Spicum ASTRO
Community

Podela brojeva

Podela brojeva 

Za drevnI Egipat vezan je i najstariji kalendar iz 4241. godine pre Hrista. Po ovom kalendaru, godina se sastoji od dvanaest meseci od po trideset dana, a pet preostalih dana bilo je namenjeno za svetkovine. Godina je, dakle imala 365 dana.
U okultnim učenjima, kao i drevnim misterijama, neparni brojevi se dovode u vezu sa Nebom i duhom, a parni brojevi u vezu sa Zemljom i materijalnim svetom. Nadalje, neparni brojevi izražavaju muževnost, snagu, moć i kreaciju, dok parni predstavljaju ženski princip, pasivnost, oblik. Po Hermesu Trismegistu, neparni brojevi su gore i unutra, a parni dole i napolju, pa su stoga parni brojevi zavisni od neparnih („Kako gore tako dole, kako iznutra tako napolju“).
Brojevi nose u sebi određenu energiju koja može biti pozitivna ili negativna. Postoji nekoliko pristupa analiziranju brojeva. U kineskoj numerologiji svi brojevi se dele na yin i yang, a najsrećniji su neparni brojevi. Prema tome, kada su parni i neparni brojevi prisutni u jednakim iznosima donose ravnotežu. Kada su u pitanju brojevi kuće, stana, telefona, automobila ili datuma rođenja, neizmenično prisustvo elemenata yina i yanga je vrlo dobro...

Materijali

PDF

U okultnim učenjima, kao i drevnim misterijama, neparni brojevi se dovode u vezu sa Nebom i duhom, a parni brojevi u vezu sa Zemljom i materijalnim svetom. Nadalje, neparni brojevi izražavaju muževnost, snagu, moć i kreaciju, dok parni predstavljaju ženski princip, pasivnost, oblik...

O autoru JASMINA KNEŽEVIĆ

Profesionalni konsultant Zapadne Asrologije i Numerologije, autorka i urednica web stranice Spicum.com, predavač sa višegodišnjim iskustvom. 
Od 2000. pun fokus na individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. organizator i predavač dvogodišnjeg programa Škole Astrologije i Numerologije, kreator inovativnog programa edukacije Kombinovanje Astroloških i Numeroloških alata za profesionalne konsultante...

+38 1 63 222 539

spicum@spicum.com

8 - 21 Ponedeljak - Subota 

Copyright © YourCompany. All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE  

NEZNALICE I LOPOVI mojih autorskih tekstova (Astrofon21, IG tvoja_srecna_zvezdica - ti si lopov koji krade i preti onima koji kradu od tebe :p jednostavno je prestani TI da kradeš od drugih)

Možete probati da kradete ovaj tekst ali kao i uvek nemate ZNANJE i ISKUSTVO koji su neophodni da tumačite :p

Call now