Spicum ASTRO
Community

Uvod u Numerološki profil

Uvod u Numerološki profil

Ono što je ključ jesu vremenski ciklusi i različite cikličnosti, najčešće prirodnih pojava. Tu su i kalendari koji su posvećeni raznim Bogovima, na primer gde godina ima 260 dana (13 meseci po 20 dana); tu su kalendari koji se služe sa 120 000 godina, 18 000 godina, 1 753 005 godina, 6 480 000 itd. Kao što vidimo, ovde su prisutni samo brojevi koji u sebi imaju ogromne cifre.
Kineski kalendari su, na primer, povezani sa kalendarskim ciklusima koji su povezani dalje sa kompletnim sistemom mera i težina. Kao što znamo u Bibliji se govori o tome da je Bog stvorio ovaj svet brojem, merom i težinom. Drevni kineski mudraci govore o tome, da je kalendar matematički model savršenstva ovog sveta i da čovek i priroda, neumitno funkcionišu po prirodnim ciklusima i niko tome ne može izbeći.
Takođe, kalendar služi za čitanje vremena. On nije ništa drugo do grupe i familije brojeva, koji stoje u tačno određenim sistemskim odnosima jednog prema drugom i simbolišu određene stvari. Na isti način brojevi se koriste u numerologiji kada se vrši predikcija nečije sudbine ili budućnosti. Bilo da je u pitanju pojam, stvar, događaj, čovek, grupa ljudi, jedan grad, jedna država itd.
Direktno iz kalendara proizilaze, astrologija, horoskopi kao i zodijački znaci. I iz čega oni proizilaze? Proizilaze iz brojeva! Takođe 5 elemenata i Teorija 5 elemenata (koja se koristi u kineskom horoskopu, Feng Šuiju, akupunkturi i orijentalnoj medicini) proizilaze iz kalendara i brojeva. Mnoge stvari se u kalendaru vrte oko broja 1, 4, 5, 7, 12, 28, 30, 31 itd. Jasno nam je na osnovu kalendarskih i ostalih značenja, šta analogno tome oni predstavljaju u numerologiji.
Kalendari su sinonimi striktnih vremenskih i cikličnih poredaka, koji su izraženi brojevima. U brojevima su kodirani nepromenljivi i večni principi postojanja života na našoj planeti, kojima dominira vreme.
Znajući brojeve datuma svog rođenja mi možemo bolje upoznati sebe i one oko sebe. Naime, neko ko je rođen u proleće ili jesen, po svojoj psihofizičkoj konstituciji, po svojim talentima i sudbini, nikako ne može biti isti ili sličan onome ko se rodio u leto ili neko drugo godišnje doba. Naš datum rođenja govori nam koja smo konstitucija, koji smo psihološki tip ličnosti, šta nam prija, šta nam ne prija; kojim smo bolestima predisponirani, šta može biti dobro a šta loše za nas sada, u našoj budućosti, bližoj i onoj daljoj. Ako poznajemo brojeve, oni će nam reći sve.
Pored ovoga treba poznavati i kalendar doba u kome živimo. Stoga proučite i kalendar kojim se služimo danas s početka 21. veka, da biste mogli zaista razumeti numerologiju, a posebno načine na koje se u njoj vrši predikcija odnosno prognoza budućnosti, kako za pojedinca tako i za širi plan kao što je grad, pokrajina, država ili pak čitava planeta.

Materijali

PDF

Kao što se Vaše karakterne osobine ogledaju u ličnom broju, tako se i Vaša emotivnost reflektuje kroz izražajni broj. Ovaj broj oslikava skrivena osećanja, kao i ono čemu stremite u partnerskim odnosima...

O autoru JASMINA KNEŽEVIĆ

Profesionalni konsultant Zapadne Asrologije i Numerologije, autorka i urednica web stranice Spicum.com, predavač sa višegodišnjim iskustvom. 
Od 2000. pun fokus na individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. organizator i predavač dvogodišnjeg programa Škole Astrologije i Numerologije, kreator inovativnog programa edukacije Kombinovanje Astroloških i Numeroloških alata za profesionalne konsultante...

+38 1 63 222 539

spicum@spicum.com

8 - 21 Ponedeljak - Subota 

Copyright © YourCompany. All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE  

NEZNALICE I LOPOVI mojih autorskih tekstova (Astrofon21, IG tvoja_srecna_zvezdica - ti si lopov koji krade i preti onima koji kradu od tebe :p jednostavno je prestani TI da kradeš od drugih)

Možete probati da kradete ovaj tekst ali kao i uvek nemate ZNANJE i ISKUSTVO koji su neophodni da tumačite :p

Call now