Saturn u Škorpionu *Finale preobražaja


Saturn u Škorpionu *Finale preobražajaDanas 17.09. SATURN napušta poslednji stepen znaka Škorpiona, u kom je boravio od 06.10.2012. Teme koje su u jeseni 2012. najavile ovo bolno razdoblje do sada ste uveliko savladali, vreme je zacelilo rane a vi ste od sutra spremni za novi život, znatno zreliji i samosvesniji. Osvrt na prethodne 3 godine doprineće da svoj napredak sagledate u novom svetlu, postavljajući sebi nove ciljeve.
Odvojite malo vremena za sebe danas, prijaće kratak boravak u tišini, izolaciji, odbacite preostale delove prošlosti, uradite meditaciju na oslobadjanje od prevazidjenih obrazaca.
Sledi samo par astroloških smernica za definisanje Saturnovih tranzita:
* kojom natalnom kućom vlada Saturn u vašem ličnom horoskopu
* u kom natalnom znaku se nalazi natalni Saturn (procena dostojanstva)
* u kojoj natalnoj kući se nalazi natalni Saturn, aspekti sa natalnim planetama
* procena dispozicije Saturna
* kojom natalnom kućom je tranzitirao Saturn u Škorpionu, aspekti sa natalnim planetama i natalna dispozicija

SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas…
ZAKAŽITE ODMAH 063/222-539

Zgrabite svoje natalne horoskope – ukoliko je vaš Sunčev ili Ascendentalni znak Jarac ili Škorpion, ako su u vašem natalnom horoskopu lične planete (vladar Asc, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars) ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Dc) pozicionirane na poslednjih 5 stepeni Škorpiona, Bika, Lava i Vodolije ova prognoza će biti veoma značajna za vas.
Sekundarno olakšanje će se odraziti na sve pripadnike fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija) koji su već nedeljama na granici pucanja. Danas ne dozvolite da premor i bes kulminiraju i neodmerenim reakcijama ili postupcima načinite štetu koju ćete teško popraviti u godinama koje slede.
Pred nama je 2,5 godišnji period uspeha i ekspanzije za Ovnove i Lavove, sekundarno i Strelčeve jer njihov vladar Jupiter tranzitira kroz zodijački znak izgona (znak Device).

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 18.09.2015.

Fri Sep 18 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 18. SEPTEMBAR će biti dinamičan u jutarnjoj i večernjoj fazi, a obeležiće ga 3 lunarna aspekta, početak Saturnovog tranzita kroz zodijački znak Strelca i početak faze praznog […]
Astrološki dogadjaji