Seksualnost *Bik će vas iznenaditi


Seksualnost

U svakom od nas leži divlja strast koja želi da pronađe put kroz lavirint moralnih normi i tabua i pokaže svoje pravo lice. Saznajte šta se sve dešava u svetu seksualnih fantazija svih horoskopskih znakova. Horoskopski znak je poput holograma koji određuje pravac razvoja ličnosti, pa i seksualnosti. Naravno, mnoge stvari su individualne i od toga zavisi da li će neko ostvariti svoje fantazije ili će nastaviti samo da mašta. Kako god bilo, evo koje su to seksualne fantazije za sve horoskopske znakove.

 

OVAN

Ovan je strastven znak i pravi je zavisnik od adrenalina, pa i u seksu voli surove sado-mazo igre koje podstiču lučenje adrenalina. Ali, Ovnove pali svaka akcija koja pored seksa uključuje i opasnost, pa vole seks na čudnim lokacijama poput liftova, u klubu ili gde god da postoji intimna atmosfera i opasnost da neko naiđe. Vole rvanje u krevetu, čupanje za kosu, udaranje po guzi, ugrize itd.

 

BIK

Bik je najčulniji znak u Zodijaku, a pritom je i veliki hedonista, pa voli dobru kombinaciju raznih vrsta uživanja. Najviše vole da iskombinuju uživanje u seksu s uživanjem u hrani, pa će pre seksa uvek konzumirati razne afrodizijake kao što su čokolada, vino, bademi, lešnici… Obožavaju duge poljupce, lizanje celog tela i, naravno, oralni seks u svim oblicima. Takođe, vole i da koriste hranu kao rekvizit, pa u krevetu jednog bika lako može da dođe do mazanja šlagom i, naravno, lizanja, stimulacije bradavica kockicama leda itd.

 

BLIZANCI

Blizanci se pale na ideje i eksperimentisanje. Ne drži ih mesto, ne drži ih jedan partner, kao ni neki poseban način na koji uživaju u seksu. Radije će isprobati sve što im padne na pamet i u tom istraživanju najviše uživaju. Brzo prođu kroz eksperimentisanje s raznim pozama i lokacijama i prelaze na druge perverzije u kombinaciji sa raznim igračkama kao što su vibratori, lisice, kuglice i slično. Vladar ovog znaka je planeta Merkur, koja u nekom svom aspektu predstavlja dvopolnu prirodu (Merkur je ekvivalent Hermesu, odakle je etimološki izvedena i reč hermafrodit), pa pripadnici ovog znaka u istraživanju svoje seksualnosti mogu skrenuti i ka istom polu, ako ne, svakako ih uzbuđuje ta ideja, a takođe ih uzbuđuje i trojka i druge varijante grupnog seksa.

 

RAK

Kod Rakova je seks duboko povezan s emocijama, pa uživaju u dugoj predigri, poljupcima i dodirivanju, ali daleko od toga da ne žele da pređu na konkretnu akciju. Od seksualnih fantazija rado bi isprobali preoblačenje i menjanje uloga i sve ostalo što dodaje emotivni naboj strasnim igrama u krevetu. Ako nađu kompatibilnog partnera, s kojim mogu da izgrade odnos poverenja, spremni su svašta da isprobaju, samo ako se uklapa u njihov emotivni svet.

 

LAV

Lavovi su ponosni u svemu pa i u seksu i vole da se pokazuju pred drugima, pa ih zato uzbuđuju ideje kao što je seks na otvorenom (za razliku od Ovna kojeg uzbuđuje opasnost, kod Lavova postoji i doza egzibicionizma) – mesta poput plaže ili parka. Uživaju i u striptizu i svemu drugom u čemu se seksualnost otvoreno prikazuje, međutim, ipak u seks unose emocije pa ne odlaze predaleko.

 

DEVICA

Seksualnost jedne Device je sputana moralno-emotivnim okovima, pa je teško uvući im se u krevet. Do njihove spavaće sobe dolazi se tako što morate da prođete čitav niz raznih testova, kako bi dostojanstvena Devica stekla poverenje. Ali, jednom kad ste ušli u njen intimni svet, Devica je sklona raznim perverzijama, koje se uglavnom vrte oko ideje zarobljenosti i oslobađanja, pa njihove fantazije obavezno uključuju vezivanje, dominaciju, emotivnu borbu i u te svrhe koriste lisice, uže, svilenu maramu i sve čime se mogu vezati ruke, oči ili i jedno i drugo.

 

VAGA

Vage su senzualne, razigrane i estetski nastrojene i pale se na sve što lepo izgleda. Ideja lepote i otmenosti ih uzbuđuje do te mere da vole da isprobaju sve što im podstiče maštu na tu stranu. Vole prljave razgovore, ali oni moraju biti lepi i kreativni, zatim igranje uloga, ali to kod njih izgleda kao u pozorištu i mora imati umetničku crtu. Na telu ih najviše uzbuđuje guza (opet estetika), vole da je gnječe (ili da njima to rade), pljeskaju, grizu, ali sve to mora imati dozu otmene senzualnosti.

 

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka imaju jak libido i želja za seksom kod njih je ogromna, pa nije retko i da se “navuku” na seks i ne mogu bez njega. Škorpije su sposobne za velike transformacije, pa će u seksu isprobati sve. Vole dominaciju u svakom obliku, i kad su one dominantne i kada je partner dominantan, ali su osetljuve i ranjive, pa ako ih povredite spavaćete s neprijateljem. Škorpije seks doživljavaju kroz tamne aspekte ličnosti i ne vole da iznose prljav veš, a ima ga podosta, ali u intimnoj atmosferi (što kod njih znači – skriveno), isprobaće sve moguće fantazije koje postoje, u zavisnosti od faze u kojoj se nalazi njihova seksualnost. Kako sazrevaju, tako menjaju faze i afinitete, a kroz tu transformaciju uče i pronalaze sebe. S njima je sve moguće!

 

STRELAC

Strelac je najenergičniji znak Zodijaka i pravi je avanturista. Nema određene fantazije koje ga posebno pale, već ga uzbuđuje faktor iznenađenja, pa će rado isprobati seks na otvorenom, u kolima pored puta ili bilo gde, ali ne sme biti samo seks, mora biti čitava avantura. Vole otvoren prostor i prljave razgovore, vole da istražuju, ali ne i da čekaju jer to sputava njihovu dinamičnu prirodu.

 

JARAC

Jarčevi su naizgled hladni, ali u krevetu mogu biti i te kako strastveni. Vole da istražuju, pa će rado probati sve, ali za razliku od Blizanaca, ne pale se na samo istraživanje nego žele zaista da pronađu šta im odgovara, a onda se vraćaju svojoj omiljenoj pozi, ulozi, igrački ili nekoj perverziji koja im je donela užitak. Vole dominaciju, ali uglavnom žele da su oni dominantni.

 

VODOLIJA

Ovo je najprogresivniji znak Zodijaka. Vodolija voli sve novitete pa će prva isprobati sajber-seks, seks preko Skajpa ili seksi poruke. Skloni su svim vrstama perverzija, pa ih drugi znakovi mogu smatrati i nastranima, iako ih najčešće doživljavaju kao interesantne likove. Slobodne su u seksu i nisu mnogo emotivne, pa će isprobati sve što žele i zato je ovo znak koji je najskloniji grupnom seksu, što je i njihova najveća fantazija.

 

RIBE

Ribe su sklone raznim perverzijama i lako se mogu izgubiti u okeanu svoje seksualnosti. Emotivne su, ali sklone uticaju drugih, pa mogu poprimiti partnerove sklonosti. Stopala su njihova glavna erogena zona (pored polnih organa), pa ih pali sve što ima veze sa stopalima. Veoma su maštovite, vole da se snimaju, gledaju, pa i da gledaju druge, makar iz prikrajka.

IZVOR: gm-radio


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Partnerstva: Raku treba neko brižan

Fri Jun 5 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Svaki horoskopski znak traži drugačijeg partnera i očekuje od njega određene kvalitete. Evo kako horoskopski znaci procenjuju ljubavnike i koje osobine traže od partnera.   OVAN Ovnu treba partner: * koji mu dozvoljava da vodi * koji ima potrebu za uzbuđenjem i […]
Pun Mesec u zodijačkom znaku Raka

You May Like