Saturn trigon Rx Uran *tranzitSmireno i trezveno promišljanje, metodično sprovođenje novih poduhvata ili promena, potreba za kontrolom i upravljanjem situacijama, uspeh u tehničkim poslovima ili sa inovacijama, intenzivno putovanje.
Ovaj tranzitni aspekt donosi uspeh u bavljenju politikom, poslovanjem i industrijom, naučnim projektima i istraživanjima. Povoljno je i za poslovanje sa velikim preduzećima, trustovima i korporacijama koje imaju koristi za javnost. Spontanost i kontinuitet održavaće harmoniju i ravnotežu u vašem životu. Uživate u osmišljanju i sprovodjenju novih ideja, ali takođe prepoznajete opasnost u novim naporima, vreme je povoljno da eliminišete sve nepotrebne rizike.

Trigon Urana i Saturna je prvi zemljani trigon koji spaja čudesne energije tipične za stabilne znake Bika i Jarca – poželjna je pažljiva procena, brižljiva strategija kako biste napravili prve korake ka novom životu.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 063/222-539

Ovo je idealno vreme da uvedete promene u život, jer će proticati veoma lagano, budite strpljivi i smireni, planirajte svaki naredni korak metodično. Eksperimentišite sa načinima izražavanja, pronalazite nove načine da realizaujete postojeće obaveze bez preteranog uznemiravanja drugih. Preuzmite inicijativne korake u poslovnom usponu inicirajući neophodne promene.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE