Spicum ASTRO Community Spicum ASTRO Community

Bioritamski broj


Bioritamski broj se dobija sabiranjem datuma i meseca rodjenja, i svodjenjem na prost broj.
25.02.1973. = 2+5+2 = 9 DEVET je bioritamski broj u kodu
Ovaj broj određuje ličnost čineći osobu prepoznatljivom po ponašanju. Kroz bioritamski broj čovek živi,sazreva, pulsira, nalazi sebe u životu. Bioritamski broj daje snagu i pokreće, i u tom smislu neke situacije olakšava a neke otežava.

Preuzmite materijal

Izračunavanje Numerološkog koda

Kao što se Vaše karakterne osobine ogledaju u ličnom trobroju, tako se i Vaša emotivnost ili mentalne osobine reflektuje kroz različite brojeve u trobroju. Svaki broj oslikava i osećanja, i način razmišljanja, čemu stremite u partnerskim ili poslovnim odnosima.

Izražajni broj

Kao što se Vaše karakterne osobine ogledaju u ličnom broju, tako se i Vaša emotivnost reflektuje kroz izražajni broj. Ovaj broj oslikava skrivena osećanja, kao i ono čemu stremite u partnerskim odnosima.
Izračunava se kada se bioritamskom broju doda lični broj

Spicum ASTRO Community

+381 63 222 539    

spicum@spicum.com

09 - 20  Monday - Saturday 

AUTOR Jasmina Knežević 
Astrolog i Numerolog, profesionalni konsultant i predavač 

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. 

Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com od 2004, predavač sa višegodišnjim iskustvom. 

Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. 
Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.
Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn" u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.
Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim 2-godišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i kompleksni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). 

Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.
Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Copyright © SPICUM ASTRO COMMUNITY All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE  

NEZNALICE I LOPOVI mojih autorskih tekstova (Astrofon21, IG tvoja_srecna_zvezdica - ti si lopov koji krade i preti onima koji kradu od tebe :p jednostavno je prestani TI da kradeš od drugih)

Možete probati da kradete ovaj tekst ali kao i uvek nemate ZNANJE i ISKUSTVO koji su neophodni da tumačite :p

Call now