SEVERNI MESEČEV ČVOR konjunkcija BETELGEZ 28° Blizanci


Sazveždje Orionis, nalazi se na 28° 45’ Blizanaca 

Ratnička slava, unapredjenje i bogatstvo. Izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umetnostima i nauci. Ako se u vašem natalnom horoskopu na ovom stepenu nalazi Sunce, Mesec ili Jupiter izvesna je neizmerna sreća i velike počasti.

Betelgez je nepravilno promenljiva narandžasta zvezda, smeštena na levom Orionovom ramenu. Naziv potiče od Ibutu-I-Džauza, tj. Pazuh Glavnog ili Giganta, ali prema Balindžeru znači „dolazak grane“.

Uticaj: prema Ptolomeju, ima prirodu Marsa i Merkura, a Alvidas navodi dobar aspekt izmedju Merkura, Saturna i Jupitera. Donosi ratničku slavu, unapredjenje i bogatstvo.

U Zenitu horoskopa: izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umetnostima i nauci. Ako je u isto vreme sa Suncem, Mesecom ili Jupiterom, neizmerna sreća i velike počasti.
Sa Suncem: zainteresovanost i sposobnost za okultne i mistične delatnosti, akutna oboljenja, groznice, slava i visok položaj okončavaju se propašću na kraju.
Sa Mesecom: delatan um, jaka volja, uzburkanost, ispod uzdržanosti krije se buntovnički duh, vojni uspeh uz ispaštanje zbog svadja sa pretpostavljenima, mogućnost za sticanje velike moći, počasti i blagostanja.
Sa Merkurom: ozbiljnost, studioznost, naklonost nauci i književnosti; nepovoljno za dobit, slava kroz bavljenje pisanjem ili graviranjem u metale, povoljno za zdravlje uz podložnost nezgodama.
Sa Venerom: izvesna povučenost i rezervisanost, izuzetan dar za pravljenje finog nakia, povoljno za dobit, neka žalost povezana sa porodicom ili brakom.
Sa Marsom: oprez, uzdržanost, dobar vodja i organizator, počast i visoko zvanje u ratničkim poslovima.
Sa Jupiterom: ozbiljan i studiozan um, bavljenje opasnim i unosnim poslovima, velike počasti u crkvi ili na području prava.
Sa Saturnom: promućurnost, prepredenost, lukavo nepoštenje, izdaja prijatelja, život pun zbivanja, sa puno uspona i padova, konačno bogatstvo, ali uz malo raskoši, nepovoljno za porodična pitanja.
Sa Uranom: hitar, delatan i zao um, pomućuran zločinac, opšte poznat kao varalica i falsifikator, ali retko kad biva uhvaćen, sasvim prijatno ponašanje, velikodušnost i dobro srce, posedovanje hipnotičkih moći i sposobnosti čitanja misli.
Sa Neptunom: pronicljivost, mehaničke sposobnosti, mogućnost pronalaska neke mehaničke naprave, zanimanje za spiritualizam, neko telesno oboljenje ili patnja, mentalni poremećaji, nije dobro za dobit, najveći uspeh kroz partnerstvo, povoljno za brak i decu, ali nesloga sa braćom i sestrama, podložnost nekoj teškoj ili kobnoj nezgodi u zrelim godinama.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

VENERA konjunkcija BELATRIKS

Tue Jul 28 , 2020
Iz sazveždja Orionis, nalazi se na 21° 28’ BlizanacaBelatriks je blago promenljiva bledo-žuta zvezda, smeštena u levom Orionovom ramenu. Naziv znači „žena – ratnik“, ali prema Balindžeru, značenje je „Brzi dolazak“ ili „Hitro uništenje“. Belatriks je Marsovog i Merkurovog uticaja. Ako se Venera nađe na ovoj zvezdi, biće mnogo ispaštanja u […]