Saturn trigon Neptun *tranzit


 

 

Fokus na te┼íke probleme, neobi─Źna duhovna iskustva, interesovanje za okultno, ─Źe┼żnja za dalekim mestima, putovanje. Povoljan tranzit za uspehu u umetnosti. Sti─Źete po┼ítovanje prijatelja i uglednih ljudi sa vladaju─çih polo┼żaja. Unosite sposobnost imaginacije, idealizam┬ái prakti─Źnost i sve svoje poduhvate. Veoma povoljno razdoblje za bavljenje nau─Źnim┬áistra┼żivanjima ili okultizmom. Najja─Źi efekat ispoljava se, ipak, u podsticanju duhovne┬ásfere.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

saturn trigon neptunU ovom trenutku fantazija i realnost ─çe biti harmoni─Źne i u ravnote┼żi. Bez odustajanja od va┼íih snova i ne dozvoljavaju─çi sebi da budete depresivni i frustrirani, vi po┼ítujete izvesne┬ápotrebe, kojih se mo┼żda niko ne bi odrekao. Sposobnost da pravite razliku izmedju vizije i┬árealnosti samo pove─çava va┼íu ─Źvrstu veru. Niko vas ne mo┼że pokolebati u va┼íem uverenju;┬ávi ste u procesu izgradnje duhovne osnove na koju se mnogo godina mo┼żete oslanjati.

Ozbiljna razmatranja unutra┼ínjih procesa mogu takodje da uklju─Źuju objektiviziranu analizu┬ákoja se bazira na ciljevima za kreiranje nekog “reda” u va┼íem duhovnom ┼żivotu, otkrivaju─çi┬áva┼íu duhovnost bez odbacivanja va┼íeg sada┼ínjeg na─Źina ┼żivota, i postizanje boljeg┬árazumevanja va┼íih skrivenih ┼żelja, nada i strahova. Vrata ka shvatanju samog sebe bi─çe integrisana u va┼í svakodnevni ┼żivot. Sada ─çete mo─çi da uspe┼íno poma┼żete drugima ili da┬ábudete aktivni u nekoj religioznoj zajednici. Mo┼żda ─çete ─Źak raditi ne o─Źekuju─çi zahvalnost┬áili nagradu.
Zahvaljujući Saturnovom stabilizirajućem uticaju ovo je pravi trenutak da ozbiljnije razmislite o snovima ili drugim ekstrasenzornim sposobnostima a da ne budete u opasnosti da budete oboreni s nogu.

 

SHARE DonÔÇÖt Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tvoj omiljeni koktel

Sun Jul 21 , 2013
Ribe vole egzoti─Źne koktele, a Bik skupa pi─ça. ┼ákorpije ─çe za─Źiniti zdrave koktele, Vaga ne mo┼że da odoli bobi─Źastom vo─çu, Bik voli luksuzna pi─ça, a energi─Źnog Ovna ─çe osvojiti slatko-kisele kombinacije u ─Źa┼íi.   OVANEnergi─Źni Ovan voli da eksperimenti┼íe u ┼żivotu, a takav je i po pitanju pi─ça. Najvi┼íe mu […]