Severni mesečev čvor *Rahu


severni cvorZmajeva glava, Caput Draconis ili Rahu u istočnoj tradiciji) ukazaće u kojoj životnoj oblasti možemo definisati naše stanje harmonija, čemu bi trebalo da težimo u životu i čemu se, realno, možemo nadati. Pokazuje na sve što bi naša duša želela da završi u ovoj inkarnaciji, i uči nas kuda treba da se usmerimo u životu da bismo to završili. Ako budemo išli tim putem naše duhovnog uskladićemo se sa fizičkim i bićemo ispunjeni i zadovoljni svojim životom. Skretanje sa tog puta je uzrok većine problema koje ljudi iskuse tokom života. U tom smislu životi jesu determinisani, jer svako preveliko odstupanje od “zadatog pravca” može izazvati odredjene posledice. Naravno i ovde imamo mogućnost slobode izbora tako što možemo odbaciti ono što nam čvorovi nude i kuda nas usmeravaju. Medjutim, kao i mnogi astrolozi, zastupam misljenje da taj “putokaz” treba slediti i da ga nikako ne treba odbaciti. 

Sa druge strane, ne treba činiti ni drugu grešku time što ćemo u potpunosti odbaciti onaj “ranac” i okrenuti se napretku koji nudi Severni čvor. Ne, mudrost je upravo u tome da treba spojiti iskustvo sa šansama koje se nude i to je jedini pravi put do cilja kome svaka duša teži. Upravo se iz negativnih iskustava mogu izvući najjače i najjasnije pouke koje će, kao neki čaroban ključ, otključavati “vrata” koja su pred nama. Severni čvor upravo traži da ne zaboravimo na prošlost, da je poštujemo (ma kakva ona bila), i da ta iskustva upotrebimo na koristan način. U dodiru sa Suncem ili Mesecom može negativno delovati na um i duh, ali može dati i velike psihičke moći i okultne sposobnosti – u zavisnosti od toga u kojoj meri je natus sposoban da se odupre zamkama tih oblasti.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Južni mesečev čvor *Ketu

Thu Mar 28 , 2013
Zmajev rep, Cauda Draconis ili Ketu, u istočnoj tradiciji predstavlja arhivu svih podataka koji se odnose na naše ranije inkarnacije, ali i naše korene i sve osobine naših predaka (ili nas samih) koje smo nasledili genetskim putem. To je kompletno znanje koje smo stekli u prethodnim životima i koje, kao […]