Severni mesečev čvor *Rahu


severni cvorZmajeva glava, Caput Draconis ili Rahu u istočnoj tradiciji) ukazaće u kojoj životnoj oblasti možemo definisati naše stanje harmonija, čemu bi trebalo da težimo u životu i čemu se, realno, možemo nadati. Pokazuje na sve što bi naša duša želela da završi u ovoj inkarnaciji, i uči nas kuda treba da se usmerimo u životu da bismo to završili. Ako budemo išli tim putem naše duhovnog uskladićemo se sa fizičkim i bićemo ispunjeni i zadovoljni svojim životom. Skretanje sa tog puta je uzrok većine problema koje ljudi iskuse tokom života. U tom smislu životi jesu determinisani, jer svako preveliko odstupanje od “zadatog pravca” može izazvati odredjene posledice. Naravno i ovde imamo mogućnost slobode izbora tako što možemo odbaciti ono što nam čvorovi nude i kuda nas usmeravaju. Medjutim, kao i mnogi astrolozi, zastupam misljenje da taj “putokaz” treba slediti i da ga nikako ne treba odbaciti. 

Sa druge strane, ne treba činiti ni drugu grešku time što ćemo u potpunosti odbaciti onaj “ranac” i okrenuti se napretku koji nudi Severni čvor. Ne, mudrost je upravo u tome da treba spojiti iskustvo sa šansama koje se nude i to je jedini pravi put do cilja kome svaka duša teži. Upravo se iz negativnih iskustava mogu izvući najjače i najjasnije pouke koje će, kao neki čaroban ključ, otključavati “vrata” koja su pred nama. Severni čvor upravo traži da ne zaboravimo na prošlost, da je poštujemo (ma kakva ona bila), i da ta iskustva upotrebimo na koristan način. U dodiru sa Suncem ili Mesecom može negativno delovati na um i duh, ali može dati i velike psihičke moći i okultne sposobnosti – u zavisnosti od toga u kojoj meri je natus sposoban da se odupre zamkama tih oblasti.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Južni mesečev čvor *Ketu

Thu Mar 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zmajev rep, Cauda Draconis ili Ketu, u istočnoj tradiciji predstavlja arhivu svih podataka koji se odnose na naše ranije inkarnacije, ali i naše korene i sve osobine naših predaka (ili nas samih) koje smo nasledili genetskim putem. To je kompletno znanje koje […]