fbpx
Thu. Jun 20th, 2024

Uvod u Numerološki profil


Spicum ASTRO Community

[op3_menu_render menu_id=’6874′ uuid=’pTjWXlkK’ page_id=’47646′ page_timestamp=’1677225407′][/op3_menu_render]

Uvod u Numerološki profil

Uvod u Numerološki profil

Ono što je ključ jesu vremenski ciklusi i različite cikličnosti, najčešće prirodnih pojava. Tu su i kalendari koji su posvećeni raznim Bogovima, na primer gde godina ima 260 dana (13 meseci po 20 dana); tu su kalendari koji se služe sa 120 000 godina, 18 000 godina, 1 753 005 godina, 6 480 000 itd. Kao što vidimo, ovde su prisutni samo brojevi koji u sebi imaju ogromne cifre.
Kineski kalendari su, na primer, povezani sa kalendarskim ciklusima koji su povezani dalje sa kompletnim sistemom mera i težina. Kao što znamo u Bibliji se govori o tome da je Bog stvorio ovaj svet brojem, merom i težinom. Drevni kineski mudraci govore o tome, da je kalendar matematički model savršenstva ovog sveta i da čovek i priroda, neumitno funkcionišu po prirodnim ciklusima i niko tome ne može izbeći.
Takođe, kalendar služi za čitanje vremena. On nije ništa drugo do grupe i familije brojeva, koji stoje u tačno određenim sistemskim odnosima jednog prema drugom i simbolišu određene stvari. Na isti način brojevi se koriste u numerologiji kada se vrši predikcija nečije sudbine ili budućnosti. Bilo da je u pitanju pojam, stvar, događaj, čovek, grupa ljudi, jedan grad, jedna država itd.
Direktno iz kalendara proizilaze, astrologija, horoskopi kao i zodijački znaci. I iz čega oni proizilaze? Proizilaze iz brojeva! Takođe 5 elemenata i Teorija 5 elemenata (koja se koristi u kineskom horoskopu, Feng Šuiju, akupunkturi i orijentalnoj medicini) proizilaze iz kalendara i brojeva. Mnoge stvari se u kalendaru vrte oko broja 1, 4, 5, 7, 12, 28, 30, 31 itd. Jasno nam je na osnovu kalendarskih i ostalih značenja, šta analogno tome oni predstavljaju u numerologiji.
Kalendari su sinonimi striktnih vremenskih i cikličnih poredaka, koji su izraženi brojevima. U brojevima su kodirani nepromenljivi i večni principi postojanja života na našoj planeti, kojima dominira vreme.
Znajući brojeve datuma svog rođenja mi možemo bolje upoznati sebe i one oko sebe. Naime, neko ko je rođen u proleće ili jesen, po svojoj psihofizičkoj konstituciji, po svojim talentima i sudbini, nikako ne može biti isti ili sličan onome ko se rodio u leto ili neko drugo godišnje doba. Naš datum rođenja govori nam koja smo konstitucija, koji smo psihološki tip ličnosti, šta nam prija, šta nam ne prija; kojim smo bolestima predisponirani, šta može biti dobro a šta loše za nas sada, u našoj budućosti, bližoj i onoj daljoj. Ako poznajemo brojeve, oni će nam reći sve.
Pored ovoga treba poznavati i kalendar doba u kome živimo. Stoga proučite i kalendar kojim se služimo danas s početka 21. veka, da biste mogli zaista razumeti numerologiju, a posebno načine na koje se u njoj vrši predikcija odnosno prognoza budućnosti, kako za pojedinca tako i za širi plan kao što je grad, pokrajina, država ili pak čitava planeta.

Materijali

PDF

Kao što se Vaše karakterne osobine ogledaju u ličnom broju, tako se i Vaša emotivnost reflektuje kroz izražajni broj. Ovaj broj oslikava skrivena osećanja, kao i ono čemu stremite u partnerskim odnosima…

DOWNLOAD>>>

O autoru JASMINA KNEŽEVIĆ

Profesionalni konsultant Zapadne Asrologije i Numerologije, autorka i urednica web stranice Spicum.com, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Od 2000. pun fokus na individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. organizator i predavač dvogodišnjeg programa Škole Astrologije i Numerologije, kreator inovativnog programa edukacije Kombinovanje Astroloških i Numeroloških alata za profesionalne konsultante…

+38 1 63 222 539

spicum@spicum.com

8 – 21 Ponedeljak – Subota 

Copyright © YourCompany. All Rights Reserved


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE  

NEZNALICE I LOPOVI mojih autorskih tekstova (Astrofon21, IG tvoja_srecna_zvezdica - ti si lopov koji krade i preti onima koji kradu od tebe :p jednostavno je prestani TI da kradeš od drugih)

Možete probati da kradete ovaj tekst ali kao i uvek nemate ZNANJE i ISKUSTVO koji su neophodni da tumačite :p

Call now