SEVERNI MESEČEV ČVOR konjunkcija BETELGEZ 28° Blizanci


Sazveždje Orionis, nalazi se na 28° 45’ Blizanaca 

Ratnička slava, unapredjenje i bogatstvo. Izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umetnostima i nauci. Ako se u vašem natalnom horoskopu na ovom stepenu nalazi Sunce, Mesec ili Jupiter izvesna je neizmerna sreća i velike počasti.

Betelgez je nepravilno promenljiva narandžasta zvezda, smeštena na levom Orionovom ramenu. Naziv potiče od Ibutu-I-Džauza, tj. Pazuh Glavnog ili Giganta, ali prema Balindžeru znači „dolazak grane“.

Uticaj: prema Ptolomeju, ima prirodu Marsa i Merkura, a Alvidas navodi dobar aspekt izmedju Merkura, Saturna i Jupitera. Donosi ratničku slavu, unapredjenje i bogatstvo.

U Zenitu horoskopa: izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umetnostima i nauci. Ako je u isto vreme sa Suncem, Mesecom ili Jupiterom, neizmerna sreća i velike počasti.
Sa Suncem: zainteresovanost i sposobnost za okultne i mistične delatnosti, akutna oboljenja, groznice, slava i visok položaj okončavaju se propašću na kraju.
Sa Mesecom: delatan um, jaka volja, uzburkanost, ispod uzdržanosti krije se buntovnički duh, vojni uspeh uz ispaštanje zbog svadja sa pretpostavljenima, mogućnost za sticanje velike moći, počasti i blagostanja.
Sa Merkurom: ozbiljnost, studioznost, naklonost nauci i književnosti; nepovoljno za dobit, slava kroz bavljenje pisanjem ili graviranjem u metale, povoljno za zdravlje uz podložnost nezgodama.
Sa Venerom: izvesna povučenost i rezervisanost, izuzetan dar za pravljenje finog nakia, povoljno za dobit, neka žalost povezana sa porodicom ili brakom.
Sa Marsom: oprez, uzdržanost, dobar vodja i organizator, počast i visoko zvanje u ratničkim poslovima.
Sa Jupiterom: ozbiljan i studiozan um, bavljenje opasnim i unosnim poslovima, velike počasti u crkvi ili na području prava.
Sa Saturnom: promućurnost, prepredenost, lukavo nepoštenje, izdaja prijatelja, život pun zbivanja, sa puno uspona i padova, konačno bogatstvo, ali uz malo raskoši, nepovoljno za porodična pitanja.
Sa Uranom: hitar, delatan i zao um, pomućuran zločinac, opšte poznat kao varalica i falsifikator, ali retko kad biva uhvaćen, sasvim prijatno ponašanje, velikodušnost i dobro srce, posedovanje hipnotičkih moći i sposobnosti čitanja misli.
Sa Neptunom: pronicljivost, mehaničke sposobnosti, mogućnost pronalaska neke mehaničke naprave, zanimanje za spiritualizam, neko telesno oboljenje ili patnja, mentalni poremećaji, nije dobro za dobit, najveći uspeh kroz partnerstvo, povoljno za brak i decu, ali nesloga sa braćom i sestrama, podložnost nekoj teškoj ili kobnoj nezgodi u zrelim godinama.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

VENERA konjunkcija BELATRIKS

Tue Jul 28 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Iz sazveždja Orionis, nalazi se na 21° 28’ BlizanacaBelatriks je blago promenljiva bledo-žuta zvezda, smeštena u levom Orionovom ramenu. Naziv znači „žena – ratnik“, ali prema Balindžeru, značenje je „Brzi dolazak“ ili „Hitro uništenje“. Belatriks je Marsovog i Merkurovog uticaja. Ako se Venera […]