Saturn trigon Neptun *tranzit


 

 

Fokus na teške probleme, neobična duhovna iskustva, interesovanje za okultno, čežnja za dalekim mestima, putovanje. Povoljan tranzit za uspehu u umetnosti. Stičete poštovanje prijatelja i uglednih ljudi sa vladajućih položaja. Unosite sposobnost imaginacije, idealizam i praktičnost i sve svoje poduhvate. Veoma povoljno razdoblje za bavljenje naučnim istraživanjima ili okultizmom. Najjači efekat ispoljava se, ipak, u podsticanju duhovne sfere.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

saturn trigon neptunU ovom trenutku fantazija i realnost će biti harmonične i u ravnoteži. Bez odustajanja od vaših snova i ne dozvoljavajući sebi da budete depresivni i frustrirani, vi poštujete izvesne potrebe, kojih se možda niko ne bi odrekao. Sposobnost da pravite razliku izmedju vizije i realnosti samo povećava vašu čvrstu veru. Niko vas ne može pokolebati u vašem uverenju; vi ste u procesu izgradnje duhovne osnove na koju se mnogo godina možete oslanjati.

Ozbiljna razmatranja unutrašnjih procesa mogu takodje da uključuju objektiviziranu analizu koja se bazira na ciljevima za kreiranje nekog “reda” u vašem duhovnom životu, otkrivajući vašu duhovnost bez odbacivanja vašeg sadašnjeg načina života, i postizanje boljeg razumevanja vaših skrivenih želja, nada i strahova. Vrata ka shvatanju samog sebe biće integrisana u vaš svakodnevni život. Sada ćete moći da uspešno pomažete drugima ili da budete aktivni u nekoj religioznoj zajednici. Možda ćete čak raditi ne očekujući zahvalnost ili nagradu.
Zahvaljujući Saturnovom stabilizirajućem uticaju ovo je pravi trenutak da ozbiljnije razmislite o snovima ili drugim ekstrasenzornim sposobnostima a da ne budete u opasnosti da budete oboreni s nogu.

 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tvoj omiljeni koktel

Sun Jul 21 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ribe vole egzotične koktele, a Bik skupa pića. Škorpije će začiniti zdrave koktele, Vaga ne može da odoli bobičastom voću, Bik voli luksuzna pića, a energičnog Ovna će osvojiti slatko-kisele kombinacije u čaši.   OVANEnergični Ovan voli da eksperimentiše u životu, a […]