ŠKOLA NUMEROLOGIJE *Spoznajte magiju brojeva


INTENZIVAN numerološki kurs *Spoznajte magiju brojeva

Brojevi su svuda oko nas – u datumu rođenja, broju kuće ili stana, telefonskom broju koji ste namerno odabrali ili je možda čudnim sticajem okolnosti dospeo u vaše ruke… Započnite čudesno putovanje stazom brojeva, zagrebite tajne drevnih numeroloških sistema i saznajte šta vas lično čeka u 2020. godini. Naučite kako da jezik naših ličnih brojeva prevedete u kalendar pametnih poteza.

Otac numerologije, poznati grčki filozof i matematičar Pitagora, govorio je da je čitav svemir izgradjen na brojevima, a sistematska upotreba najranijih brojeva počela je još u doba drevnih Sumera, dok se kod Egipćana javlja davne 4241. godine pre Hrista. Započnite čudesno putovanje stazom brojeva, naučite sve tajne drevnih numerololoških sistema.
Predstavljamo ŠKOLU NUMEROLOGIJE – izuzetno funkcionalnu celinu osmišljenu kroz niz predavanja i praktičnih zadataka koji će vam omogućiti da za samo 3 meseca naučite sve o numerologiji.
Nije neophodni nikakvo prethodno poznavanje Numerologije ili Astrologije.

Ukoliko tražite način da iznova radite na sebi ili pomažete drugima, ukoliko želite nešto više od povremenog razgovora sa numerologom, iskoristite izuzetnu priliku da na putu kroz život prepoznate tajne signale kojih je većina nesvesna. Pomoću BROJEVA spoznajte put ka sreći.

NOVO *ONLINE INDIVIDUALNA EDUKACIJA*

PROGRAM ŠKOLE NUMEROLOGIJE JE PODELJEN U ČETIRI CELINE
~ NATALNA NUMEROLOGIJA
Uvod u numerologiju, razlike u numerološkim sistemima, izračunavanje numerološkog trobroja, simbolizam i karakteristike brojeva, planetarni ekvivalencija, sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli

~ PROGNOZE
PREDIKTIVNI SISTEMI I CIKLUSI u prognozama Godišnje, mesečne i dnevne prognoze, piramidalna numerologija

~ SINASTRIJA – UPOREDNA NUMEROLOGIJA
Numerologija odnosa i uporedna numerologija – poslovna, porodična i emotivna, sublimiranje faktora u sinastriji

~ VEŠTINA INTERPRETACIJE
Specifični lični brojevi, karmička numerologija, numerološka sinteza, usavršavanje veštine interpretacije i konsultacije

TEME KOJE SE OBRADJUJU
* Uvod u numerologiju
* Razlike Numeroloških sistema
* Numerološke formule
* Značenje BROJEVA, planetarni ekvivalencija
* Analiza natalnog trobroja
* Sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli
* PROGNOZE – godišnje i mesečne prognoze
* Ciklusne prognoze definisanje ciklusa Vrhunca i Izazova
* Vremenska tablica *prognoza iz godine u godinu
* Planovi izražavanja
* Psihomatrice
* Piramidalna numerologija
* Pitagorina numerologija TROBROJ
* Pitagorina piramida
* NUMEROLOGIJA IMENA – značenje SLOVA, imena
* Numerologija odnosa, uporedna numerologija
* TRANZITI u numerologiji IMENA I PREZIMENA
* Usavršavanje veštine tumačenja, sinteza

Dinamika – DVOČAS u trajanju od 90 minuta jednom nedeljno
Rad u malim grupama 3 do 5 polaznika.
Obezbedjen je test za utvrdjivanje stečenog znanja na kraju svakog modula, i prateći materijal u pdf formatu.

Kontakt telefon za informacije: 063/ 222 539
Obezbedjen je test za utvrdjivanje stečenog znanja na kraju svakog modula i prateći materijal u pdf formatu.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Početno slovo imena L

Tue Jan 5 , 2021
Slovo L korespondira se petim i jedanaestim astrološkim poljima. Dolazi do značaja u sedmom polju odnosa, trećem takođe u polju komunikacije i praktičnosti, ali više vladavine reči. Vrlo je komunikativno slovo, nije baš rečito, ali silu mudrosti ili silnu mudrost rado prenosi zajednici, malom krugu ljudi, onima koji ga žele […]