Sport


Ovan, Lav, Strelac – Aerobik i karate
Veliki ste pobornik fizičke aktivnosti, fitnesa i vežbi. Odlično znate šta su vaši životni ciljevi, volite sport, ne propuštate nijedan čas i trenirate do iznemoglosti. Na bazenu ne traćite vreme na upoznavanje sa ostalim plivačima jer niste zbog toga došli.
Ako organizam lišite neophodnog fizičkog napora, postaćete potišteni, a možete i da se ugojite. Vi ste rođeni lider – jurite vrhunske rezultate i volite da pobeđujete. Za vas su idealni grupni treninzi: aerobik, step-aerobik, vežbe za oblikovanje tela, ples, istočnjačke borilačke veštine i slično.

Rak, Škorpija, Ribe – Biciklizam i gimnastika
Vama leže timski sportovi. Odlično se slažete s kolegama, umete da izgladite svaki sukob ili nesporazum, ne navijate samo za sebe, već i za druge. Vama ne odgovara da vežbate sami, pa ćete se pronaći u
svakoj fizičkoj aktivnosti pod vođstvom trenera. Oslobodićete se stresa, steći ćete nove poznanike i pronaći istomišljenike.
Vežbanje s kolegama i prijateljicama vas posebno inspiriše i motiviše. Ako na vežbe krenete sami, nećete dugo izdržati i brzo ćete odustati. Odgovaraju vam joga, plivanje, gimnastika, brzo hodanje, vožnja bicikla, rolera i klizanje.
Zaboravite sve sportove koji zahtevaju teške i iscrpljujuće treninge, veliki trud i oštro suparništvo jer sve to nije za vas.

Blizanci, Vaga, Vodolija – Joga i trčanje
Veliki ste individualista. U sportu ste, kao i u životu, nepredvidljivi i ponašate se onako kako vama dune. Može se desiti da u presudnom trenutku podbacite i ostavite drugove na cedilu ili da, naprotiv, spasite situaciju onda kada na vas više niko ne računa. Jednostavno, vi ste osobenjaci i samotnjaci.
Vama odgovaraju i sportovi u kojima možete da vežbate sami, ali i u grupi. Idealno bi bilo da kombinujete ova dva vida vežbanja. Na primer, da u grupi vežbate jogu i da džogirate sami.

Bik, Devica, Jarac – Brzo hodanje i skijanje
Vi ste uravnoteženi i smireni, a reakcije su vam pomalo usporene. Vama ne odgovaraju sportovi koji zahtevaju brze reflekse i munjevito reagovanje. Bez obzira na to, vi se mnogo krećete, vodite računa o tome da budete u dobroj formi i volite duge šetnje.
Nemojte da se ograničavate zidovima fitnes-kluba, jer će vam to brzo dosaditi. Vežbajte na otvorenom, na svežem vazduhu. Prijaće vam trčanje, energične šetnje, vožnja bicikla i rolera, klizanje i skijanje. Možete da podnesete prilično intenzivan napor, ali za vas nikako nije preterano zamaranje, već samo umerenost.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

O Sunčevom znaku i Asc-u

Mon Apr 15 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Dok Sunčev znak, znak u kojem ste rođeni, govori o osobinama ličnosti, podznak ili ascendent uvek govori o vašem fizičkom izgledu, ponašanju, načinu izražavanja, talentima i sposobnostima. Podznak predstavlja prvi utisak o nekoj osobi, kako vas drugi vide i kako se vi […]