mentalne i emocinalne inhibicije, nepovoljne okolnosti, neuroze čiji je uzrok teško otkriti, problemi u javnim odnosima u profesionalnim ili porodičnim krugovima, tajna neprijateljstva, samozavaravanje, opasnost od infekcije, moguće trovanje hranom, vodite računa o prekomernoj konzumaciji šećera, alkohola, antidepresiva, medikamenata sa pogrešnom dijagnozom ili isteklim rokom upotrebe. Tuga, gubitak, žrtvovanje.

Tokom trajanja ovog tranzita (01.09. – 05.10.) postoji naglašeni strah i opasnost od mogućih gubitaka, štete, ili čak opasnosti od nesrećnih slučajeva, neprijateljstava ili političkih preokreta.

Ogovaranje i loše vesti, poslovna stagnacija i potencijalni neuspeh ili ste opozvani zbog uplitanja u poslovne neuspehe drugih. Strah od neuspeha, materijalna nesigurnost i egzistencijalni strahovi. Ovo bi moglo da bude vreme duboke nestabilnosti, jer niste sigurni u kom smeru biste trebai da usmerite život i kojim ciljevima bi trebalo da date prioritet. Nedostajem osećaj mentalne snage kako biste prebrodili spoljašnje pritiske te se povlačite u svet snova. Prisutna je opasnost da ćete se na taj način izolovati, zadržati druge na odstojanju i patiti od usamljenosti.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Nemojte odustati samo iz pukog iz straha da ćete biti kritikovani ili da nećete biti prihvaćeni – to će vas odvući još dublje u stanje stagnacije. Zbog sažanjenja ili straha možete zatvarate oči pred realnim situacijama, i odbijati svaku razumnu sugestiju. Ne dozvolite da nerealni stahovi spreče vaše napredovanje, budite spremni da prihvatite razumnu kritiku i budite spremni da radite na otklanjanju situacija koje sprečavaju vaš uspon ka vrhu.

Iako ćete teško identifikovati spoljašnje uzroke vaše nesigurnosti, trenutni problem sa samopouzdanjem ima dublje korene u vašim potisnutim strahovima i nedostatku vere. Prisutan je fizički i mentalni premor ne dozvolite da pomišljate o neuspehu, već kreirajte sigurne stragegije za uspeh. Definišite i radite na implementaciji novih elemenata kojima ćete obezbedite realizaciju planiranih ciljeva.

U TOKU TRAJANJA OVOG TRANZITA obezbedite sebi češći predah u radu, ne ulazite u stanja preopterećenosti ali ne izbegavate svoje obaveze.

Za rodjene u znaku ili Asc-og znaka JARCA ovo je period povlačenja, sublimacije, i potrebe za pažljivijim osmatranjem prošlih dogadjaja kako bi definisali lične propuste koje će izbegavati ubuduće.
Za rodjene u znaku ili Asc-og znaka RIBA evidentan je problem sa dominantnim roditeljem, i izostaje podrška nadredjenih na koju ste računali. Razočarani ste i poslovni principi u koje ste do juče verovali sada će biti u ciklusu promena.

DEFINIŠITE koja vrsta potencijalnih gubitaka je aktuelna za VAS u ovom intervalu – koje lične planete, astrološke tačke i natalne kuće su u zodijačkim znacima Strelca, Jarca i Riba (kojim ličnim elementima u vašem natalnom horoskopu vladaju Saturn i Neptun), kao i koje kuće su pod uticajem ovih tranzitnih planeta.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Fiksna zvezda VEGA - WEGA 15°19’ Jarca

Sun Sep 11 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Sazveždje Lire, nalazi se na 15°19’ Jarca Vega je jedna od najpoznatijih zvezda na nebu, pripada sazvezdju Lyra koje po grčkoj mitologiji predstavlja harfu velikog mitskog svirača Orfeja. Njeno ime potiče od Arapske fraze koja u prevodu znači “ustremljeni orao”. Vega je […]
Fiksna zvezda VEGA - WEGA 15°19’ Jarca