Seksi tajne


sexSvi znamo koji su romantični a koji odani horoskopski znaci, ali da li znate šta nečiji horoskop govori o njihovoj seksualnosti? Koji znak voli da glumi u krevetu, a ko voli toplo maženje? Filis Vega, autorka knjige „Erotska Astrologija: Seksi tajne vašeg Horoskopa”, je otkrila koji je seksualni stil vašeg partnera u odnosu na horoskop. Ovako ćete otkriti koji su znakovi čine najbolje seksualne kombinacije i kako da oduševite partnera.

 

OVAN
Seksualan stil: Strastven i nestrpljiv. Ovi ljubavnici žele da se bace na posao. Oni nisu od onih koji vas zasipaju cvećem i romantikom. Oni su glumci, ne sanjari. Preferiraju začinjen i energetskiseks sa povremenim naletima vođenja ljubavi.
– Znaju šta žele i žele to odmah – rekla je Vega.
Ako ste vi ono što žele, oni će učiniti sve da vas zadovolje među čaršafima, ali bolje je ne predlagati predigru, zato što je nećete dobiti.
Kompatibilni su sa: Lavom, Strelcem, Blizancem i Vodolijom.
Vole iznenadne i agresivne stvari. Suptilno nije njihova stvar.

 

BIK
Seksualan stil: Oni vole da budu zavedeni polako. Senzualni ljubavnici drže do svojih odluka, a kada odluče da ste vi prava osoba, oni će želeti samo vas. Odani su i ne vole previše komplikovan seks. Mogu da budu u akciji celu noć.
Kompatibilni su sa: Devicom, Jarcem, Rakom, Škorpijom i Ribama.

 

BLIZANAC
Seksualan stil: Pričljivi znak koji se prvo mora stimulisati mentalno, pa onda fizički. Kada se uzbudi, odvucite ga u krevet, pre nego što ga nešto ometa. Seks je vruć i intenzivan, verovatno i perverzan.
– Vole da pričaju u toku seksa i o seksu. Vole da izađu iz kreveta nakon orgazma – kaže Vega.
Kompatibilni su sa: Vagom, Vodolijom, Ovnom, Lavom i Strelcem.

 

RAK
Seksualan stil:
– Rakovi ne padnu lako u krevet. Većinu vremena emotivno grabe vezu, a kada ste u njihovim šapama, ne žele da vas puste – rekla je Vega.
Intenzivni, ozbiljni i posesivni ljubavnici koji vole da se vezuju za omiljene seksualne aktivnosti. Možda deluju stidljivo, ali su veoma posvećeni.
Kompatibilni su sa: Bikom, Devicom, Jarcem, Škorpijom i Ribama.

 

LAV
Seksualan stil: Lav želi da bude zvezda, kako u krevetu, tako i u životu. Ne prihvataju ne kao odgovor. Opustite se i pustite ga da vodi šou za vas.
Kompatibilni su sa: Ovnom, Strelcem, Blizancima, Vagom i Vodolijom.

 

DEVICA
Seksualan stil:
– Oni žele da uđu u čisti i prijatan ambijent. Slatki su, romantični, često u mirnim vezama i vole da imaju partnera koji nije agresivan – rekla je Vega.
Kompatibilni su sa: Bikom, Jarcem i Vagom.

 

VAGA
Seksualan stil: Sofisticirana Vaga je intelektualac i perfekcionista – izvrstan partner u krevetu.
Pristupa seksu intrigiran erotikom i novim konceptom pristupa zadovoljstvu.
Otvorenog uma ali izbirljiv, verovatno će pristati na sve dok ne postane vulgarno.
Kompatibilni su sa: Blizancima, Vodolijama, Ovnovima, Lavovima i Strelčevima.

 

ŠKORPIJA
Seksualan stil: Svi znaju da su Škorpije frikovi, ali ne razumeju svi u kom smislu se za njih kaže da su čudaci. Misteriozni i intenzivni, mogu biti nasini, ali mogu i preferirati celibat. Vole vođenje ljubavi, ne samo 20 minuta u misionarskoj pozi.
– Mora biti više od seksa i ljubavi. Mora biti velika povezanost sa partnerom – rekla je Vega.
Kompatibilni su sa: Blizancima, Ribama, Rakom i Vodolijom.

 

STRELAC
Seksualan stil: Entuzijastilčan svet putnika koji će učiniti da se osećate kao jedina osoba na planeti, kada ste sa njima u krevetu. Ako oseti otvoren put, možda doživite da gledate kako odlazi. Ako ga prisvojite, biće otvoren, avanturističkog duha i posvećen stvaranju zabave. Očekujte požudu na novim i uzbudljivim mestima.
– Udovoljavaju vam i žele da vi njima udovoljite. Probaće sve i svuda – rekla je Vega.
Kompatibilnis u sa: Ovnom, Lavom, Blizancima, Vagom i Vodolijom.

 

JARAC
Seksualan stil : Oni su radoholičari, ali kada su u spavaćoj sobi, probaće da igraju grubo.
– Oni su jedan od najstrastvenijih znakova, a to niko ne zna – rekla je Vega.
Njihova ljubav je duboka i bezuslovna, a kada se zagreju, jako su posvećen.
Kompatibilni su sa: Bikom, Devicom, Rakom, Škorpijom i Ribama.

 

VODOLIJA
Seksualan stil: Niko ne može da zarobi ove ekscentrike. Veliki su intelektualci. Njihov libido se uzdiže mentalnom stimulacijom. Probaće sve što zvuči zanimljivo.
Kompatibilni su sa: Lavom, Ribama, Vagom i Blizancima.

 

RIBE
Seksualan stil : Ljubavnik je kameleon, sposoban da se prilagodi vašim potrebama i željama.
– Fizički prave magiju. Emotivni su, ne intelektualci. Mirna priroda kombinovana sa entuzijazmom za sve što je prirodno ih čini talentovanima i prilagodljivima – rekla je Vega.
Ono što je za druge prljavo, njima se čini zabavno, prilaze spavaćoj sobi sa otvorenim umom i srcem.
Kompatibilni su sa : Vagom, Rakom, Škorpijom i Vodolijom.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 01.07.2015.

Wed Jul 1 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SREDA 01. JULI će biti spokojan dan a obeležiće ga lunarna promena znaka, 2 planetarna i 1 lunarni aspekt. Mesec se kreće od 23° Strelca do 7° Jarca.   Mesec […]

You May Like