SEVERENI ČVOR u BLIZANCIMA 2021.


A QUICK RECAP
Ako ste malo čitali o astrologiji već ste se susreli sa informacijom da se se zodijačkim znakom Blizanaca i vladarom Merkurom povezuju marketing, prodaja i manipulacije informacijama, mediji, kopiranje, mala deca (uzrast 4-9 godina). Baš u tim segmentima opisanim Merkurom i Blizancima caruje Severni čvor od decembra 2020. i još nekih 7 meseci. Bilo je zabavno u početku, ali poput neke šarene žvakaće gume već do danas je sve to prilično izbledelo…

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

ZA TVOJ NATALNI HOROSKOP klik na link NATALNA KARTA

ŠTA nam je doneo Severni čvor u Blizancima?

INFANTILIZACIJA (ili debilizacija) PUBLIKE pripovedanjem, gde je medij uspavljivač i kazivač bajki koje treba da usmere odrasle učesnike diskursa iz publike da se opredele za ubeđenje, činjenje, verovanje.

COPY ERA U sred smo Era atrofirane autentičnosti. Sve je manje više isto, koji god sadržaj da sam osmislila davne 2004, na većini Astro stranica danas zatičem prepričan identičan format. Ni na jednoj astro stranici nema sadržaja koji je autentičan zaključak.

SHARE Don’t Copy! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MARKETING Ako ste malo čitali o astrologiji već ste se susreli sa informacijom da se se zodijačkim znakom Blizanaca i vladarom Merkurom povezuju marketing, prodaja i manipulacije, kopiranje, mala deca (uzrast 4-9, površne i neproverene informacije.

Baš u tim segmentima opisanim Merkurom i Blizancima caruje Severni čvor od decembra 2020. i još nekih 7 meseci. Sigurno ste već u bili u situaciji da vam se prodaje priča o besplatnim lajvovima, nekoliko stotina sati edukacije, hiljada strana kopiranog materijala, od ljudi koji zapravo u poslu koji prodaju marketinškim šemama nemaju apsolutno nikakvo stvarno iskustvo… a sa tim se suočite tek nakon što platite uslugu i shvatite da ste naseli na praznu priču.
I kada ste nezadovoljni rezultatom primitivno je optužiti odabranu nišu, odbacite taj infantilni stav i vratite se na realne opipljive vrednosti, pouzdane kvalitete koji su nastajali kroz decenije rada.Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur opozicija Rx Saturn *tranzit

Sun Aug 1 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email MERKUR OPOZICIJA Rx SATURN 22° LAV/VODOLIJA Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA Definišite zodijački odeljak od 20° do 24° Bika, LAVA, Škorpiona ili VODOLIJE, i da li su planetarne pozicije u ovom segmentu i u kojoj meri lične. […]