fbpx
Sat. Jul 13th, 2024

Bioritamski broj


Spicum ASTRO Community

Spicum ASTRO Community

[op3_menu_render menu_id=’6874′ uuid=’R5pPKLzf’ page_id=’54037′ page_timestamp=’1677704728′][/op3_menu_render]

Bioritamski broj

Bioritamski broj se dobija sabiranjem datuma i meseca rodjenja, i svodjenjem na prost broj.25.02.1973. = 2+5+2 = 9 DEVET je bioritamski broj u koduOvaj broj određuje ličnost čineći osobu prepoznatljivom po ponašanju. Kroz bioritamski broj čovek živi,sazreva, pulsira, nalazi sebe u životu. Bioritamski broj daje snagu i pokreće, i u tom smislu neke situacije olakšava a neke otežava.

Preuzmite materijal

Izračunavanje Numerološkog koda

Kao što se
Vaše karakterne osobine ogledaju u ličnom trobroju, tako se i
Vaša emotivnost ili mentalne osobine reflektuje kroz različite brojeve u trobroju. Svaki broj oslikava i osećanja, i način razmišljanja, čemu stremite u
partnerskim ili poslovnim odnosima.

Klik za preuzimanje

Izražajni broj

Kao što se Vaše karakterne osobine ogledaju u ličnom broju, tako se i Vaša emotivnost reflektuje kroz izražajni broj. Ovaj broj oslikava skrivena osećanja, kao i ono čemu stremite u partnerskim odnosima.Izračunava se kada se bioritamskom broju doda lični broj

Klik za preuzimanjePRETHODNA LEKCIJASLEDEĆA LEKCIJA

Spicum ASTRO Community

+381 63 222 539    

spicum@spicum.com

09 – 20  Monday – Saturday 

AUTOR Jasmina Knežević Astrolog i Numerolog, profesionalni konsultant i predavač 

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. 

Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com od 2004, predavač sa višegodišnjim iskustvom. 

Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat “Veličanstveni Saturn” u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim 2-godišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i kompleksni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). 

Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Copyright © SPICUM ASTRO COMMUNITY All Rights Reserved


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE  

NEZNALICE I LOPOVI mojih autorskih tekstova (Astrofon21, IG tvoja_srecna_zvezdica - ti si lopov koji krade i preti onima koji kradu od tebe :p jednostavno je prestani TI da kradeš od drugih)

Možete probati da kradete ovaj tekst ali kao i uvek nemate ZNANJE i ISKUSTVO koji su neophodni da tumačite :p

Call now
Verified by MonsterInsights