Saturn trigon Neptun *tranzit


Saturn trigon Neptun tranzitFokusirate se na teške teme i neobična duhovna iskustva, interesovanje za okultno je naglašeno,  čežnja za dalekim mestima i putovanjima.
Stičete poštovanje  prijatelja i uglednih ljudi sa vladajućih položaja. Unosite sposobnost imaginacije, idealizam  i praktičnost i sve svoje poduhvate. Veoma povoljno razdoblje za bavljenje naučnim  istraživanjima ili okultizmom. Najjači efekat ispoljava se u posvećivanju duhovnoj sferi života.
Fantazija i realnost će biti u ravnoteži. Nemojte odustati od  vaših snova i ne dozvolite sebi da budete depresivni i frustrirani, poštujete izvesne  potrebe kojih se apsolutno niko ne bi odrekao. Sposobnost da pravite razliku između vizije i  realnosti samo povećava vašu čvrstu veru. Niko vas ne može pokolebati u vašem ubeđenju;  vi ste u procesu izgradnje vaše duhovne osnove na koju se mnogo godina možete oslanjati.  Ozbiljna razmatranja unutrašnjih procesa mogu takođe da uključuju objektivnu analizu  koja se zasniva na ciljevima za kreiranje reda u vašem duhovnom životu, otkrivajući  vašu duhovnost bez odbacivanja vašeg sadašnjeg načina života, i postizanje boljeg  razumevanja vaših skrivenih želja, nada i strahova. Vrata ka poimanju i prihvatanju samog sebe danas se otvaraju – moći ćete sa uspehom da pomognete drugima ili da  budete društveno aktivni ne očekujući zahvalnost  ili nagradu.
Zahvaljujući Saturnovom stabilizirajućem uticaja ovo je pravi trenutak da  ozbiljnije razmislite o snovima ili drugim ekstrasenzornim sposobnostima a da ne budete u  opasnosti da budete oboreni s nogu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Omiljeno cveće

Sun Jun 16 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ako prilikom izbora cveća za vama dragu osobu, ne možete lako da odlučite koje je najadekvatnije, horoskop vam u tome može pomoći. Astrolozi tvrde da svaki znak ima svoje omiljeno. OVAN  On je impulsivan, prepun energije i ambicija. Voli uzazov. Njegove boje […]