Solarna eklipsa Juni 2020.


Imajte na umu da živimo u jednom potpuno Novom Svetu, od sredine marta 2020. Dakle sve što je dobro funkcionisalo ranije sada nas zadržava, pozvani smo da naučimo da budemo otvoreni, ne blokirani u vezanosti za stare životne obrasce i navike, već otvoreni za promene.
Završeno je jedno veliko poglavlje u našim životima i spremni smo da započnemo novu životnu fazu.
Ipak, većina živi stare okvire, još uvek je dobro poznati sigurni režim jedini izbor, izbor za koji su još uvek u priličnj meri vezani i sa kojim se još uvek u priličnoj meri identifikuju.

Medjutim, PERIOD EKLIPSE kako na globalnom tako i na individualnom nivou OTVARA PROSTOR. Sada smo pozvani da naučimo kada i kako da primimo nove obrasce življenja, da ne budemo zaglavljeni u toj vezanosti za stare modele ponašanja (da, pod “staro” mislim na period pre početka marta 2020.). Evoluciju Duše i Solarnu eklipsu sa Severnim čvorom na 00° Raka smo imali još Juna 2001., pa je SADA dobra ideja da se prisetite dogadjaja koji su se okončali u tom periodu, i dogadjaja iz tog perioda u kojima sada tek sagledavate značajne početke za život koji ste živeli tokom perioda 2001-2020.
Naravno, ne očekujte da se ponove dogadjaji iz 2001, jer kolektivno je evoluiralo od 2001 do danas, najbitnije i mi smo sada mnogo drugačiji u odnosu na to ko smo bili 2001.
Koje sada prioritete OSEĆATE da treba pozicionirati u prvi plan?

Ukoliko ne primećujete nametnuti ili ponudjeni prostor za PROMENE slobodno posegnite i potražite podršku u procesu spoznaje i prilagodjavanja, ili ako imate bilo kakve izazove ili prelaznu nesigurnost.
Izvesno je da su lična ograničenja bila glavni pokretači kreativnog ili neobičnog pristupa, a upravo saosećajni pristup prema sebi i drugima zaista sada može da kreira prostor za tu veliku promenu koja je neophodna, za taj ključni iskorak u NOVO.
Potražite za sebe podršku za prevazilaženje tih ličnih ograničenja koja treba prepoznati sada. Prolazimo kroz težak period, ali niko ne kaže da morate sve obaviti sami.
Obratiti se za pomoć drugima je znak emocionalne zrelosti, pokazatelj društvene inteligencije.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Budite otvoreni jasno čujete potrebe drugih, da budite svesni tih jednostavnih informacija koje dobijate, bez pokušaja da tumačite izmedju redova. Govorite iskreno, ali još bitnije budite sasvim otvoreni da čujete šta je istina koju žive drugi.

Obzirom da se većina sukoba svodi na neispunjene ili potisnute potrebe, kada te potrebe možemo prepoznati kod drugih i kod sebe, i kada ih prenosite bez ikakve presude ili krivice, stvari se otvaraju i rešenja se vrlo brzo pojavljuju. Stoga kada osvestite sukob zapitajte se koja od vaših najosnovnijih potreba nije zadovoljena, da li se osećate neprihvaćeno, nevoljeno? Da li osećate da gubite kontrolu nad dogadjajima, nesigurni ste, zapetljani u bezizlaznim situacijama?
Mogući izlaz je u odustajanju od želje da se osećate cenjenim ili voljenim, otpuštanju potrebe da držite stvari pod kontrolom.
Najbolje što možete je da izbegavate brzo donošenje zaključaka, govorite i slušajte od srca, ostanite znatiželjni i otvoreni da čujete šta je istina koju vam izražava osoba sa kojom komunicirate.

U periodu od Eklipse do 20.07. budite otvoreni za preuzimanje novih ideja. Budite usredsređeni i dajte sve od sebe da osetite svoje potrebe, da prizemljite lični osećaj – pokušajte koristeći svesno disanje i fleksibilno osvešćivanje okolnosti. Sagledavajte dogadjaje iz perspektive posmatrača, bilo da je reč o emocionalnom i mentalnom aspektu posmatranja.

Postavljanje namera za pomračenje Sunca drugačije je od redovnog procesa Mladog Meseca – uostalom, postavljamo ih za naredni period šestomesečnog ciklusa pomračenja, a ne samo narednih 28 dana. Stoga budite sada otvoreni da stvarate autentičniju vezu sa svojim emocijama, pobrinite se da realizujete svoje unutrašnje potrebe, negujući ambijent u kom živite.

Najzad budite svesni da NIŠTA NE TRAJE ZAUVEK.
Tokom naredne četiri nedelje učitavamo POTPUNO NOVE MODELE ŽIVLJENJA, ponašanja, razumevanja. Najbolje što možete je da dozvolite sebi da budete u tihom, otvorenom stanju, imajući nameru da taj spokojni model posmatranja razvijate postepeno kreirajuži život kakav zaslužujete i želite za sebe.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Retrogradni Neptun u natalnom horoskopu

Tue Jun 23 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Neptunov simbol se sastoji od polumeseca duše koji se uzdiže iz krsta materije. Horizontalne linije krsta spajaju se sa donjim delom simbola sugerišući gotovo inverziju simbola krsta, tako da izgleda kao da potiče od polumeseca duše u rastu. Tu se bezobličnost uzdiže […]